19 kasımdan önce gelecek bu haber, bence.
Printable View
bu iş yatırım haber felan mı aldı 16 milyonu geçti alışı
Arkadaşlar.AKBNK derinlik ve kademeleri paylaşabilirmisiniz?
16 milyon iş yatırım credit ve hscb takriben 20 milyon lot bu mal yabancıya gider, 9 küsür milyon lot diğer satıcılar. yani küçük yatırımcı.
garanti 0,55, akbank 0,49 defter değeri var, eşitlenmesi gerekir. yada 1 tık garanti önde olabilir. diğerlerinin ayrı hikayesi var yada yok onlarla kıyaslama abesle iştigal olur.
birde şu ttelekomun satısı ile ilgili bi haber gelse ver elini 7,60
Bakanın istifası yaradı hisseye, eli yüzü açıldı
halkbank ile aramızda 300 kademe olacak diye bir yazım var 1-2 ay öncesinde. Şimdi malda oturamayanlar gelsin buraya içini dökebilir. :)
Bankalar ne zaman % 5 üzeri yapmaz...tavan ve taban olduklarıda nadirdir.
Normal şartlarda böyle bir yükselişler sonrası en az %30 getirir ve güçlü trend dönüşüne işaret eder....tabi yine belirteyim normalde...
Tersi de aynı şekilde uçurumdan aşagı gidişi işaret eder, bu söylediklerim uzun vade için...
Yükseliş trendine girersek veya girmişsek bu akbankı ocak şubat gibi 9-10 lu seviyelere getirir, uzun vade ekonomik toparlanma da olursa 15 li seviyeler hayal olmaz.
Söylediklerim dediğim gibi uzun vade....ben deyim kabaca 1 yıl....
Ben bakanın gideceğinin hayalini gerçekleştirdim, gerisi teferruat :halay:
Evet, bankalar açık açık göstere göstere bakanın gitmesini kutluyor. Başka bir izahı asla olamaz.
Birde olayın şu yönü var...
Corona patladı,eyvallah, ekonomi kötü eyvallah,işsizlik falan filan her şey kötü....
Bakıyorsun bankalar hariç diğer hisselerin bu olaylar umuru değil, arçelikten forotoya,gübreden boyaya tüm hisseler 2 ye katlamış, cirolar karlar güzel...eee bu para nerde dönüyor, bankalarda.... zarar eden banka varmı o da yok...
Ekonomi kötüyse bi bankalaramı kötü !!!
Hadi kötü diyelim, pdd si 0.4 e düşecek kadarmı kötü !!!
Bunların bir yerden patlayacağı belliydi, bakanın gidişi bahanesi oldu...
Yukarda şişen hisse ve aşağıda sıkışan hisse ufak detaylara büyük tepkiler verebilir...
Dipdeki hisseler kötü haberleri görmezden de gelir, zirvedeki de iyi haberi tınlamaz...
Uzun yolun başlangıcı gibi bir görüntü mevcut, bakalım nerde silkeleyip, nerde götürecekler....
youtube.com/watch?v=dz2iPpB3rDc youtube.com/watch?v=nE9eDaR0er8
Yıldız Tilbe, Lütfi Elvan kadar beni de sevseydi youtube.com/watch?v=0mePOswvDFE
Aynı şekilde aşı olayı da çok spekule ediliyor;gerçi olsun bizim için iyi ama sonradan satış amaçlı kullanmasalar.
Aşı bugün tamam denilse bile;
En az 6-7 milyar doz üretilmesi
Ülkelere dağıtılması ve insanlara vurulması yıl veya yıllar alır.i
15 yılda normalde piyasaya çıkması için beklenilen aşıyı 8 aya sigdirdilar?
Aşı hastalığı yok etmeyecek;ama bizi daha güçlü hale getirecek grip gibi.
Gerçi korona zamanında fiyatlandi,aynı delikten tekrar sokmazlar bizi umarım.
Pandemi Trump için geldi. Trump ticaret ile siyaseti karıştırdı. Küresel piyasa 1 el tarafından yönetiliyor. Belkide 6 ay sonra kimse hatırlamayacak. Son 15 yıldır emek verip biriktirilen tüm dünya hisse senetleri çoğunlukla bu pandemi yüzünden el değiştirildi yerine korkudan altın alındı. Bunu o 1 el istese 10 yılda yapamaz. O yüzden Akbank 16 yıl önceki TL değerine getirildi.
Merkez bankası banka genel müdürlerine güven verdi, aktif rasyonun kaldırılma ihtimali olursa belkide faiz artışı daha sınırlı olabilir. Dow endeksi askıda ekmek gibi bir rakamda bekliyor, Pompeo yeni döneme hazırlık yapıyoruz diyor ama diğer dünya liderleri yeni başkanı tanıdı. Bu nedenle tüm senetlere 6 kademe stop koyarak ilerliyorum. Mevcut duruma göre bankalar para girişine devam etmeli. Dolar bazlı bakmaya dahi gerek yok. Koç hol 20 lira olursa seçici olmak lazım. Yatay desteğin üzerinde ama trend kanalına dokunmuş bir endeks var.
Yabancıya swap işinde esneklik sağlama yoluna gidilmiş. Normalleşme devam
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaka gibi 8,60 dan 8,060 lara gelen kur. hızlı düşüş sonrası pulback yaptı gibi sonra ilk düştüğü yere geldi. Bir istifa daha yok mu şöyle 7,5 liraya gelsek.
Ancak bankalar doların gerilemesinden dolayı yürümüyor, sizi kapatırım, limon satarsınız tehditinin yok olmasından yürüyor.
4,90 oldu sana 5,90, emlak konut aldım az, petkim biraz artırdım, birazda zoren aldım. ucuzlara kacalım.
doları satan borsaya geliyor. murat muratoğlu o videoları çekmeseydi böyle olmazdı, adamları yermek değil övmek lazım, uyardılar ve birileri bu uyarıları dikkate aldı.
hadi dolar neyise de, millet resmen gram altında yakalandı. 535 den 478, gel de sat burada.
citi almaya başladı
yarın 6260 görür tabi bugun bi süpriz yapıp tavan olmazsa
Tavan hayırlı olsun, son 30-40 gündür AKBANK topiğinde yazmak büyük bir şeref di, onur duyduk, mahcup etmedi.
teşekkürler sn KIZILDAG HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump gitmesin kötü olur diyenlerde şapkayı önüne koysunlar. Düşmanın açığından zarar gelmez, gizlisinden geldiği kadar.
Çok doğru.Geçmişte yabancının en çok tercih ettiği hisseler,oluşan güven kaybı nedeniyle 0,3 PD/DD düşmüştü.Sermaye kontrolü tehdidi yabancıyı kaçırdı.Yerli de korktu.İnşallah piyasalara kuralsız müdahalenin acı sonuçlarını kavramışlardır.Biz de dar günde girdiğimiz riskin meyvesini yiyelim.
SN. Kızıldağ; Yapı Kredi 2,80 tavan,Uni Credit bu fiyatlardan devretmişti.Bir kar realizasyonu yapsam mı? karar veremedim. Sert tavan yaptı. Dönüş yapar gibi geliyor.