Sayfa 433/653 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon
Arama sonucu : 5218 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

  1. #3457
     Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sen büyük yatırımcısın buralarda ne işin var paranı ye gitsin.3 milyonu bu fiyatlardan gömmüşün yazık etmişin borsada büyük kumar oynuyosun trader
    Neden bu gözle bakıyorsunuz bana göre fiyalar dip heyecan gerek yoksa çekilmiyor günler

  2.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Neden bu gözle bakıyorsunuz bana göre fiyalar dip heyecan gerek yoksa çekilmiyor günler
    sayın trader hayati bir konuda bir istifa olayını en az 10-15 medyanın adını yazıya dökmeye cesaret edemediği kişilerin dinleniriz tutuklanırız korkusuyla yaşadığı ve özgürlüklerin yok olduğu adaletin hukukun katledildiği korku impatorunun hüküm sürdüğü bir ülkede yabancı durmadan kaçarken senin cesaretine anlam veremedim.herşey sansürlü.inşallah kaybetmezssin kardeş.biz kaybedenlerdeniz.bolşanslar.

  3. Sn.KIZILDAG
    Ne yaptiniz, % 50 satıp beklemede misiniz. Öngörünüz ne bundan sonra;bu seviyeden aşağı gelme ihtimalini görür müsünüz?

  4.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Sn.KIZILDAG
    Ne yaptiniz, % 50 satıp beklemede misiniz. Öngörünüz ne bundan sonra;bu seviyeden aşağı gelme ihtimalini görür müsünüz?
    Gram altın 50 lira geriledi, büyük rakam. Bende Şekerbank vardı bugün biraz onu artırdım. Birde Cuma’dan başka büyük bir bist30 senedim var onu yazmadım, bekliyorum onu, bugün neredeyse prim yapmadı. Cuma’dan bu yana 8 kademe verdi. Şimdi iki konu var, arasıra yazıyoruz ama bazen yanlış anlaşılıyor. Öncelikle değersiz TL ile her şey değişir dolar bile. Ancak BİST 11 ayda 3 kez 121 üstünü nedeni ilk ikisi canağı yaptı şimdide kulp yapıyor. 125 den döner 121 test eder 140 bine gider bu birinci yol. 123 den döner 118-117 dener 140 bine gider. Örneğin 5 lira maliyeti olan Akbank hissesi bence düzeltmeye muhatap olandan beklemeli. Bakalım hangisi ve nasıl yaşanacak. Ama güzel olan hükümetin doları karşısına TL yi borsayı yanına aldığını görmek gerekir. Keza ben Akbank özelinde başka şeylerde bekliyorum belki Telekom satılır belki başka şeyler olur. Taşınacak banka şimdilik Akbank. Tabiki bugün birisi çıkıp halk bank davalardan aklandı derse o başka.

  5. istifa olayının sonucu netleşmedi.şahsi görüşüm odur ki cumhurbaşkanı istifayı kabul etmeyecek.Türkiye yangın yerine dönsede kabul etmeyecektir.zaten berat albayrak bir emir eri aldığı karalarda hür olduğuna inanmıyorum.aldıkları dolar ve altınları yüksek fiyattan boşaltmak için bir oyun oynanıyor kanatindeyim.inşallah yanılırım arkadaşlar ancak bana göre kusursuz fırtınaya hazır olun!

  6. Emlakçı üç ev gösterir önce en kötüleri gösterir sonra en iyisi ve son ev alınır yada kiralanır. Dolar ve gram altın belkide olmayacak fiyatlara geldi. Yani 550 lira gram 8,6 dolar her gün içinde olduğumuz için pahalı gelmiyor . Ama bugün görüldü ikiside bir anda devrildi. Bunu kısmen istifa ve aşıya borçluyuz. İstifa bir kaç kabine değişikliği ile bugün servis edilir. Dolar ve gram altın düşmeye devam eder. Sonrada doları 8,6 dan 6,6 ya çektir denir. Aslında o ilk iki evi yani 7,6 ve 8,6 görmemize gerek yoktu. 6,6 yı yani son evi sevmek için ilk iki kötü evi görmek gerekirdi.

  7.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    istifa olayının sonucu netleşmedi.şahsi görüşüm odur ki cumhurbaşkanı istifayı kabul etmeyecek.Türkiye yangın yerine dönsede kabul etmeyecektir.zaten berat albayrak bir emir eri aldığı karalarda hür olduğuna inanmıyorum.aldıkları dolar ve altınları yüksek fiyattan boşaltmak için bir oyun oynanıyor kanatindeyim.inşallah yanılırım arkadaşlar ancak bana göre kusursuz fırtınaya hazır olun!
    İstifanın ekonomiye etksini görüp te kabul etmemek !!!!
    İstifaden ziyede bir başkaldıra benziyor CB bunu kabullenmez....
    Aylardır beklediğimiz olay kursagımızda kalmaz inşallah...
    Artık ilk hedef belli akbank eşittir 1 usd...

  8. ABD bankacılık endeksi%15 artışta..Akbnk ya etkisi olurmu?https://tr.investing.com/indices/kbw-bank

Sayfa 433/653 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •