Ben bu başlıkta yazdım...özelden danışan, fikir soran arkadaşlarıma da aynı şeyi söylüyorum...ne zaman eğitim, danışmanlık, tiyo vs dersem o zaman kaçın, uzaklaşın..bana kalsa ben hiç hisse yazmam zaten..kaldı ki twitter da çok ısrar edilmesine rağmen, hisse yazmıyorum.
Bundan 6-7 ay önce de yazmıştım...maalesef at izi, it izine karışmış durumda..bir kısım, vatan, millet muhabbeti yaparak saçma sapan bir hisse spekülasyonu başlattı..burada en büyük suçlu da spk dır.
Önceleri, sürekli zararda olan, bizim gibi uzun vadeci yatırımcıların yolunun kesişmeyeceği hisselerde işlem yaptılar..ancak son aylarda konfurt, deva, ulusoy un gibi temeli sağlam, beklentisi yüksek hisselere de bulaştılar...klimasana 6 ay önce bir dadandılar, kağıdın feleği şaştı...tavanlar, tabanlar havada uçuştu...klimasan gibi temeli sağlam, çok güzel kağıdı mahvettiler.
şu an piyasada iş yapamayan..evde olduğu için de "kolay para kazanıldığı duyulan" borsaya ilgi var...3-5 milyonu olan bir yerlerde spekülasyon peşinde..biraz daha fazla parası olan ise, manipülasyon yapıyor...3-5 bin tl parası olan küçük kumarcılar da, paramızı nasıl katlarız derdinde...gerek borsadaki bu hareketler, gerekse twitter daki gruplar konusunda uyarılarımı çok önceden yaptım.
Zaten, bana portföyüm sorulmadıkça, şu hisse nasıl denmedikçe hisse yorumu yapmam ben...özelden de pek çok kez hisse soruları soruldu, hiç birisinde yönlendirici olmadım...oldu diyen varsa, buyursun yazsın...başlığın müdavimleri nasıl isterse öyle devam ederiz...ama eskisi kadar hisse muhabbetlerine girmemeyi tercih edeceğim...çünkü şu an temeli sağlam pek çok hisse bile, kumarbazların elinde oyunca olmuş durumda.