La olm atsana 17 üstüne cins misin nesin🤬🤬🤬🤬
Printable View
La olm atsana 17 üstüne cins misin nesin🤬🤬🤬🤬
25 F/S li PAPİL bugün , LİNK bilgisayar ile olan yarışında biraz geride kaldı zira , LİNK bilgisayar bugün tavan oldu.
Eyyy 25 F/S li PAPİL çok çalışman gerekir çokkk ekmek yemen gerekir...
LİNK hissesi 44 F/S lere geldi.. ama sen hala 25 F/S lerdesin eyy PAPİL hissesi.
Vay emenike ya...
Olm yapsana bir 17 ustu 🤨
ey 25 F/S li yani Piyasa Değeri/ Yıllık satışlar ı 25 olan PAPİL hissesi ,
LİNK bilgisayar hissesi koşa koşa gidiyor.. LİNK hissesi yine tavana gidiyor.
LİNK Bilgisayarın F/Si 50 oldu neredeyse.
ey PAPİL hissesi , slogan neydi?
aynı ülke ,aynı borsa ,aynı sektör. .
Bak PAPİL bu sloganı hatırla ve 25 F/S li olarak geride kalma ...25 F/S de nedir bee allah aşına be PAPİL hissesi? 25 F/S de nedir
sana da , tıpkı LİNK hissesi gibi , 50 F/S leler yakışır ey PAPİL hissesi.
PAPİL hissesi bak tüm bu bilgileri twitterda yazmıyorum sadece burda yazıyorum ki sana nazar değmesin . İstesem orda hergün 10 kez yazarım , ama sana nazar değecek diye çok korkuyorum PAPİL hissesi.
Twitter çok kalabalık bi yer, milyonlarca kişi twitterdan takip ediyor borsayı haberleri falan ... işte bu kalabalık , nazar değdirebirler sana PAPİL hissesi .
haydi PAPİL hissesi , koş koşşşşşş LİNK 'in 50 F/S lerine yetiş hemen sana nazar değmeden koşşş koşş.
Vah sana PAPİL vahhh..
bak LİNK Bilgisayar , senede 7 milyon tl yatırm yapıyor arge ve pazarlamaya , cirosu da yıllık 52 milyon tl ve şu an 49 F/S oldu.
LİNK bilgisyar F/S : https://hizliresim.com/gcu04vi
ah be PAPİL ahh... senin neyin eksik LİNK hissesinden ? .Sende senede koskaca 5 milyon tl lik yatırım yapıyorsun arge ve pazarlamaya ve de senin de ciron yıllık 50 milyon tl cvarında ..
siz ikiniz de yani PAPİL ve LİNK bilgisayar ,aynı ülke aynı sektör aynı borsada işlem görüyorsunuz.. nasıl olurda sen 25 F/S lerde kalırsın PAPİL ? Senin 49 F/S ler hakkın ... LİNK hissesi de kimmiş ?
PAPİL hissesi F/S : https://i.hizliresim.com/mbjqlj7.jpg
Sen varken PAPİL, LİNK hissesi de kimmiş ?
ah be PAPİL ah .
AMa sen bence F/K da öndesin diye kendini avutuyorsun şu an öyle değil PAPİL?
zira senin gerçek F/K an 400 lerde. Faaliyet dışı kar yaptığın için şu an F/K an 10 gözüküyor.
Ama asıl F/K an 400 lerde.
LİNK hissesinin gözüken F/K sı şu an 41 ama asıl F/K sı 100 lerde.
Ulan PAPİL sizin sektörrünüzde F/K nın süs olduğunu bilmezmisssin de, sen kendini avutursun yüksek F/K yılım diye?
Asıl olan F/S dir ..
bilmiyor musun bunları PAPİL?
LİNK 100 F/K sen de 400 F/K olduğun için kendini avutuyorsun PAPİL? ve hala 25 F/S lerdesin?
ah PAPİL ahh!!
ulan PAPİL sen 50 F/S olana kadar ben de söz sana ....
LİNK hissesinin , 50 F/S lerde kalması için her gün allaha dua edeceğim LİNK bilgisisayar 70 -100 F/S lere gitmesin diye..
Ben dua edeyim belki duam kabul görür de , LİNK hissesi 50 F/S lerde kalır sen de PAPİL hissesi olarak bu sırada LİNK in 50 F/S sine yetişirsin .
LİNK bilgisayar hissesi yüzde 7 artıda bugün de..
ah be PAPİL nasıl yetişeceksin bı hızla 53 F/S li LİNK bilgisayar hissesine?
ah PAPİL vah PAPİL.
kaldın 25 F/S lerde
PAPİL acaba tüm bu bilgileri Twitterda paylaşmaya tekrar başlayım mı?
belki sana faydası olur..
ama nazar da değmesinden korkuyorum sana. ne yapsam acaba..
aaa burası kront forumuuymuş PAPİL forumu değilmiş.
aaaaaa vahh vahh
baskılanmış dolar kuru , 28 lira 87 kuruş oldu. (eğer baskılmazsaydı dolar kuru 35-40 liraydı şuan )
Sahi ya 25 F/S li yılda 5 milyon tl yatırım yapan PAPİL ve 53 F/S liyılda 7 milyon tl yatırım yapan LİNK nilgisayrın ihracat oranları neydi yaaaaavvv? Türkiyede mi yoksa sadece takılıyorlar bunlar? Yurtdışı satışları sıfıra yakın mı?
hee bi de slogan neydi ?
aynı ülke aynı sektör aynı borsa.
aaaaaa vahh vahhhhh vaaaahh