Sayfa 879/919 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Cyberark israil li bir firma ..

acaba diyorum bu son yaşanan olaylardan sonra .. Yani filistinli insanların katledilmesi sonrasında , dini,insani ve de milliyetçi duyguları yüksek olan yerli yabancı cyberark' ın müşterileri olan şirketler veya yerli yabancı devlet kurumları , Cyberarkla olan sözleşmelerini sona erdirir mi?

Ve bundan Kront ta ekstra bir pay gelir mi?

hatta benim bilmediğim orta büyük başka siber israilli siber güvenlik firmaları da olabilir , Cyberark gibi .. bunlarla olan sözleşmeler feshedilip , Kront a yine buralardan da bir pay alabilir mi?

diye sesli düşünüyorum

2. madde made tekrar yazayım ..

İsrail-Filistin savasşı sonrası , Kront pazardan yeni pay alma fırsatı doğabilir..

Aynı ülke , aynı sektör, aynı borsada işlem gören ve 7 milyon tl yatırım yapan LİNK , 5 milyon tl yatırım yapan PAPİL in F/S leri 20 ler , 40 larda şu an .

e-turquality teşviği sayesinde bundan sonra yapılan arge satış pazarlamaya harcanan paralarının büyük kısmı devletten geri alınacak .

2024 yılında tahminim 150 milyon tl yatırım yapılacak.

2025 yılında 250 milyon tl bile bulabilirm yapılacak yatırım miktarı.

Bu tahminlerim her sene yatırımlarda artış oranı baz alınarak ve yeni olan e-turquality desteğini de koyarak hesaplıyorum.

Bedelli parasının çoğu yatırımlara harcanacak .

1 sene sonra yani 2025 yılında , 2021-2025 yılı dönemi arası ülkede her şey 10 kata yakın artmış olacak.

Dolar zaten 50 tl olur bana göre 2025 yılında , zaten 50 tl olmasına yüzde 75 marj kaldı. 2024 yılı ve 2025 yılındaki enlafsoyonu koyduğumuzda ve doların baskılandığını düşündüğümüzde dolar zaten otomarik olarak 50 tl ediyor.

yukarda yazığım her şeyi toplayınca benim Kront 'u minimum F/S :40 tan satmam gerekiyor .Aksi halde , matematiğe , temel analize aykırı olur.

Şu şartlarda 60 F/S ile işlem görse bile kront, kimse neden 60 F/S ile işlem görüyor bu hisse diyemez.

10 milyon dolar son 6 senenin ortalama cirosu .

diyelim ki Kront ,yine aynı ciroyu yani 10 milyon dolar ciro yaptı.

dolar şu an :28 lira 60 kuruş.

10 milyon dolar 286 milyon tl ciro yapar.

20 F/S = 286 milyon tl ciroya göre , Krontun piyasa değeri 5 milyar 750 milyon tl ,

40 F/S = 286 milyon tl ciroya göre , Krontun piyasa değeri 11 milyar 440 milyon tl olur.

60 F/S= 286 milyon tl ciroya göre , Kron tun piyasa değeri , 17 milyar 160 milyon tl olur.

peki kront 15 milyon dolar ciro yaparsa ve dolar kuru da aynı kalırsa , yani 28 lira 60 kuruş kalırsa;

429 milyon tl ciro demek bu.

20 F/S ile fiyatlanırsa = Piyasa değeri , 8 milyar 580 milyon tl olur.

40 F/S ile fiytalanırsa = Piyasa değeri , 17 milyar 160 milyon tl olur.

60 F/S ile fiyatlanırsa= Piyasa değeri , 25 milyar 740 milyon tl olur.

20 milyon dolar , 25 milyon dolar , 30 milyon dolar 40 milyon dolar , 50 milyon dolar vs vs vs ciro yaparsa , piyasa değerinin hesaplamasını herkes yapabilir bu verilere göre.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Toplamda sorun yok evet.

Ama tek bi çeyrekte nasıl olurda 36 milyon tl cirodan 16 milyon tl ye iner yurtdışı satışlar. Hadi yüzde 10 yüzde 20 azalsa anlarız da 2,25 katlık azalış neyin nesi .

Neyse ben sadece pozitif düşüneceğim kront için bundan sonra .

Evrene pozitif enerji yolluyorum kront için şu anda .
    Satışları kaydırmışlardır. Satışların birden bu şekilde düşmesi bence de normal değil ama kaydırma Kront için gayet normal bir durum.

4. P...nk bugün bir hareket yap bari...

Millet uzaya cikti bu halen ölü yaprak gibi takiliyor

5. Günaydın herkese...

Kront her nekadar bizi sinir etse de biz tam tersi yapalım ..

evrene pozitif enerji yollayım sürekli bundan sonra kront ile ilgili..

Çekim yasası belki işler krontta.

6.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Papil ve Link yine çoşmuşş..

52 milyon ciroya sahip PAPİL F/S si 20 geldi. Gerçek F/K sı ise 300 lerde. Piyasa değeri 1 milyar tl ye yaklaştı.

47 milyon ciroya sahip LİNK F/S si 40 lara dayandı . Gerçek F/K sı 60 larda. Piyasa değeri 1 milyar 700 milyonu geçti.

geçmişte biriss bana link bilgisayar kront un tun piyasa değerinii geçecek deseydi , ha s*ktir derdim ona ..

ama geldiğimiz noktada bu gerçekleşti.

insan hayran ediyor gerçekten bu olanlara..
     Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    LİNK bilgisayarın yine artıya dönmüş ..

PAPİL in , atağa geçtiğini görünce dayanamadı herhaide bu sebeble LİNK te atağa geçti.

F/S si 40 laı geçti LİNK bilgisayrın
    40 F/S li LİNK hissesi bugün sakin , ama 20 F/S li PAPİL atakta bugün.

yok yok PAPİL kafasına takmış bi kere , 40 F/S lere gelmeyi kafasına takmış.

kıskanç PAPİL seni .. kıskansın sen PAPİL .

7. Let’s go!!! KRON Technologies in da HOUSE at Microsoft Ignite 2023! Mohie Ahmed ���� Follow our posts this week! �� hashtag#msignite hashtag#krontechnologies hashtag#cybersecurity hashtag#seattle

https://www.linkedin.com/posts/jenwa...member_desktop

sadece suudi arabistan değil bir yandan da amerikada ..

When and Where Is Microsoft Ignite 2023?
    Microsoft Ignite 2023 will be held from November 14-17, 2023.

The event will be held at the Summit section of the Seattle Convention Center, not very far from Microsoft’s Redmond headquarters in Redmond, WA.

https://www.spiceworks.com/tech/tech...-2023-details/

20 F/S li PAPİL ve 40 F/S li LİNK neredeler peki ..

yurtiçinde Türkiyede takılıyorlar ve ona rağmen F/S leri 20 , 40 larda.

8. Vay ben sizin yapaginiz temel teknik grafik şeyinize parmagimi sokayim.

Tirrrrrrreeeeekkkk spek yapsana lan tavan adamsan... Adam misin madam mısın gorelim

Sayfa 879/919 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •