Teþekkürler Sn.Yýldýz Tozu. Rahat olun. Bu hissede hepimiz ayný þeyleri hissediyor, muhtemelen de ayný küfürleri ediyoruz.😂
Teþekkürler Sn.Yýldýz Tozu. Rahat olun. Bu hissede hepimiz ayný þeyleri hissediyor, muhtemelen de ayný küfürleri ediyoruz.😂
þu daireye aldpým yere dikkat ..
https://hizliresim.com/ezfjp6j
bu da 2023/6 bilançosu ..
https://hizliresim.com/6zc9dlu
tek çeyrekte yurtiçi ve yurtdýþý oynamalarýna bakýn .
Neyse bie þey söylerdim .ama söylemeyeceðim.
Sayýn Forza korfez bunlarýn huyunu suyunu ben taaa yýllar önce çözmüþtüm .
küfür etsek ne olur etmesek ne olur artýk þu saatten sonra. ( paramýz erimiþ , dolar uçmuþ ,enlfasyon uçmuþ paramýz pul olmuþ pul )
Diyeceðim þudur ..
bundan sonra sadece pozitif düþünelim ki ve her þey pozitif olsun inþallah þirket adýna.
Onlar bize pozitif düþünecek bi þey býrakmasalar dahi, biz samandan iðneyi bulur gibi sadece pozitif þeyler bulup pozitif düþünelim derim .
Burasý dikkatimi çekmemiþti Sn.lionnes1. Müthiþ birþey yakalamýþsýnýz. 3 aylýk dönemde yurtiçi satýþlar 16'dan 47'ye çýktý diyelim. Peki yurtdýþý satýþlar nasýl oluyor da 35'ten 16'ya düþebiliyor?
Eksi hasýlat mý oluþtu? Ürün iadesi diyeceðim ama o da en alt satýrda 5 mn olarak belirtilmiþ zaten. Daha önce tanýk olan var mý benzer bir duruma? Þirkete sorsak ne derler? Yanlýþ olmuþ, kafanýzý takmayýn, duruma göre sallýyoruz zaten biz o rakamlarý derler mi?😂
Bir de ürün iadesi nasýl oluyor yazýlým hissesinde. Zaten alým süreci kýsa bir süreç deðil ki. Zaten müþteri PoC'le deneyip sonra alýyor ürünü. Faturalandýrma bu sürecin sonrasýnda baþlýyor. Garantisi bizzat biziz, beðenmezsen geri getir mi diyorlar acaba?
oyunlar bitmez ki . Bi þey uydururlar.
Neyse dediðim gibi onlar bize pozitif düþünecek bi þey býrakmasalar dahi, biz samandan iðneyi bulur gibi sadece pozitif þeyler bulup pozitif düþünelim derim .
Evrene kront için pozitif duygular yollayalým . Belki bu sefer isteðimiz gerçekleþir![]()
Toplamda sorun yok evet.
Ama tek bi çeyrekte nasýl olurda 36 milyon tl cirodan 16 milyon tl ye iner yurtdýþý satýþlar. Hadi yüzde 10 yüzde 20 azalsa anlarýz da 2,25 katlýk azalýþ neyin nesi .
Neyse ben sadece pozitif düþüneceðim kront için bundan sonra .
Evrene pozitif enerji yolluyorum kront için þu anda .![]()
Haklýsýnýz Sn.asuGaGuGa. 1 Temmuz-30 Eylül dönemini 1Ocak-30 Eylül olarak yorumlamýþým. Gün içi hýzlýca bakýnca yanlýþ görmüþüm. Açýkçasý biraz içim rahatladý diyebilirim. Bu kadar da nasýl olur diye düþünüyordum. Uzun süredir bu hissede olduðumuzdan her þeyden þüphelenir olduk. Rakamlarda hata yok. Yalnýzca rakamlar biraz uçarý. O da alýþýk olduðumuz bir durum bu hissede. Ayrýca ürün iadesi kýsmý bence hala açýklamaya muhtaç. Teþekkürler Sn.asuGaGuGa. (Bu arada nickinizi doðru yazmak için de epey zorlandým.😊)
Yer Ýmleri