Ağlamayan kalmaz böyle bir durumda. Ekonomi tamamen durur. Kimse şuradan şuraya hareket edemez.
Printable View
Normal o kadar çok kriz gördük ki var olanı korumak. Fazlasını elde etmenin ötesine geçti.
Yapabileceğiniz tek şey seçeneklerin arasından en makulünü seçmek. Ölçülebilir seviyede riske girmek. En son seçenekte tüm toplumla aynı tercihte bulunmak. Mesela devletin vergi gelirine ihtiyacı olsa bunu gayri menkulden mi almayı tercih eder, mevduattan mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
*Vergi uygulaması bakımından Eurobond işlemlerinden elde edilen gelirlerde stopaj (kaynakta vergi kesintisi) yoktur. İlgili takvim yılında elde edilen faiz gelirlerinin ,her yıl Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nca duyurulacak olan beyan tutarını (**) aşması durumunda, bu tutarın tamamının yıllık beyanname ile beyan edilmesi gerekmektedir
Nominal altı alışlarda yıllık beyan limiti aşımı yoksa beyan yoktur. (İtfa Tarihinde)
Vade bitiminden önce yapılacak karlı veya zararlı satışlar beyana tabidir...
Eurobond yatırımına yeni başladım. Konunun büyük bir kısmını okudum. Ben kupon faiz oranlarna bakarak alım yapıyorum. Uzun vadede ihtiyacım olmayacak para ile alım yapıyorum. İfta tarihine kadarda bir aksilik olmaz ise aldığım eurobondları bozdurma niyetim yok. Hedefim yıllık bellirli bir miktarda sabit ek gelire ulaşmak. Bu noktada, Eurobondun kupon faiz oranını anladım ama alış faiz oranı ile alış fiyatı arasında bir bağ yada formül var anlayamadım. Kısaca bilgi verebilecek olursa çok sevinirim.