Bilgisayar ekrani daha dusuk cozunurluk 360p ile cekmistim, dosya cok buyuk olur nete kolay gitmez cekincesi ile ama dediginiz gibi 720p de yapilabilir. yaklasik 700mb filan dosya oldu sonra handbrake yazilim ile bu 60mb a kadar indi... ilk kisimda vergi dairesinin video su ile fikr veriyor sonra benim ufak ta olsa aciklamalarim var, 25dakikalik mutfakta cektifim bir video idi, mikrofon cok iyi degil filan...
Ama genel olarak fikr verecektir...
Dedigim gibi cok zor bisi degil... yarin bende girer yollarim vergimi...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Selamlar,
2006 öncesi ihraç edilen eurobondlardan edilen satış kazançları 58bin liraya kadar gelir vergisine tabi değil. Peki ben bunu 2006 öncesi almış olmam gerekir mi ? yani 2022 yılı içerisinde bu bondu al sat yapıp kazanç sağlasam vergiden istisna olur mu ?
2,50 olması sadece 2 iş günü sürdü.
bu işin içinden bu ekonomi politikasıyla ve bu kadrolarla nasıl sıyrılacağımızı çok merak ediyorum.
şu an piyasadaki bütün fiyatlamalar bence sanal. tabeladaki dolar/tl 14,85 değeri ne kadar doğru? veya asgari ücret ara zammı sonrası neler olacak tahmin edemiyorum.
Yılbaşından beri 3.5 milyar dolar yabancının eurobond satışı var onun etkisi de yüksek buralarda olmasının fiyatlarda
Yer İmleri