Biden alır artık. Güle güle Trump. Dünyayı 1 yaşındaki bi çocuğun uyuduğu beşiği mızmızlanıp ağlayarak sallaması gibi alabora etmekten başka bi nane yapmadın.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Biden alır artık. Güle güle Trump. Dünyayı 1 yaşındaki bi çocuğun uyuduğu beşiği mızmızlanıp ağlayarak sallaması gibi alabora etmekten başka bi nane yapmadın.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank tavan açabilir
Herifin talimati vardi halkb isini cozun diye savcilara , sozde kurumlarin bagimsizligi ulkesinde :kahkah:
demek ki pandemi olmasa Trump Biden'ı ezecekmiş...çok ilginç gerçekten...adam dengesizin tuhaf bir adamın teki...ayarı yok ama oyları götürüyor...
Hocam dow 16 di geldiginde
Adamlarin dini imani borsa ve cok kolay kutuplasan bir halk agganistan dan beterler :)
Herhangi bir avrupa ulkesinde trump aday dahi gosterilmezdi
Abd yi kurumlarini 3 paralik etti :)
Su yönden iyi oteki adamin turkiye yaptirimlari akp yi guclendirirdi bu yonden de cok olumlu
Abd halkı dünyanın en cahil halkı diyolardı. Haritayı versen kendi ülkesinden başka hiçbir ülkenin yerini gösteremezlermiş :).
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anadolu lisesinde okurken okulumuza abd'li öğrenciler gelmişti...hiç unutmuyorum matematik dersimize girdiler bizim kolayca çözdüğümüz matematik sorularını çözememişlerdi...bunlar nasıl süper güç oluyor bilmiyorum...sanırım ünv. de falan kopuyorlar eğitim açısından...lisede bizim okula gelenler mal gibiydi çünkü :he:
Kişilerle değil kurumlarla süper güç olunuyor demek ki. Sizin başınızdan geçenlere benzer hikayeler çok var.
Diğer taraftan aralarından en iyileri kurumların başında veya önemli yerlerde ülkesini, milletini yukarı taşıyor. Geri kalan vasatlar da onların ekmeğini yiyor.
Bizim zihin kalitemiz, zekamız onlardan çok daha iyidir. Aynı kalitede eğitimi alıp, aynı proteinle beslenip, aynı kurumları biz kursak onlardan daha yukarıda oluruz.