Sayfa 885/1000 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. Biden alır artık. Güle güle Trump. Dünyayı 1 yaşındaki bi çocuğun uyuduğu beşiği mızmızlanıp ağlayarak sallaması gibi alabora etmekten başka bi nane yapmadın.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Halkbank tavan açabilir
    Herifin talimati vardi halkb isini cozun diye savcilara , sozde kurumlarin bagimsizligi ulkesinde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    demek ki pandemi olmasa Trump Biden'ı ezecekmiş...çok ilginç gerçekten...adam dengesizin tuhaf bir adamın teki...ayarı yok ama oyları götürüyor...

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    demek ki pandemi olmasa Trump Biden'ı ezecekmiş...çok ilginç gerçekten...adam dengesizin tuhaf bir adamın teki...ayarı yok ama oyları götürüyor...
    Hocam dow 16 di geldiginde
    Adamlarin dini imani borsa ve cok kolay kutuplasan bir halk agganistan dan beterler
    Herhangi bir avrupa ulkesinde trump aday dahi gosterilmezdi
    Abd yi kurumlarini 3 paralik etti
    Su yönden iyi oteki adamin turkiye yaptirimlari akp yi guclendirirdi bu yonden de cok olumlu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet biden gelse ve TR'ye yaptırım v.s. dese rte nin eli güçlenirdi...

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Hocam dow 16 di geldiginde
    Adamlarin dini imani borsa ve cok kolay kutuplasan bir halk agganistan dan beterler
    Herhangi bir avrupa ulkesinde trump aday dahi gosterilmezdi
    Abd yi kurumlarini 3 paralik etti
    Su yönden iyi oteki adamin turkiye yaptirimlari akp yi guclendirirdi bu yonden de cok olumlu

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Adamin dibi
    Viruse karsi camasir suyu icin diyeni yine secti
    Comaristanin ana vatani
    Abd muhabirleri sus pus olduguna gore The Herif tokatladi
    Abd halkı dünyanın en cahil halkı diyolardı. Haritayı versen kendi ülkesinden başka hiçbir ülkenin yerini gösteremezlermiş .

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    anadolu lisesinde okurken okulumuza abd'li öğrenciler gelmişti...hiç unutmuyorum matematik dersimize girdiler bizim kolayca çözdüğümüz matematik sorularını çözememişlerdi...bunlar nasıl süper güç oluyor bilmiyorum...sanırım ünv. de falan kopuyorlar eğitim açısından...lisede bizim okula gelenler mal gibiydi çünkü

Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Abd halkı dünyanın en cahil halkı diyolardı. Haritayı versen kendi ülkesinden başka hiçbir ülkenin yerini gösteremezlermiş .

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    anadolu lisesinde okurken okulumuza abd'li öğrenciler gelmişti...hiç unutmuyorum matematik dersimize girdiler bizim kolayca çözdüğümüz matematik sorularını çözememişlerdi...bunlar nasıl süper güç oluyor bilmiyorum...sanırım ünv. de falan kopuyorlar eğitim açısından...lisede bizim okula gelenler mal gibiydi çünkü
    Kişilerle değil kurumlarla süper güç olunuyor demek ki. Sizin başınızdan geçenlere benzer hikayeler çok var.

Diğer taraftan aralarından en iyileri kurumların başında veya önemli yerlerde ülkesini, milletini yukarı taşıyor. Geri kalan vasatlar da onların ekmeğini yiyor.

Bizim zihin kalitemiz, zekamız onlardan çok daha iyidir. Aynı kalitede eğitimi alıp, aynı proteinle beslenip, aynı kurumları biz kursak onlardan daha yukarıda oluruz.

Sayfa 885/1000 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •