60 mılyon lot ıyı alım yapmıs haklısınız su an ıcın yeterlı mıktar.Kalan alımlarınıda(yaparsa) daha kotu donemlere saklamasında fayda var.
Printable View
Borsa, dolar, altın beraber yükseliyorlar sa, aslan, ceylan, fare beraber koşuyorlar anlamına gelir. Bu varlıklar tek şartla aynı safta aynı yere koşuyorlardır. ORMANDA YANGIN var.[/QUOTE]
Guzel benzetme
Gozden kacmamasi gereken ayrinti ise; Yangin bolgesel degil tum dunya genelinde.Kacacak yer araniyor maalesef yok.Bunun farkina varanlar tekrar biraktiklari limana bir sure sonra donmeye baslayabilirler.
Begendim bunu. Hep guzel paylasimlar yapiyorsunuz, sagolun varolun.
http://share.matriksdata.com/Images/...1524402011.png
Bankamız Yönetim Kurulu'nca, hissedarlarımızın yatırımlarının değerinin korunması ve Bankamız hisse değerinde fiyat istikrarının desteklenmesi amacıyla;
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar Tebliği kapsamında, daha önce 29.08.2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı uyarınca alımına karar verilen 70.000.000.-TL nominal hisseye 50.000.000.-TL nominal hisse ilave olarak toplamda 120.000.000.-TL nominal hisse (12.000.000.000 adet pay) ve daha önce açıklanan azami 450.000.000.-TL satış tutarına 300.000.000.-TL ilave olarak azami 750.000.000.-TL satış tutarına kadar Bankamızın Borsa İstanbul'da işlem gören halka açık paylarının geri alınmasına karar verilmiştir.
50 milyon lot eklemisler. Yani toplamda 60 milyon lot gibi yeni yapacaklari. Hic de fena degil aslinda. Devlet baba bizlere 10 dolardan cakti bunu zamaninda. Simdi 10 sente geri alsin o sevkatli kollari ile.
10 dolardan 75 sente 10 senede. Dunyanin neresinde gorulmus boyle bir yatirim artik. Bu yuzden "devlet, kamu, vs" kelimelerini duydun mu arkana bakmadan kacacaksin.