Ustadlar sizi anliyorum bakin ne guzel hiz demissiniz ne guzel isletim sistemi vs demissiniz. Benim bahsettigim kesim yuzde 90lik asgari ucretle calisip 3k uzerinde telefon kullanan kesim.
Bakin bunlardan biri yukarida carlamis 😃😃😃😃
Printable View
Ustadlar sizi anliyorum bakin ne guzel hiz demissiniz ne guzel isletim sistemi vs demissiniz. Benim bahsettigim kesim yuzde 90lik asgari ucretle calisip 3k uzerinde telefon kullanan kesim.
Bakin bunlardan biri yukarida carlamis 😃😃😃😃
nebilim yaa bundan 15-20 sayfa önce birileri milyonlardan bahsedince burdakileri babadan zengin sandım . bi an bu sayfadadaki tek işçi benmişim gibime geldi. diğerlerini mevduat getirisi olan insanlar olarak hayal ettim .
O yine gösteriş topluluğundan ötürü üstad.
Bizde ayranı yok içmeye ve ayağını yorganına göre uzat tabirleri sadece laf olsun diye söylenmiş sözler.
Zamanında krediler bol bol dağıtırken dediğiniz kesim evkur vb. mağaza zincirlerinden 48 ay 60 ay vade ile bu telefonları alır 5 yıl boyunca öderdi.
Ömürlerinden ömür gittiklerinin farkında olmadan.
Baslarda Iphone 3g 3 yil kullandim sonra bir micti apple maps ile ben de Android'e degistirdim ve o zamandan beri hep Samsung Note serisi kullaniyorum...
En son aldigim Note 5 den hala cok memnunum..
Sene sonu belki Note 10 alirim cok buyuk bir degisiklik yaparsa...
OS olarak Android'de cok rahatim...
Google ekosistemi programlarini (gmail, drive, photos, keep, maps v.s) aktif ve ucretsiz olarak kullaniyorum.
Apple'a opulmeye hic niyetim yok.
Syg,
O arkadaş bende engelli ama bana yazmış sanırım .
Bulunduğum yerden fotoğraf atıyorum maaşımın 50 katına aldığım cep telefonuyla webster .
Ek 22608
Kimin ne kullandığı seni niye enterese eder ki acaba . Derdin nedir senin acaba sürekli trollüyorsun sabah akşam sana bir görevi bir vermiş sende uyguluyorsun
Siz alıntı yaptığınız için gördüm sizle bir problemim Yok
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bencr de bu başlığı biraz dinlendirelim
Faizler tavan 24-25
Başka pek konu kalmiyor..genel sohbet için uygun başka başlıklar var
Tabii takdir yine de yazacak kişinin
En son dolar topiğinde her ay 2 tane araba alan vardı krediyle kim olduğunu bilen bilir .
Şimdi burada her ay 2 ev alan biri geldi krediyle alıyor .
Bu bir döngü halinde artarak devam edecek sanırım .
Bunlara kim inanır ancak Kadir inanır .
Doktor günde 10 kere halvet oluyor arkadaşlar demiş Benim sorunum nedir sende söyle o zaman demiş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi