Karelde olduğu gibi lanet okumazsınız inşallah...
Printable View
Karelde olduğu gibi lanet okumazsınız inşallah...
Böyle bir kağıt yok arkadaş. Naktinin sadece yarısıyla çok değerli bir security şirketi satın aldı. Hala sürünüyor. Bir daha bir daha alsa gene birşey değişmeyecek moduna sokmak istiyor patron yatırımcıları. Ancak yükseltmez diyenler küfredenler sattım diyenler buraya doluşunca kağıt ancak o zaman hreketlenecek. Yazıklar olsun.
patron neden kağıdın düşmesini istesin ki. borsa da böyle bir mantık olamaz. yanlış karar alır. kağıt düşer o başka. beklentisi kalmayan satar başka kağıt alır. bende zarardayım ama orta vadede iyi kazanacağımı umuyorum. sadece benim fikrim. yanılıyor olabilirim. ytd.
Beklentileri çoğaldı,yıl sonu karı sermayesinden fazla gelme ihtimali yüksek, bedelsiz potansiyeli de var, temettü verme isteğini patron zaten açıklamıştı, şirketin organik ve inorganik büyüme potansiyelini de düşünürsek bu seviyelerde ısrarcı olunması fazlası ile ilginç, bakalım arkasından ne çıkacak.
Yeni alınan şirketin halka arz edilme ihtimali de gayet yüksek.
https://tr.tradingview.com/symbols/BIST-KFEIN/
Hadi iyisiniz Kfeinciler. :)
Şirket satın alma haberi ile oluşan boşluk kapandı. Bakalım gün sonu ne olacak
Tahtayı merri ye emanet etmişler. Nerde kademe arası varsa, oraya satış yolluyor. Şu an daha iyi tepki vermesi lazımdı
Dediğiniz gibi 12 kasımda zaten 17,40 görülmüştü.
Kapanışa güçlü bir alım gelirse, günlük bar güzel olur
Umduğumuz ve gerçekleşen çok farklı oldu. Maşallah bütün gün tahtayı eksi eksi gezdirdiler
Elbet bir gün sevineceğiz... Beklentileri fazla fakat kağıda uygulanan baskı daha fazla; bu durum gerçekleşecek olanların beklentilerden daha fazla olacağını düşündürüyor bana, ytd...
Patron kağıdın büyük kısmını halk sattıysa geri almadan mnce sattığı fiyatın altında kalmasını ister. Hele patron eski bir borsacıysa bir spek ile anlaşır. Kendi tanıdıkları kağıtta istediği kdar toplayamadıysa kağıdın fiyatına baskı uygulatır. Hani bazen kendi kendinize sorarsınıZ. Ya x aracı kurumu 3!e aldı. Neden 2,8 e malı bastı dersiniz olayı anlayamazsınız. İşte böyle durumlarda endeks yükselse bile yeri geldiğinde Zararına satarak kağıda baskı uygularlar. Aynen son yükselişe katılamayıp düşüşe en önden kafeinin koşması gibi. Piyasa nasılsa tedirgin. Yükselse de iki üç gün sonra mutlaka geri gelecek bir bahane olduğu için çıkarken çıkışa takoz koyup düşsrken bu bahane ile kağıdı düşüşte en önde tutarlar.
Olay bu şekildedir. Yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir.
İlave olarak:
9 aylık kafein bilançosunda yüzde 75,35 halka açık görüşmekte. Bigparada ise 74,99 görülüyor. Yani şirketin yüzde 50 den fazlası halka açık. Hatta ben yanlış hatırlıyor olabilirim bir ara yüzde 80 e yakını mı halka açıktı yanlış olabilir o yüzden sonra detaylı eski datalara bakıp incelemek lazım. Yani şirket 9 aylıktan sonra bigparanın verileri güncelse kendi kağıtları şle alsat mı yapıyor? Bilgilendirmeden olabilir mi böyle şeyler? Olmaması lazım ama ..
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir
Matriks mobile uygulamasında da 74,99 gözüküyor. Bilgilendirmeden yapamaz. Sadece eskisi gibi önceden satacağım veya alacağım demesine gerek yok. İşlemi yaptıktan sonra kap’ a bildirim yapabilir.
Bugün genel anlamda yazılımcılar iyi. Ardyz- fonet- kfein vs...
Ali Cem Kalyoncu'nun son bildirimi şöyle idi:
18.03.2020 tarihinde Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.S. payları ile ilgili olarak 7,43-7,55 TL fiyat
aralıgından 70.000 adet alıs islemi tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte Kafein Yazılım Hizmetleri
Ticaret A.S. sermayesindeki paylarım 18.03.2020 tarihi itibariyle %25,00; oy hakkı oranım %40,48 sınırına
ulasmıstır.
Bu hareketler nedir ? Hipodrom mu burası !
O bilgide bir yanlışlık var sanırım çünkü KAP şirket bilgi formunda hala 25 Kalyoncu, 75 diğer gözüküyor:
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ri-ticaret-a-s
Bakalım bugünkü hareketinde nasil bir kalleşlik yapıcaksın. Ytd
16,85-17,80 bandını kırar inşallah
Paşam 17,50 ye 40k koymuş. Ne yapmak istemektedir ??
Garanti satış koymuş. Hemen robotlar aşağı taramaya başlıyor. Karaktersizler
İyi bari, merri- yapı kredi 40k lotun içinden aldılar
Tahtada nasıl bir algoritma çalışıyorsa artık alıcı gelmesi gereken yerde alış kademeleri bom boş. Satış beklediğiniz yerde deli gibi alıma geliyorlar.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 24.11.2020 tarihli kararı doğrultusunda,
Papilon Savunma Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %11'ine karşılık gelen 3.781.250 adet borsada işlem görmeyen statüde pay, pay başına 18,90 TL bedelle 71.465.625 TL karşılığında (40.000.000 TL peşin, kalan 31.465.625 TL ise 31 Ağustos 2021 vadeli olarak) Borsa dışında satın alınmıştır.
KAP: KFEIN [ ] KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/889859
Papilon Savunma Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %11'ine karşılık gelen 3.781.250 adet borsada işlem görmeyen statüde pay, pay başına 18,90 TL bedelle 71.465.625 TL karşılığında (40.000.000 TL peşin, kalan 31.465.625 TL ise 31 Ağustos 2021 vadeli olarak) Borsa dışında satın alınmıştır.
Ufurukten teyyareden şirket alımı o kadar para papilonun %11 ine bağlanır mı
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Parayı çar çur etmişler bence. Ya da işin icinde başka isler var.
1 sene önce 5 tl den halka arz olan şirkete 1 sene sonra 19 tl vermek hiç mantıklı gelmedi bana.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim derdi ki rtalb nin yüZde 10 gibiydi ( yanlış hatırlıyor olabilirim. Ancak 10 veya 11 di galiba) güler yatırım alınca ne olacak denmişti? Ama ne oldu? Rtalb nin be güler yAtırım holdingin geldiği yerler ortada.
Kafein in satın aldığı firmalar hep güvenlik savunma sektöründen. Papillon bu sene cirosu düştüğü için karlılığı çok iyi görünmeyebilir. Ancak devletten 2021 senesinde iyi bir güvenlik savunma ihalesi almayacağını küm bilebilir? Cirosu normal seviyesine geldiğinde karlılığı da çok iyi yerlere gelebilir.
Ben satın alınan iki firmanın da belli hedefler doğrultusunda alındığına inanıyorum. Çünkü her ne kadar sahibine kızsam da kafeinin sahibi de çok iyi bir borsacı. Tıpkı hedef girişimin sahibi gibi. Hedefin sıfırdan nerelere geldiğini görüyoruz. Kafein de yaş tahtaya basacak bir patrona sahip değil.
İyi olacak inşallah
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. Küçük yatırımcı muhabbetidir
"The Biometric system market size is projected to grow USD 36.6 billion in 2020 to USD 68.6 billion by 2025"
Biyometrik sistem pazar büyüklüğünün 2020'deki 36.6 milyar dolardan, 2025'e kadar 68.6 milyar dolara çıkacağı öngörülüyor.
Papilon ile önemli bir pazara daha girdik...