Sayfa 443/506 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Matriks mobile uygulamasında da 74,99 gözüküyor. Bilgilendirmeden yapamaz. Sadece eskisi gibi önceden satacağım veya alacağım demesine gerek yok. İşlemi yaptıktan sonra kap’ a bildirim yapabilir.

2. Bugün genel anlamda yazılımcılar iyi. Ardyz- fonet- kfein vs...

3.  Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    İlave olarak:
    9 aylık kafein bilançosunda yüzde 75,35 halka açık görüşmekte. Bigparada ise 74,99 görülüyor. Yani şirketin yüzde 50 den fazlası halka açık. Hatta ben yanlış hatırlıyor olabilirim bir ara yüzde 80 e yakını mı halka açıktı yanlış olabilir o yüzden sonra detaylı eski datalara bakıp incelemek lazım. Yani şirket 9 aylıktan sonra bigparanın verileri güncelse kendi kağıtları şle alsat mı yapıyor? Bilgilendirmeden olabilir mi böyle şeyler? Olmaması lazım ama ..

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir
    Ödünç verme yöntemiyle kendi kağıtları ile al-sat yaptırabilir belki ama o halka açıklık oranını değiştirmez. Ödünç verme durumunda bildirim yapma zorunluluğu yoktur belki sadece...

4.  Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    İlave olarak:
    9 aylık kafein bilançosunda yüzde 75,35 halka açık görüşmekte. Bigparada ise 74,99 görülüyor. Yani şirketin yüzde 50 den fazlası halka açık. Hatta ben yanlış hatırlıyor olabilirim bir ara yüzde 80 e yakını mı halka açıktı yanlış olabilir o yüzden sonra detaylı eski datalara bakıp incelemek lazım. Yani şirket 9 aylıktan sonra bigparanın verileri güncelse kendi kağıtları şle alsat mı yapıyor? Bilgilendirmeden olabilir mi böyle şeyler? Olmaması lazım ama ..

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir
    Ali Cem Kalyoncu'nun son bildirimi şöyle idi:

18.03.2020 tarihinde Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.S. payları ile ilgili olarak 7,43-7,55 TL fiyat
    aralıgından 70.000 adet alıs islemi tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte Kafein Yazılım Hizmetleri
    Ticaret A.S. sermayesindeki paylarım 18.03.2020 tarihi itibariyle %25,00; oy hakkı oranım %40,48 sınırına
    ulasmıstır.

5. Bu hareketler nedir ? Hipodrom mu burası !

6. Bu gönderdiğiniz olamaz. 3.ayda olmuş

Alıntı Originally Posted by zelig Yazıyı Oku
    Ali Cem Kalyoncu'nun son bildirimi şöyle idi:

18.03.2020 tarihinde Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.S. payları ile ilgili olarak 7,43-7,55 TL fiyat
    aralıgından 70.000 adet alıs islemi tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte Kafein Yazılım Hizmetleri
    Ticaret A.S. sermayesindeki paylarım 18.03.2020 tarihi itibariyle %25,00; oy hakkı oranım %40,48 sınırına
    ulasmıstır.
    Gönderdiğiniz alım Mart ayında yapılmış. Oysa benim verdiğim bilgiye göre 9.aydan sonra bir alım yapılmış olması gerekiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    Gönderdiğiniz alım Mart ayında yapılmış. Oysa benim verdiğim bilgiye göre 9.aydan sonra bir alım yapılmış olması gerekiyor.
    O bilgide bir yanlışlık var sanırım çünkü KAP şirket bilgi formunda hala 25 Kalyoncu, 75 diğer gözüküyor:
    https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ri-ticaret-a-s

8. Bakalım bugünkü hareketinde nasil bir kalleşlik yapıcaksın. Ytd

Sayfa 443/506 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •