Sn borsa_ankara, yapıkredi veya diğerlerinde de k. Yatırımcı vardır sonuçta.mesela Ben işyat. Dayım. Portföyümün En büyük bölümü işc..
. Ama sonuç da global büyüklükte bir banka için %18 halka açıklık küçük gerçekten
Printable View
Sn borsa_ankara, yapıkredi veya diğerlerinde de k. Yatırımcı vardır sonuçta.mesela Ben işyat. Dayım. Portföyümün En büyük bölümü işc..
. Ama sonuç da global büyüklükte bir banka için %18 halka açıklık küçük gerçekten
Avrupa ABD endeksleri yine dökülüyor ..tr için negatif
Petrol çakılıyor .. Tr için pozitif
USD çakılıyor.. Tr için +
2018 in en kötü performans lı borsasıyız.. (Nerdeyse)
Bakalım son hafta olumlu yanlara mı, olumsuza mı bakacak bist..
takasda ilk 5 kurumdan sonra gelen bankaların fonlarında yer alır. dolaylı olarak ky pay sahibi olsada, ky nin ykb yi alıp satması söz konusu değil. direk ky nin sahipliği belki % 1 gibidir. o kadar hisse de bende olduğuna göre ky benim. sizlerde de hiç hisse yokmuş. :)
malın çoğu bende yaf ben dökülmeden gitmez :)
88.900 endeks de 1.55 92.000 endeksde 1.60 tekrar 88.900 e inerse 1.51 görebiliriz.1.65 e sıçrama yapmaz isek durum sakat.
arkadaşlar, günlük ,şlemlerde citi birkaç gündür alıcılı çıkıyordu. lakin ben takasda satıcı görüyorum. sizde durum nasıl? gerçi ben bu pastalara çok ehemmiyet vermem. rakibin ayağındaki topa bakarsanız, çalımı yersiniz. kağıdı toplarken dahi takasda dağıtılıyor olarak gösterebiliyorlar.
Derinlik bilgisi atabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler
lütfü arkadaşımıza itibar puanı gönderelim emeğine karşılık :) tşk lütfü
Ortağı unicretid İtalya borsasında 11 Euro 7 sene önce 350 EURO idi
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse 1,40 TL gelmeden rahatlayamaz
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler ama gerek yok düşünmeniz yeter :)
Dün kısaca yazdım bugünde şunu tüm samimiyetimle söylemek istiyorum kimse yanlış anlamasın alın yada satın demiyorum bakın iyi okuyun lütfen arkadaşlar,
Her kağıdın ama her kağıdın bir sahibi yada sahipleri vardır yani hakim bir güçlü el/eller diyelim,
Herşeyi kendiniz araştırıp alın yada satın, ama canlı izleyerek işlem yapmak o kadar kolay değil, aferdesiniz adamın kıçından donunu alıyorlar :evil: son 3 haftada burası dahil sözde BİST’in en sağlam kapıtlarında denedim ben beceremedim ve iyi zarar yazdım...
Eğer kağıdınızı iyi araştırıp aldıysanız ve dayanacak gücünüz varsa ( yani kredili değilse yada para lazım değilse...)
Sabır sizin elinizdeki yegane silah olacaktır.... yediğim tüm kazıklardan çıkardığım tecrübedir....
Bu yazdıklarım sadece bu kağıt özelinde değil geneldir...
Tüm yatırımcıların bol bol para kazanması dileğiyle,
Saygılar sunarım
con con mal gelmez buradan paşa paşa hadi bakalım ha para çok ky dökecem dersen gt yiyosa gel yavrum:party:
lütfu bey rica etsek derinlik paylaşırmısınız
en çok satan y kredi.kendinin düşmanı olmuş.ne biliyorlar da biz bilmiyoruz yine acaba.burdan satılır mı ya milletin aklı ile alay ediyorlar.
Sevgili dostlar, Romalılar...!!!
Alan satan bakarak işlem yapmak o kadar kolay değil...
Bakın kaçtır yazıyorum şimdi bana kızdığınızı hatta küfür edenlerin bile olduğuna eminim...
Gün içi alan satana yada seans içine bakarak işlem yapmak çok zor, bakın kağıdı 3 gün izledim ve size dedim ki hepsi aynı NaNe...
Alan satana dönemlik bakılır arada dönülür takasa bakılır, kağıdın temeli ezbere bilinir ( borcu harcı alacağı vereceği yerine göre malı mülkü çalışan sayısı şube sayısı... uzatmaya gerek yok iyi bilin, bilmeye çalışın)
Her an takip ederseniz kafayı sıyırır çok yıpranırsınız...
Hep dediğim gibi tüm kağıtlarda benzer işler oluyor ama öyle ama böyle, ben kimseye alın satın demiyorum bakın akılınıza yatan kağıdı araştırıp alın sonra sabır edin başka şansınız yada şansımız yok diyeyim,
Daha ne diyeyim bilemiyorum,
tek iyi yanı 1.57 de 10 milyon alıcı bekliyor.satacak ixne satardı.demekki üç beş lot peşinde koca koca kurumlar.vahhhh....
Sayın lutfu001 : paylaşımlarınız için çok teşekkür ederiz. Dediğinize katılıyorum bizim gibi küçük yatırımcıların derinlik takas gibi konularda Hatta kağıdın tekniği ile ilgili bilgileri süzüp değerlendirip para kazanması çok zor. Küçük yatırımcıların hepsini toplasanız Yapı Kredi'nin bir kademesini kaldıramayız Bu benim kendi görüşüm kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Benim kullandığım aracı kurumun bilgilerinde günlük alım satımda DenizBank'tan yatırım finansmanı 50 küsür milyon hisse bir mal almış görünüyor bir tuhaflık var garip şeyler dönüyor dediğim gibi bizim gibi küçük yatırımcıların bunu çözümleri çok zor.
Sn. Doreylik, ben teşekkür ederim,
Şimdi son bir şey daha yazacağım ve herkes bu adam deli diyecek ama işin doğrusu bu onu diyeyim diyecek sözüm kalmayacak,
Teknik meknikte hepsi hikaye leplebi çekirdek, çünkü o tekniği parası ve malı olan kendisi çiziyor zaten, bizde bakıp Aaaa şöyle olmuş böyle olmuş diyoruz...
Bakın teknik analizi çok iyi bildiğini iddia eden adamlar Teknik Analiz Eğitimi Satıyor...
Madem bu işi o kadar iyi biliyorlar girip piyasanın aklını alsalarya ama adamlar tekniğin bir naneye yaramadığını bildikleri için onu küççük yatırımcıya satıp para kazanıyorlar....
Sorarım sizlere işinize yarayan para basan bir yönetimi başkasına satar mısınız...???
Herkese hayırlı Cuma’lar,
Kafanızı özgür bırakın her şeyi okuyup hiçbirşeyi dinlemeyin kendi kararınızı kendiniz verin...
teknik istatistikten başka birşey değildir, sadece işlenmiş veri sağlar yorumlayacak olan bizleriz..:one:
a.g conisi elin ne kadar korkak yawşk gel aşa ixneler dümen haber felan kalmadımı servis ettirin :party:
ters obo var. 1.70 leri yakinda geçer. ytd. her ters obo yaptığında yukarı gitmiş.
https://i.hizliresim.com/pb9EDN.png
Dolar daha fazla gevşeyemiyor..Dibini buldu..
Yukarı tepmek için ortam arıyor..
Fıratın doğusu konusunda bizim kiler çok iddialı
Trump her ne kadar çıkacaz desede A.Yeşiladayı izleyiz derim..
Dünya borsalarında global fırtına yaklaşmakda..
Sıkıntılar büyüyor..
250-300 milyon lotdan fazla bilinçli satış yedik..
Grafiği çabalama kaptan ben gidemem diyor..
Boğa trend ini görmeden (kabaca 1.80 üzeri kapanışlar) yapmadan GÖMÜLMEYİN..
Ucuz işte 6 aydır ucuz..
Kimsenin itirazı yok..
Artık şu elimizdeki malların peşindeler yazacak olan da bir zahmet yazmasın..
https://www.youtube.com/watch?v=QOwOFynwWF0
Bu kadar patinaj çekmesi, Dünya piyasaları çökerken yerinde kalması iyi haber olabilir..
Ya toplanmaya başladı, ya da cidden hic alıcı yok gel gel yapıyorlar.
Sayın gundwane in dediği gibi düşüş trendini kıran kapanislarda (1.80 üzeri) ilgimi çekebilir.
Ama tek kademeye 10 milyon lot yazmalar , aynı kademede 100 milyon hacimler, gel gel işareti de olabilir.
%24 faizle beklemeye devam, her ay %2 daha fazla ykbnk alabiliyorum ;)
1 milyon ykbnk almak isteyen biri, hisse almak yerine her ay sadece faizi ile alsa her ay 20000 lot faizden ykbnk kazanıyor
İstersen bir de diğer ortağa bak
https://tr.tradingview.com/symbols/MIL-UCG/
11 yıl önce 240 euro
Bugün 9,75 euro
Ana ortağına göre yapikredi 11 yılda çok iyi ayakta kalmış
canım kardeşim avrupada faizler sıfırr tüketim yok kredi çekecek adam yok türkiye öylemi bence italyadaki bankaların karlılıgıyla türkiyede bankaların karlılıgını araştırsan hep cepten yersen elbet özkaynaklar erir türkiyede bankalar milyar milyar kazanıyor neden bunu karşılaştırmıyorsun özkaynaklar nasıl büyüdüğünü arşatırsan ve karşılaştırsan
dün paylaştım 9 aylık karlılık 3.5 milyar 12 aylıkta 4.5 - 5 milyar olur bankalar dışında türkiyede para kazanan başka sektör varmı adam gibi para kazanan
1.6—1.61 oldu
şu an hisse defter değeri lot basına 4.7 tl yıl sonu bilançosu ile 5 tl yi aşar bu saatten sonra 3-5 kademe risk alacak adamın aklına şaşarımmm
spek kısa sürede diğer hisseler yükselmeden % 10 yukarı yaptırırsa istediği malları toplayabilir. piyasa ile yükselirse zor toplar.
1.62 oldu
........
1.63.............,,, Ve
Kim kaç lot aldı son 20 dakika bilen var mı