Paylaşırsan seviniriz arkadaşım
Printable View
https://youtu.be/hd8c0JtnBRc
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özet olarak daha öncede alındı bu hisseler ama sonra geri verildi dedi.Şimdide yapılmak istenen sivil darbe ,biz bankaya hiç karışmıyoruz pay almıyoruz dedi
Görünen o ki her iki kanatta da. Herşey hala havada duruyor. Akpartinin eli güçlü gibi... ama Ali Babacan gibi düşünen bir yargı ile “bağımsız yargı ile“ bu iş yokuşa sürülebilir.. benim asıl merak ettiğim şey, diyelim ki işbsnk hisseleri hazineye devroldu. Biz ve bizim gibi insanlara paralarını verdiler hisselerini imha etttiler.. sonra CHP yargı yolu ile geri haklarını talep etti. Sonra ne olacak, bizden verdiklerini geri mi alacaklar, sorular sorular, sorular. Yorulduk valla. Bu taraflı sunucu Ismaili de hiç beğenmiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrıca Ali Babacan dan bahsettiler.Ali Babacan ‘’çok önceden beri bunu yapmak istiyorlardı ancak biz engelledik ‘’dedi
Miras hukukuna çok saygılı iseniz,Dedem de bana yıllar önce miras olarak bıraktığı hisselerin temettü hakkını neden gasp ettiniz.
Devletin isteyipte alamayacagi hiçbisey yok. Meclis yoluyla alamadi diyelim bankaya sermsye artisi yaptirsa nasil karsilsyacak . Karsilanamayan sermaye artisina kayyum atsnir diye biliyorum
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabii. Banka, munzam bana kayyum atansin diye karsilayamayacagi sermaye artışına gider.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bddk isterse yapmak zorundaymış.memduh bayraktarin videosunda detaylı bahsediyodu .Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yasallari düştükten sonra yedeklerde 29 milyar TL varken bedelliden önce bedelsiz yapar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu saatten sonra devlete geçip de tekrar iptali olmaz o işin de neyse. Bu ülkede olmaz denen şeylerin son 18 yılda ne kadarı oldu dönüp bakmak lazım o parti bu parti meselesi değil. Bu ülkede olmaz denenler oluyor.Sadece gününün gelmesi gerekiyor bekleyen de doğru yerde ise kazançlı çıkıyor.
Ben geri dönüşü olduğunu zerre düşünmüyorum ok yayda meclise gelip geçti mi o ok geri dönülmemek üzere çıkmıştır artık. O dakikaya kadar herkese olmayabilir derim o oldu mu asla gerisi olmaz bu işin kim ne derse desin. Bakın eşyanın tabiatı belli 3 tane kurucu varmış borsada şimdi kaç tane kalmış günü gelen parasını alıp imhaya gidiyor.
Olacağına zerre inancım yok da dedikleri gibi daha öncekiler gibi süreç geri çevrildi bu hükümet toplu para alacaksa bunun yolu kurucu imhasından geçiyor o parayı alınca bir şey imha edilmiş olacak hisse alıp vermek değil artık imha farklı bir durum öldü bitti geri dönüşü yok. Ölüyü diriltemezsin senin evini alıp yıktılar üzerine istimlak bedeli verdiler sende gittin ev aldın tarla aldın dünyayı gezdin sonra gelip gel parayı geri getir al bu da hissen geriye iade denilemez. O artık bitip gitmiştir dünyada imha edilip geri getirilen kurucu hisse yok. Bu eski bir uygulama ve bu kadar büyüyünce avantajını kaybediyor o yüzden işbankası kulbuna getirip Cumhuriyet Halk Partisi itiraz etmemesinden yararlanıp yıllarca vermemiş.
Diğer yandan bakalım bir hisse hakkında ne kadar çok konuşuluyorsa o kadar gündemdedir ne kadar gündemde ise o kadar işlem geçer değeri yükselir hacmi yükselir. Hepimiz sevinmeliyiz bugün borsanın en çok konuşulan hissesi işbankası bakmayın millet hala ISKUR'u ve diğer imtiyazlı hisseleri o kadar bilmiyor yarın öbür gün bunlar dillendirilince göreceksiniz asıl neler olacak ne akıl almaz fiyatlar telafuz edilecek. Ben çok ISKUR bilmeyen işbankası müdürleri tanıdım daha durun filmin başındayız oturun keyfini çıkarın.
https://www.google.com/amp/s/www.mem...s.html%3famp=1
Yillarca sermaye artisini hazine karsılamış.
(Ekstra bilgi)
Adnan Bali için yine hazine maliye bakanlığı gündemde gerçekleşirse işler kolaylaşır
Adnan bali demisken sol.orgun şu haberi çok dikkatimi çekti.
https://sol.org.tr/bugun
Detayda şunu diyor
Chpli uyelerin istifasi istenildi diye bahsediyor
"Banka yöneticilerinin son yönetim kurulu toplantısında CHP üyelerini istifaya çağırması ve istifanın bu üyeler tarafından reddedildiği söylentilerinin bulunduğunu dile getiren banka emekçileri, CHP hisselerinin devri için AKP'nin hamlesinin banka yönetiminin bir tür fırsat olarak değerlendirilmesinin mümkün olduğuna işaret ediyorlar. Bir siyasi partinin yönetimde temsil edilmesini yabancı yatırımcılara anlatmakta sıkıntılar yaşanabildiği, Hazine’ye devir sonrasında hisselerin halka arzının söz konusu olabileceği ve çoğunluk hissesinin kontrolünün garantiye alınabileceği belirtiliyor. Hazine kasasına 1,5-2 milyar dolar girmesini sağlayacak, İş Bankası yönetimine de 650-750 milyon dolarlık ek maliyet yaratacak bir operasyona kalkışılır mı tartışmalı. Ancak İş Bankası emekçileri, bankanın sermaye yapısını değiştirme, kamu kontrolünü artırma, Körfez sermayesine “peşkeş çekme” gibi çokça dile getirilen ihtimalleri gülümseyerek değerlendiriyor: “AKP iktidarı döneminde ekonomi politikaların şekillenmesinde belirleyici olmuş, bankacılık sektörü ortalamasından hızlı büyümüş, kredi politikalarında uluslararası sermayeyle uyumu gözetmiş ve hepsinden önemlisi elinde çok daha doğrudan müdahale enstrümanları bulunan siyasi iktidar tarafından bankacılık sektörünün bütünüyle birlikte kayırılmış bir yapıdan söz ediyoruz. Sadece bankacılık aktiflerindeki payı yüzde 11,3 olan bir bankadan değil, son 16 yılın inşaat ve otomotiv büyümesinden aslan payını almış, cirosunu 10 kattan fazla artırmış, ülkenin cam tekeli, Şişecam’ı da bünyesinde barındıran bir gruptan bahsediyoruz.”
(Ekstra bilgi )
Gerçekleşmesi olasılığını bende çok yüksek görüyorum.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamın biri köşe yazısında yazmış dedenizden size bir miras kalsa devlet bu mirası size sormadan hazineye devrediyorum dese miras hukukuna göre doğrumu? Yanlız hep kendi cenahından olaya bakmış birde şöyle dese; Dedeniz size bir Bankanın kurucu hissesini miras bırakmış banka yıllarca büyümüş kar etmiş ama size bir kuruş vermemiş ve sizin haklarınızı yönetim kurulu kararları ile kısıtlamış mağdur etmiş.Yeme bizi şakirrrr.. Herşeyin bir bedeli vardır ama bugün ama yarın elbet bir gün.
Her ağızda her telde sadece fanilik dırıltısı.Sonunda tek şarkı tabutun gıcırtısı. Üstad Nfk
Abi işte bu meselede anladımki bizim gazeteciler tvye cıkıp bol kelimelerle aciklama yapıyor ama hepsi boş. İnsan konuyu bi araştirir. Normal vatandaş gibi tv izleyip konuya yorum yapıyolar. Arastirmak için bi yerlerede gidip gelmenede gerek yok. İnternetten arastirsa ne yeterli bilgi belge var.
1 kişi demiyo bu hisseler niye kisitlandi.
Herkes " atatürkün mirasi da mirası"
Mirası, turk filmindeki gibi araba camına başını sıkıştırmışlar.
Bu konuya biz , burdaki kardeşler , cogu gazeteciden daha hakim oldugumuz için yazılarında demogoji yaptıklarını çok rahat anlıyoruz. İllaki biri cıkıpta durun kral cıplak diyecek. Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar günaydın kademe paylaşabilecek var mı?
meclis haftaya çalışmaya başlayacak mış.
https://www.google.com/amp/s/www.hur...ormul-41526666
Abdulkadir selvi kim ? Akp kulis bilgilerini medyaya sunan kişidir . Daha dogrusu akp medya arasi baglanti konumunda . Yazisinda siyaset kanunundan ve iş bankasindan bahsediyor
az önce gördüm, bloomberg tv de işa işb, iş c nin fiyatını alt yazıdaki bant da yürüyor. fakat bizim iş kur fiyatı yazmıyor.
acaba diyorum, işkuru bilerek mi unuttıurulmaya çalışılıyor.
çünki iş b çoğunluğu bloomborg tv nin ortağı cinerlerin elinde.
520 bin eşleşme var. E be kardeşim... acaba sen bizim görmediğimiz neyi görüyorsun da. Hangi korku ile yada sebeple en az 3-5 milyon olacak hisseni 520 bin TL ye vermek istiyorsun.. ne tuhaf işler göreceğiz. Aynı şey isbtr için geçerli..
Satanda kendince haklı belkide. Hükümet 10 güne kadar bu işi bitireceğiz diyor. 12 gün ve hala hükümetten bir eylem planı yok. Millet sıkıldı usta. Ben de sıkıldım.
investte bol takipcili refik aslan diye bir medyum var ,hisseler ile ilgili kanun 3 haziran çarşamba günü saat 11 de meclise gelecek demiş :)
Sayın Black broker, siz işkur hissedarı mısınız işbtr mi? Burada yıllardır bekleyen kurucu hissedarlar var. Sıkıldım derken ne zamandan beri bekliyorsunuz, maliyetiniz nedir? Eski forumdan beri maliyeti 7k olan çok değerli ve kaliteli işkur yatırımcıları vardı. Halen de sattıklarını düşünmüyorum. Forumun kalite seviyesi çok üst seviyedeydi. Uzaktan seyrediyorlardır bir kısmı. Sizi de çok eskilerden tanımıyorum. Bu isimle yazmıyordunuz. Saygılar.
B ile tekrar aranızdayım arkadaşlar, biraz zararlı bir alış veriş oldu ama nasip, önemli olan trene tekrar binebilmekti çok şükür oldu.
Arkadaşlar iyi hafta sonları SPK nın bugün aşağıdaki gibi bir tebliği yayınlanmış, acaba bizim imtiyazlıları A-B yi etkileyen ilgilendiren bir şey var mı, gruptaki arkadaşlardan anlayan yorumlayabilecek var mı?
Sermaye Piyasası Kurulu'nca Birleşme ve Bölünme Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.
SPK'nın bugünkü Resmi Gazete'de bulunan Birleşme ve Bölünme Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği'ne göre, 4'üncü maddenin birinci fıkrasına eklenen bentte yönetim kontrolünün tanımı, "Halka açık ortaklığın oy haklarının yüzde ellisinden fazlasına tek başına veya birlikte hareket ettikleri kişilerle beraber, doğrudan veya dolaylı olarak sahip olunmasını, yönetim kurulu üye sayısının salt çoğunluğunu seçme veya genel kurulda söz konusu sayıdaki üyelikler için aday gösterme hakkını veren imtiyazlı paylara sahip olunmasını†şeklinde yapıldı.
Aynı tebliğin 12'nci maddesinin sekizinci fıkrasında yer alan “Bu maddenin dördüncü, beşinci, altıncı ve yedinci fıkraları†ibaresinden sonra gelmek üzere “kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu payları borsada işlem gören ortaklıklar ile†ibaresi eklendi.
Yayımı tarihinde yürürlüğe giren bu tebliğ hükümlerini Sermaye Piyasası Kurulu yürütüyor.
Hukukçu bir arkadaş yorumlayabilirse iyi olur
Bu forumda da vardır tecrübeli birikimli arkadaşlar veya derinhisse’ye sormak lazım
Bizle alakası yok
https://t.co/lcNUlZVIRI
Yarın 3 Haziran. 😎🇹🇷