KOÇ Dostum,
Bu göstergelere bakıp hala doları altına çevirmeyi düşünüyor musun. [emoji33][emoji43]
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
6d
İBB Başkanı İmamoğlu’nun Kovid-19 testi pozitif çıktı http://bb.ht/Ug0fbA
Dolarları 96 dan sattım
93 den aldı
93 altını görme ihtimali büyük
Sorun olmayacaktır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
·
21d
COVID-19'a yakalanan Rahmi Koç taburcu edildi
Geçen gün eniştem geldi. Kendisi milli görüşe mensup. Dediği şu. Bu ülkeyi Yunanli biri yönetse bundan daha büyük zarar veremez. Düşündüm aramızin iyi olduğu ülke yok.
ABD den yaptırim gelirse. Sadece ABD ile sınırlı kalmaz. Abd nin Almanya'da 35 Japonya'da 10 üzeri üssü var.
Hazır virüs herkese bulaşirken malum onada bulaşsada kurtulsak hatta ikisinden
Sanırım millet ittifakıni dağıtmak için ince ve ümit Bozdağ ile zarar verecek. Ümit Bozdaği hapisle tehdit etmişler. Libya'da ki iki mit görevlisi sebebiyle.
İyi bakım dışında aldıkları virüs miktarının düşük olması etken. Yada kendilerini iyi baktıkları için minimal düzeyde virüse temas ediyorlar demek daha doğrusu. Okkalı bir virüs sağlık çalışanlarıni bile öldürüyor. Ama bundan sonra ki temaslar daha geniş bir kitleye ve daha yüksek dozda virüs ile temas olacaktir. Malum okulları ve üniversiteler kademe kademe açılacak. Yoksa bunlara bağlı sektörler iflasın eşiğinde. Benim memleket de 80 bin üniversite öğrencisinin bulunduğunu semtte inanılmaz büyüklükte öğrenciye hitap Eden kafe ev vs var şuan orda in cin top oynuyor. Bunların ayliky kiralari 50 bin den aşağı değil. Evler bomboş. Dolmuş, kırtasiye, kantin, kafe, öğrenci yurdu evleri, okul kıyafeti, konfeksiyon sektörü perişan halde bunlara endeksli. 80 bin üniversite öğrencisi küçük bir şehir büyüklüğü demek.
Adamlar öyle bir sistem kurmuş ki. Havuç ödül sistemi var. Hakim yada savcı verdiğini karar sebebiyle bakan yardımcısı, HSK, Yargıtay üyesi yada sürgün olabiliyor. Cumhuriyet tarihinin de 50 yıllık ömrümde cumhuriyet başsavcısı yardımcısınin sağlıkçı bir doktor olduğuna ilk defa şahit oldum ne var ki muhalefetin bir kez dile getirdiğine şahit olmadım. Ya onlarda korkuyor yüzeysel muhalefet yapıyor yada o kadar çok sorun var gezip dolaşıyorken bunları görme fırsatı olmuyor.
Ben iktidar bloğunda da küçülen pasta sebebiyle bir kavga çıkacağını tahmin ediyorum bu kriz nedeniyle. Blog çok büyük pasta küçüldü. Kemik sayısı az ve havuza gidiyor. Yeterince beslenemeyen yada durumun farkında olan yavaş yavaş makas değiştiriyor. TV de gazetelerde kendi aralarında kavga başladı.
Bu kadar yanlışı yapan iktidar olarak ben olsam. Borsayı çok daha yukarılara sürerim. Yoksa buradaki çöküşten çıkacak paranin gideceği yer döviz. Buna karşılık zaten yeterli döviz yok. Dövizin çok daha yüksek seviyeye çıkmasi faiz ve enflasyonda zıplamalara sebep olur. Bu kadar sorun varken önlenemeyen dövize talepde varken borsayı daha da yüksek yerlere sürerler. Tabi bunu yaparken kamu kağıtları öncü olur. Dün çoğu banka devre keserken borsa çok az ekside kapattı.
İlaçtan ziyade geçiren kişilerden alınan plazma etkili olabilir. Bununla ilgili de yeterince fayda etmiyor diye haber var. Ama buradaki kaliteli plazma etkisi farkı olabilir. Bizim eniştede ağır geçirdi ama test negatif öncesi ve sonrası. Tomografi ile teşhis konuldu. 8 ay oldu hala tam olarak toparlanma olmadı. Tetkik sonuçlarına göre ölmesi gerekiyordu. Kurtuldu ama bünye hala enfeksiyonun vermiş olduğu harabiyetin onarılması ile uğraşıyor.
Corona önlemleri tam uygulanırsa griptede işe yarar diye düşünüyordum.
Ama şu ayrıntıyı atlamışım. Bizde grip virüsünün en kolay yayıldığı ve hanelere ulaştığı nokta okullar ve ana okulları buralarda ne tür önlemler alacaklar bilemiyorum. Eğer burada önlem olmazsa normalde en hızlı grip yayılımı bu kanal üzerinden olacak.
Şu an da ev için krediler yüksek, insanlar alımı azalttı. Araba zaten paran olsa bile bulmak zor,ayrıca fiyatlar şişti, banka faizi desen enflasyon altında.
Bu durumda hükümet karar verecek.
Ya borsayı yukarı götürecekler bir şekilde para orada kalacak, ilave para girecek. Ya da millet borsadan kazanamazsa çıkıp dolar alacak.
Borsa da düşüş o yüzden olmayacak demeye devam ediyorum. Kısa vade kar satışı normaldir.
Yaşadığın ülke dinamiğini anlayamazsan terste kalman garantidir.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önlemmiş peh.
Çocuk hasta ateşli bir gün okula gelmiyor sonra hafifleyince gönderiyor Veli .
Aileler test olsun öyle gelsin der okul yönetimi gerek yok soğuk algınlığı der .
Diğer çocuklar ailesini arayıp hasta çocuk var diyor ortalık ayağa kalkar .
Müdüriyet çocuğa test yaptırıp amma yaygara yaptınız bakın negatif çıktı der
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malum bu corono için önlemleri söyledim. 8 aydır benim gibi önlem alanlarda vaka yok. Hatta covid 19 hasta olanlarda evde yatan telefonla konuşacak kadar mecali olmayan arkadaşlarda tedaviye ek olarak kullandık kimisi dört gün sonra mali müşavir olması nedeniyle işine döndü. Kullanıpta çok hızlı toparlanmayan hiç yok desem yeridir. Bunun içinde bu hastalık için kullanılan carvacrol %70 oranında mevcut. Hatta tıpta mucize tedavi diye geçiyor. Google teyzemde arayın görürsünüz
Sen benim hangi görüşte olduğumu nereden biliyorsun benim taniyormusun hayır....
Troll olduğumu bir yerinden uydurdun...
En nefret ettiğim kisilerdendir Suudi yöneticiler.
Onlarda senin gibi kendi görüşünde olmayanları ya öldürürler yada ölmesini isterler..
20 yıldır buradayım bir tane siyasi içerikli yazımı göremezsin ama sen her mesajinda siyasi mesaj vermeden duramiyorsun troll kim oluyor acaba...
Bırakın siyaseti...
Benjo tahminleri alalım...
8.4
8.2
7.9
7.8
7.6
hamuduyla götüren onlar kavgasını yapan siz..
fransız kariatür yayınlamış dert eden siz.. hintliler gelse sanki öküzşer ülkede serbest dolaşacak..
gezegen de bütün değerler baş aşağı insani değerler olmuş patates..
çinden düşük bangladeş den yüksek asgari ücret var...
burada yatay mı..
yokssa rekabetçi doviz rekabetçi faiz mi ?
hayatta kalmaya bakın
sallayın üstünde yetkiniz/gücünüz olmayan konuları dert etmeyi...
tekrar gene bu zamanın trendi bu şekilde.. sonu da kendinden öncekiler gibi olur.
arattım..
1 çay kaşığı mefta ediyor...
güzel yağni..
https://i.hizliresim.com/eTzvE6.jpg
vakti zamanında da vardı aktar furyası..
aciller bağışıklık sistemi çöken patatesten geçilmiyordu.
bu tip karışımları görüşleri destekliyorum... yanlış anlaşılmasın..
histeri kriziyle beden kimyasını mikmek de doğal seleksiyonun bir parçası..
değerli forumdaşlar,
investing.com 'da hisse senetlerinin döviz bazlı grafiği nasıl çizdiriliyor, bilen varsa yazabilir mi?
tradingview'de örneğin GARAN/USDTRY yazınca hissenin USD bazlı grafiğini çiziyor. Fakat bu yöntem investing'de işe yaramıyor.
Hollanda’da çalış veya çalışma 65 yaş sonrasında devlet 850 Euro veriyor.emekliysen ayrıca emekli maaşı alıyorsun.
He,he
Hollanda bizi kıskanıyor.
Yakında köşe olurum. İki hastalık var uğraştığım. İkincisi ile alakalı 1 milyon hasta var. Tedavisi bilinen yok. Ben dört yıldır kobay olarak üzerimde deniyorum değişik tedaviler doktor bilgisi dahilinde. Şuan bir hafta oldu. Şuan hasta olmam lazım ama olmadım. Bu başarılı olursa çoğunun yuvası kurtulacak. Covid tedavisinde korunmasında kekik yağı Google den bakın içeriği ne bu madde hangi tedavilerde faydalı bakın yoksa çoğu benim bu işte menfaatim olduğunu düşünecek
ya sabır...
olay yiğitlik de değil efendim...
sekiz aydır içer demek
beden kimyası değişmiştir/adapte olmuştur demektir...
etken dozun altında aromatik kullanım vardır sıfır etkili. placebo bir nevi.
doğrusu vucudu normal akışına bırakmaktır, sağlıklı olandır..
koruyucu teeedbir aluyoozzz... o var şu var değildir..
vucut beceremezse duruma göre müdehalede bulunulur.
kaynağı doğal ürünlerde mevsime iklime göre etken maddeler ve oranları vb değişir,
bu sezon süpper olur gelecek yıl mort olursun..
sistematik sekilde etken maddeli kullanımlarda
vucutta var olan
milyonlarca yıllık evrimin sonucu gelişen mücadele mekanizmalarının devreden çıktığı/zayıfladığı
yada fonksiyonunun bozulduğunu da bilin.
vucut geliştiricilerin hormonla kas yapması gibi düşünün...
ilacı kesince soğan...
yoksa iki otun içindeki gırla molekülün çapraz etkileşim analizini verirmisiniz derim..
yada hangi hasta profilinde hangi ikincil sorun gelişmesini bekliyorsunuz...
8-10 kişilik ekip 7-8 yıl çalışıp durursunuz..
yakında sizi googlelarlar..
başkalarının sağlına zarar vermeden.
efendim bence en yakın psikiyatri kliniğine gidin...
ons/gunluk
https://i.hizliresim.com/0yABTA.png
ons aylık log
https://i.hizliresim.com/qz47NA.png
ons gunluk
https://i.hizliresim.com/6VMwLS.png
gram altın
yılan gibi gidiyor 20 senedir
https://i.hizliresim.com/UGIaMW.png
İşte bu dert sende olmayınca böyle atar tutarsin. Vallahi billahi bu hastalık sebebiyle biriyle görüştüm adam intihar etmek ölmek istiyordu. Bende de durum çok farklı olmaz iyileşemezsem. En ağır uyuşturucu ilaç zerre etki etmiyor. Bir dakika değil aylarca yıllarca aynı ağrıyı çekiyorsun. Psikolog mu çaresi. Kullandığım ilacı al acile gidersin. Ama bana fayda etmiyor azaltıyor sadece azalttıgi kadarı bile beni yıpratıyor.