Sayfa 444/1000 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. Şu an da ev için krediler yüksek, insanlar alımı azalttı. Araba zaten paran olsa bile bulmak zor,ayrıca fiyatlar şişti, banka faizi desen enflasyon altında.
    Bu durumda hükümet karar verecek.
    Ya borsayı yukarı götürecekler bir şekilde para orada kalacak, ilave para girecek. Ya da millet borsadan kazanamazsa çıkıp dolar alacak.
    Borsa da düşüş o yüzden olmayacak demeye devam ediyorum. Kısa vade kar satışı normaldir.
    Yaşadığın ülke dinamiğini anlayamazsan terste kalman garantidir.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Corona önlemleri tam uygulanırsa griptede işe yarar diye düşünüyordum.
    Ama şu ayrıntıyı atlamışım. Bizde grip virüsünün en kolay yayıldığı ve hanelere ulaştığı nokta okullar ve ana okulları buralarda ne tür önlemler alacaklar bilemiyorum. Eğer burada önlem olmazsa normalde en hızlı grip yayılımı bu kanal üzerinden olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Önlemmiş peh.

Çocuk hasta ateşli bir gün okula gelmiyor sonra hafifleyince gönderiyor Veli .

Aileler test olsun öyle gelsin der okul yönetimi gerek yok soğuk algınlığı der .

Diğer çocuklar ailesini arayıp hasta çocuk var diyor ortalık ayağa kalkar .

Müdüriyet çocuğa test yaptırıp amma yaygara yaptınız bakın negatif çıktı der

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Malum bu corono için önlemleri söyledim. 8 aydır benim gibi önlem alanlarda vaka yok. Hatta covid 19 hasta olanlarda evde yatan telefonla konuşacak kadar mecali olmayan arkadaşlarda tedaviye ek olarak kullandık kimisi dört gün sonra mali müşavir olması nedeniyle işine döndü. Kullanıpta çok hızlı toparlanmayan hiç yok desem yeridir. Bunun içinde bu hastalık için kullanılan carvacrol %70 oranında mevcut. Hatta tıpta mucize tedavi diye geçiyor. Google teyzemde arayın görürsünüz

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim siyasi görüşüm ile sözcü yazarı Bekir Coşkun zıttır. Ama onun ölmesi beni insanıi olarak kısmen üzmüştür. Ama senin gibiler için kadir Mısırlıoğlu, Suudi Arabistan kralı sizi yasa boğarken muhalif ölürse oh olsun bakışı var.
    Sen benim hangi görüşte olduğumu nereden biliyorsun benim taniyormusun hayır....
    Troll olduğumu bir yerinden uydurdun...
    En nefret ettiğim kisilerdendir Suudi yöneticiler.
    Onlarda senin gibi kendi görüşünde olmayanları ya öldürürler yada ölmesini isterler..
    20 yıldır buradayım bir tane siyasi içerikli yazımı göremezsin ama sen her mesajinda siyasi mesaj vermeden duramiyorsun troll kim oluyor acaba...

5. Bırakın siyaseti...
    Benjo tahminleri alalım...

8.4
    8.2
    7.9
    7.8
    7.6

hamuduyla götüren onlar kavgasını yapan siz..
    fransız kariatür yayınlamış dert eden siz.. hintliler gelse sanki öküzşer ülkede serbest dolaşacak..
    gezegen de bütün değerler baş aşağı insani değerler olmuş patates..

çinden düşük bangladeş den yüksek asgari ücret var...
    burada yatay mı..
    yokssa rekabetçi doviz rekabetçi faiz mi ?

hayatta kalmaya bakın
    sallayın üstünde yetkiniz/gücünüz olmayan konuları dert etmeyi...
    tekrar gene bu zamanın trendi bu şekilde.. sonu da kendinden öncekiler gibi olur.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bunun içinde bu hastalık için kullanılan carvacrol %70 oranında mevcut. Hatta tıpta mucize tedavi diye geçiyor. Google teyzemde arayın görürsünüz
    arattım..
    1 çay kaşığı mefta ediyor...
    güzel yağni..

vakti zamanında da vardı aktar furyası..
    aciller bağışıklık sistemi çöken patatesten geçilmiyordu.
    bu tip karışımları görüşleri destekliyorum... yanlış anlaşılmasın..
    histeri kriziyle beden kimyasını mikmek de doğal seleksiyonun bir parçası..

7. değerli forumdaşlar,

investing.com 'da hisse senetlerinin döviz bazlı grafiği nasıl çizdiriliyor, bilen varsa yazabilir mi?

tradingview'de örneğin GARAN/USDTRY yazınca hissenin USD bazlı grafiğini çiziyor. Fakat bu yöntem investing'de işe yaramıyor.

Hollanda’da çalış veya çalışma 65 yaş sonrasında devlet 850 Euro veriyor.emekliysen ayrıca emekli maaşı alıyorsun.

He,he
    Hollanda bizi kıskanıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 444/1000 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •