Az daha yukarı seyirtsin 149X ve üstü süngüleriz olmadı..
Printable View
Az daha yukarı seyirtsin 149X ve üstü süngüleriz olmadı..
Mazutu buldu seninki şahit abi, sürüyor yukarı doğru
Ben flat, alan / satan da kazansın izleyelim öğleden sonraya bakalım.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1492,Xx el-klassik0 seyirtmeli üle$ik kawurmalar daha..
Mute$Em ve son dipsel dahil longS poz*%40 kâr-alındı..
Bu borsa düşmez gibi bi hava var..
Breh breh breh..
Sanki en kral yaptırımda gelse umursamayacak gibi..
133900 önemli idi ve kırdı sıra kapanış yapmasında.
Eğer tuzak ise...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
n'apsın ?? yapacak tabii.. tabii ki boşluğa düşürüp, stop olan var mı yok mu diye bakınacak, akşama avrupai toplantı sanction manction ayakları, destekler kırılmış şelale gelmek üzere hissiyatı zerkedecek
karşımızda yapay zeka var, senin trade history'ni biliyo, nerde nasıl patlatır seni, yazılı zaten onun programında.. çekiyo boşluğa geleni topluyo amk yapay zekası :)
Şahit abi bugün ütmek istemiyorum palayı, jetonum makinada kalsın istiyorum ama zorla para verecek bu sanırım :he:
Eksi makas hayırlı olsun...
Vadelide bir ELMAS oluşmakta yakında hustatlar görür
Dön dolaş bakalım 1476-77 mıknatıs çalışacak mı yine..
eksi rezerv oluyosa, eksi makas da olur :)
hisse vadelileri teorik makası koruyor, hepsi %1+ makasla işlem görüyo, al sana fırsat : endeks vadeli long- endeks ağırlığına göre hisse vadelilerde short.. en geç 31 aralık'a kadar makas kapanacak bi ara, alıcan %1 primini.. 10x kaldıraç kullanabilirsin ama sen 5x kullan, ne yapar ? %5 kar !!
İki gündür çok değişik oyun düzeneği mevcut , ya çıkacak kararı biliyorlar , yada acımadıki modunda badem spor.
Geçen hafta yatay piyasda tahta bazlı oyun dedikte , bu kadarı fazla :)
Bugun biraz midem bulandı HCBC ve Bofa nın tahtalar üzerinden hedef fiyat açıklama hikayesine .
Çünkü 10 Aralık ve catsa hikayesi gündemde iken.
resimle anlatabilinirmi bilemedim
https://i.hizliresim.com/CIsqqt.png
Biz senin nick gibi karaduzen karakemal başkanım.
Bear abi olsa o yapardı belki yapmıştır bile affetmez.
Insallah o otomasyon seviyelerine de geliriz diyelim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepiniz çok kazandıran sistem olan altın kaseyi arıyonuz değil mi
jp morgan altın için seneye 1350 dolar fiyat hedefi vermiş.. %25 düşecek ons fiyatı diyor.. bahtsız bedevi misali bi de usd/try biraz gevşese, 470 liradan altına yatanlar bi bakacaklar gram altın 300 :)
Hatalı gönder
moody's nereden çıktı lan şimdi?
MOODY'S: TÜRKİYE'DE ÖDEMELER DENGESİ KRİZİ RİSKİ ORTADAN KAYBOLMADI - BLOOMBERG HT
MOODY'S: POLİTİKA DEĞİŞİMİNE RAĞMEN TÜRKİYE'NİN KARŞILAŞTIĞI ZORLUKLAR DEVAM EDİYOR - BLOOMBERG HT
bu modis ne yapmaya çalışmaktadır bu açıklamalarla ne amaçlamaktadır biz nereye gittiğimiz modiyis gibilerden öğrenecek değiliz atarım urganı haaa :oleyo::oleyo:
Foreks Haber
Moody's: Politika değişikliğine rağmen Türkiye'nin kredi zorlukları devam edecek
henüz olmadı ama olurda bugün yaptığı primi sıfırlarsa başa dönerse piyasa hoş olmaz...kötü gözle bakarım o zaman :he:
bu merill robotunu turk piyasalarına sokanın ben ta ......
goldman da seneye 2300 olacak dıyor... dolar/tl da normal seyrınde zaten her sene %25-30 koyuyor ustune gercek enflasyon kadar...
730-740 fılan oluyor o zaman da gram altın...
velhasıl 300 gorme ıhtımalı yok gıbı bır sey ama bır gun 740 gorecegıne emınım.... seneye olmaz ondan sonrakı sene olur vs vs...
güzel rakam yok,
olsada spot tarafı fazla para istiyor.
https://i.resimyukle.xyz/z6bMxV.png