Sayfa 363/996 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. son trend bükücü

[IMG][/IMG]
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sağolasın birader.
    itibar puanı verecedim, onun tibara ihtiyacı yok dedi sistem. asdas.

bu kotasyon işinde fiyat adil peki miktar konusunda nasıl oluyor?
    yani diyelimki 3 kuruştan 100 bin varant aldım.
    5 kuruşa çıktı kotasyon fiyatı,
    bu 100 bini 5 kuruştan hemen satabiliyor muyum?
    yoksa bir miktar alış yazıyor, o bittikten bir süre sonra tekar yazıyor filan gibimi oluyor?
    bir de ihraç ettiği miktarı, yani o varanttan piyasada nekadar olduğu görülebiliyor mu?
    sağol,
    teşekkür ve eyvallah.

son soru, endeks varantlarında dönen net para kabaca kaç liradır?
    günlük sirkilasyonun çok olduğunu tahmin etmiyorum ben,
    işlem gacminin yarısı denebilir mi?
    denebilirse tüm varanlardaki işlem hacmi günlük ne civardadır.
    piyasayı komple kaldırmayı düşünüyom da.
    karaca ahmette öyle bir bölüm varmış,
    varant piyasasını komple kaldıranlar en azından deneyenler bölümü diyerekten. asdas.
    Almış kadar oldum itibarı sağol asdas

Kotasyon miktarı varanta göre değişiyor. Bazı varantlarda PY kotasyonu 12.500 bazılarında 100.000 v.s. gibi. Sen diyelim PY'ye 12.500 taneyi tek tuş verdin. Kotasyon 10 saniye 30 saniye arası boş kalıyor. Sonra 12.500 lük yeniden geliyor. 30 saniye bile desek 12.500 lük tahtada 50.000 varantı satman 2 dakika sürer. Muhtemelen çok çok daha kısa sürer. FED kararı v.s. gibi özel zamanlar hariç 10 sn'de kotasyon yenilenir.

İhraç edebileceği tavan miktarın ne kadarını ihraç edebildiğini yani açık pozisyonu her gün akşam yayımlanan gün sonu raporunda görebiliyorsun. Diyelim ki 1 milyon tavanlı bir varanttan 350.000 tane açık pozisyon varsa, 350.000 tanesi satılmış demektir. (PY'nin pozisyonu açık pozisyon olarak sayılmıyor.) Bu durumda karacaahmete gidebilmek için piyasa yapıcıdan maksimum 650.000 tane daha alabilirsin. Kalan 350.000 taneyi ancak elinde bulunduran kişiler satarsa alabilirsin.

Varantta dönen parayı tahmin etmek çok zor. Bir ara robotlar dadanmıştı hala var mı bilmiyorum. Aynı kurumdan bir robot 100.000 lik tahtada 99.999 tane alıp alıp satıyordu. Tahtada aşırı büyük hacim oluyordu, gün sonu bir bakıyorsun açık pozisyon 0 O nedenle ne kadar para döndüğünü hesaplamak zor.

3.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    son trend bükücü

[IMG][/IMG]
    Ameno.........

4. Yatırım tavsiyesi değildir.

yakın vade hedef ......

bist 100 : 1400 satış yeri

dolar:7.39 alım yeri

ons 1917 satış yeri.

ulker 23.84 satış yeri...

suan pozz yok... bu rakamlara kadar günlük minik al sata devam...

kendi teknik anlayışıma göre VİOP,

145125

1469.23

1474.50_ kapanış fiyatı

1486.50

1489.75

1494.75_ oyun anlayışım basitce, açılış rakamı itibarı ile üstündeki iki direnç geçilmesi LONG, yine açılış rakamı itibarı ile altında kalan iki desteğinde kırılması ŞHORT olur. benim, herhangi bir enstürman farketmez gerçek teknik anlayışım bu. biraz daha açacak olursam eksi açılması durumuda altta kalan iki destek kırılırsa şhort, artı açılması durumunda ise üstteki iki direncinin geçilmesi ile long olur. bu kadar.. fazla hikaye anlatmaya gerek yok zaten can sıkıntısından oyalanayım diye biraz çalıştım.

6.  Alıntı Originally Posted by mlkcmr45 Yazıyı Oku
    Yatırım tavsiyesi değildir.

yakın vade hedef ......

bist 100 : 1400 satış yeri

dolar:7.39 alım yeri

ons 1917 satış yeri.

ulker 23.84 satış yeri...

pisti bir miktar daha yukarı bekliyorum, lakin 1400 den de satan çok üzülmez sanki.
    dolar 740 şuanki nasıl diyorsunuz ceo politik nedenlerlen zor gibi. ama oralara yaklaşacak gibi.
    1917 onsta çok şık bir satış yeri.
    ama kafama silah dayasalar altında şort açmam. altınım yoksa zaten şort sayılırım.
    ülker hakkında bir fikre sahip değilim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    güzel kardeşim açıklamayı yapan kişi yunan ab başkan yardımcısı bu adam yunan...bir yunan'ın yunanistan ile papaz olduğumuz bir konuda ne kadar objektif olmasını bekleyebilirsin? bu adam kendi gönlünden geçenleri söylüyor...boş laf...ab içerisinde TR'ye yaptırıma karşı olan ülkelerde var ona bakarsak malta, macaristan, italya ve ispanya hatta almanya bile deniyor...bu açıklama önemsiz...daha ağır oturaklı birisi açıklama yapmış olsa eyvallah...

yaptırım olur olmaz ayrı ama kalkıpta bir yunanın açıklamasını ciddiye almak mantıklı değil...

Alıntı Originally Posted by mlkcmr45 Yazıyı Oku

yakın vade hedef ......

bist 100 : 1400 satış yeri---buralar satış yeri.

dolar:7.39 alım yeri-şimdi orayı görmez.yön yukarı

ons 1917 satış yeri.....1958 e kadar bir kere önü açık

ulker 23.84 satış yeri...ne bileyim ben.

poz....%100 altın

Sayfa 363/996 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •