Bu iki gözüm nerde kaldı ya ..Kapıcı mı müteahhit mi bi anlıyamadık yau :he:
Ruslara mı gitti ne :rules: yanee iş icabı Rusya ya mı gitti anlamında ..yanlış anlaşılmasın :dvr:
İl dışı görevden geldim 48 saat uykum yok bunu mu bekliceez ya:kahkah:
Printable View
Arkadaşlar ben kimseye akbnk alın demem,diyemem de...Aldığım 5 hisseden biri.
Akbnkı niye örnek gösterdim?Pek çok hisse dolar bazında en diplerde diye ve short(orta vade) tehlikeli demek için...50 tane hisse var böyle..bıs100 den üstelik..
Hatta ky. yoksa hisse daha hızlı gideceğinden bunu söylemek bile doğru değil.isteyen istediğini alır..Burada müşteri tem. değiliz.
Dediğim hissede küçük hisse değil zaten.Kendimce elbette argumanlarım var.
tekrar iyi geceler.
Cauti herhangi biri deel ..tee zamanında yazar tayfasındaydı :) ABKA da yazar olmasa da okur yanee.. öyle ..iyi çocuklar bunlar...bakmayın benim bunlara takıldığımı ..daha gecenin başında sevgili Jas a yazdığım gibi ..benim cezai ehliytetim yok ..ve ben sevdiklerime takılırım ..bunlar benim çocuklarım ya ..eski dostluklarımıza binaen ..ben bunları her şartta büyük bir zevk ile okurum ve yazarım da kendilerine ..ve kendilerine de ayrıca bu kadar sene bana katlandıkları için ve saygılarını kaybetmedikleri için ayrıca benden de engin sevgi ve saygılar :)
Erdoğan: Afganistan’da bir havalimanının yönetimi ile alakalı Türkiye-Katar işbirliği ile yöneltilmesini teklif ediyorlar.
Karakemal bak katardan alıcağın paralar bu işler için Araplar şunu biliyor ABD istediğini yapmazlarsa hiç unmadıkları anda suikaste gideceklerini biliyorlar.:)Herşeyi kaybetmeyi göze alırlar ama zevk ve ihtişamdan vaz geçmezler.
biraz daha net [bence] hep diyoruz aslında nerede işlem yapıyorsan sadece onun grafiğine bakmak lazım.
https://imgyukle.com/f/2021/12/06/kFjdz6.png
https://imgyukle.com/f/2021/12/06/kFjdz6.png
Dün akşam konumuz YENGEÇ bu akşam AKBNK bırakın isteyen istediğini yesin alsın:drunk:
Ukrayna Savunma Bakanlığı:
"Avrupa, Ukrayna’nın Rusya tarafından işgal edilmesine sessiz kalırsa en az 5 milyon Ukraynalı Avrupa’ya akın edecek."
valla mülteci konusunda kimse biizm kadar tecrübeli değildir...
ukraynalı yurrttaşlara bizim kadar kimse iyi bakamaz :)
Yahu iste hemen konu baska tarafa cekiliyor
kim dediki oneri yapilsin vs vs . arguman varsa diger insanlarin faydalanmasi icin yazilir grafik varsa atilir diger kisiler faydalansin diye
sordugum soru gayet acik ve netti
ornek:asagidaki mesajin foruma yazilmasinin amaci ne idi ? benim merak ettigim sadece bu
"bence herifin plani bu olabilir" mert dahil kimse tepki vermez bu yazim tarzina
"bence herifin plani bu"
Simdi ben konuyu kendi adima kapatiyorum uzamasin cevap gelirse okurum simdiden tesekkiurler
Yakında kurumlar pıst 100 tahminlerini günceller ortalama 195-200 arası idi.
Bu yengeç bu kadar zor bulunan bi şey mi yau :notr::he:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post5660854
Hanee.. her yerde ..dağda bayırda çayırda çimende buluyorduk ..yengeç bulamıyoruz piyasada :kahkah:
saygılar...60 yaş kararımın doğruluğu yine teyitlendi..hayırlı geceler:)
bizim kardenizde millet zaten asabidir...erkekler 60 ı geçince, hepten çıldırır, bokuyla kavga eder.
amca oğlum 57 yaşında, sevdiğim bir abim..3 yılın kaldı dedim..sonra anama küfretsen bile bir şey demem..olur mu öyle şey filan..sen etme tabi de, edersen de sıkıntı etmem yani dedim:)
yani, büyüklere hürmet etmek lazım, her koşulda.
Mavi ve erkek olani makbuldur ebat olarak da buyuktur
+ afrodizayak etkisisi olanda bu cinstir
Mersinde nadir bulursun
Ama ilcelerinde tantuni kadar siradadandi diyebiliriz
Birayi hic sevmem 2 3 yilda 1 bardak zor icerim ama Bira& silifkede yaptiklari sos ve yengec harika olur.
Tek bir dogru vardir ama yorelerdeki insanlara gore dogrular saptirilir
Akdeniz istavrit mi karadeniz mi tabiki tartismasiz karadeniz
Akdeniz Levregimi Karadeniz levregimi tartismasiz Karadeniz
Lagos u akdenizdemi yiyeceksin yoksa Gokova dami tartismasiz Gokova
Akdenizli olarak soyluyorum bunu
Ama yorede bu soruyu sorsan alacagin cevap Akdenizdir
Yengec icinde bu sorunun cevabi tartismasiz Silifkedir
https://i.hizliresim.com/1gje9a2.png
kalıp bozuldu bugün biraz.. açılışta gap bırakmadı, açılış sonrası -10 puana kadar verdi, ama kapanış günün en yükseğinden oldu, geçen hafta ortalamadan kapatıyordu.. görüntü daha bullish oldu bence..
bankalar son düzlükte vites arttırdı, garan geri kalması normal zira onun başı bağlı artık- fiyatı belli.. isctr-akbnk yarın için de favori, bugün dinlenen banka-dışı ağır toplardan bazıları da yarın şenliğe katılır, kapanış havai fişeklerle kutlanır.. baz senaryo böyle
Yazları mersin deyim bu kadar anlattın borçlandın Silifke'de yengeç borcun var baskan haberin olsun :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mert abi akşam seansı 2105.625 ortalama ile 1 ceton ( 10 kontrat ) cort attım makineye, kayıtlara geçsin, sabah pala cortcu bulamadım filan diye almamazlik etmesin, mazotsuz kalmasın dedim kendimi mazot ettim 1 cetonla bile olsa. Herkese amme hizmetimdir.
Yani yarın +3 - 5 olursa bilin ki benim de çorbada tuzum var mazot olarak :)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anladığım kadarıyla bu Culpable dostumuzda para bol ..iddia da da sınır tanımıyor ..anında şak şuk ..zatti tee ne zaman Maxx Royal faturasını gördüğümde bi kanım dondu ..ben tam da o dönem oranın golf kulübün'de sopa sallarkene böyle birini nassı da görmedim diye :notr::kahkah:spor yaparkene gözüm bi şey görmüyor demek :)
Ne zaman zamanin olur, ne zaman istersen :)
Ayagini kaldirsana
Akdeniz balikcilarini bu yuzden sevmem
Kalkan varsa baska balik yenmez ben yemem . halili imis levrek mis lagos mus vs vs
Kedi ulasamadigi cigere mundar der diye bir soz var
Bizim buralarda olmaz kalkan sagolsun karadenizli mersinden evli bir abimizin restoraniu var otobuslke kalkani getirir haftada 2 3 adet ben yada diger 2 3 kisi gitmese mersinlilerden 1 tanesi kalkip kalkani alip yemez tezgafda kalir .
Dogum Akdeniz ama Karadenizi her seyi ile daha cok severim baligini dogasini havasini mert insanini, zamaninda lazca ogrenmeye calismisligim bile var
3 gundur dusunuyorum Yurtdisi tatilene cikmadan once acaba 3 4 gunlugune rizeye dogru kacsam mi diye
akbank tercih etmemin sebebi pd/dd oranı, garan için sahibi bbva 0.70 çarpandan bütün mala talibim diyerek bi benchmark koydu- akbnk bu çarpana ulaşması için yüzde 30+ yükselmesi lazım, isctr bu çarpana ulaşabilmesi için yüzde 50+ daha yürümesi gerek
ttkom körfeze satılırsa, krediyi veren 3 banka bu beladan kurtulacak, akbnk- garan ve isctr telekomun üç kreditörü.. bilançolar nakit girişiyle güzelleşecek
Mert Culpable Fakir fukaranin birisi :) Aksam marketten tereyagina 5 tl zam geldi diye sinirlenip arabayi marketin onunde birakip eve kadar yuruyerek gelen bir insan :)
Yeme icme sorun degil hic umrumda olmaz . Maddi seylere hic onem vermem kazanirim harcarim max royalmis suymus buymus umrumda olmaz acimadan veririm
daha oncede yazmistim on yargili idim TR de bir otel icin o para verilmez diyerek gittim ama 2. gun hanima sunu soylemistim bu hizmete biz eksik odemisiz asagiya inip geri kalan odemeyi yapayim . Adamlar yapmis bu sene yada seneye restorasyona girer bakalaim nsil bir sey cikaricaklar
Ha zaten bu sekilde harcamalar yapmamis olsam suan Mersinden degil cok cok farkli yerlerden yaziyor olurdum :)
Bırak onu bunu bu iki gözüm niye gelmedi bu gece :kahkah::dvr:
10/10 Hukuk
@ononhukuk
·
Eşinin giyim tarzına, gideceği toplantılara ve görüşeceği kişilere müdahalelerde bulunmak boşanma sebebidir.
Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, 2020/1135 E., 2020/2210 K.
https://twitter.com/ononhukuk/status...02373567524864
Hiç yengeç yemedim. Yapraklı koyda yengecin bana dalmısligi var ama..
Silifkeye gittiğimde deniyeyim.