Sayfa 442/1001 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Yahu iste hemen konu baska tarafa cekiliyor
    kim dediki oneri yapilsin vs vs . arguman varsa diger insanlarin faydalanmasi icin yazilir grafik varsa atilir diger kisiler faydalansin diye
    sordugum soru gayet acik ve netti
    ornek:asagidaki mesajin foruma yazilmasinin amaci ne idi ? benim merak ettigim sadece bu
    "bence herifin plani bu olabilir" mert dahil kimse tepki vermez bu yazim tarzina
    "bence herifin plani bu"
    Simdi ben konuyu kendi adima kapatiyorum uzamasin cevap gelirse okurum simdiden tesekkiurler

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dolar 12 olsa... endeks(bıst100) 2.25 dolar olsa :2.700

Vob ne olur yaklaşık 2.900

bence herifin planı bu...DOLAR VE SHORTÇULAR yakıt olur.

böyle bir fantezi işte...parçala behçet gibi bir şey yani

bu da kayıtlara geçsin...bilirsek bildik derik.bilemediysem halı altına
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Yakında kurumlar pıst 100 tahminlerini günceller ortalama 195-200 arası idi.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dün akşam konumuz YENGEÇ bu akşam AKBNK bırakın isteyen istediğini yesin alsın
    oolum tavsiyenle ararat resturana gittim ..yengeç yok dediler
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu yengeç bu kadar zor bulunan bi şey mi yau

https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post5660854
    Hayat hoş gerisi boş

5. Hanee.. her yerde ..dağda bayırda çayırda çimende buluyorduk ..yengeç bulamıyoruz piyasada
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Cauti herhangi biri deel ..tee zamanında yazar tayfasındaydı ABKA da yazar olmasa da okur yanee.. öyle ..iyi çocuklar bunlar...bakmayın benim bunlara takıldığımı ..daha gecenin başında sevgili Jas a yazdığım gibi ..benim cezai ehliytetim yok ..ve ben sevdiklerime takılırım ..bunlar benim çocuklarım ya ..eski dostluklarımıza binaen ..ben bunları her şartta büyük bir zevk ile okurum ve yazarım da kendilerine ..ve kendilerine de ayrıca bu kadar sene bana katlandıkları için ve saygılarını kaybetmedikleri için ayrıca benden de engin sevgi ve saygılar
    saygılar...60 yaş kararımın doğruluğu yine teyitlendi..hayırlı geceler

bizim kardenizde millet zaten asabidir...erkekler 60 ı geçince, hepten çıldırır, bokuyla kavga eder.

amca oğlum 57 yaşında, sevdiğim bir abim..3 yılın kaldı dedim..sonra anama küfretsen bile bir şey demem..olur mu öyle şey filan..sen etme tabi de, edersen de sıkıntı etmem yani dedim

yani, büyüklere hürmet etmek lazım, her koşulda.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    saygılar...60 yaş kararımın doğruluğu yine teyitlendi..hayırlı geceler

bizim kardenizde millet zaten asabidir...erkekler 60 ı geçince, hepten çıldırır, bokuyla kavga eder.

amca oğlum 57 yaşında, sevdiğim bir abim..3 yılın kaldı dedim..sonra anama küfretsen bile bir şey demem..olur mu öyle şey filan..sen etme tabi de, edersen de sıkıntı etmem yani dedim

yani, büyüklere hürmet etmek lazım, her koşulda.
    Bana da mı lolo?

Sen hep ama hep hörmetliydin ..hep saygılı oldun ..hep öyle kalman dileği ile ..Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Gidilecek yerleri yazdım senin ne işin var sultanahmette beyoğluna git dedik

Sayfa 442/1001 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •