Olur böyle şeyler ..eski günlerin hatrına yazdım sana..dualarım senle ..seni severim bilirsin :)
Printable View
Kediye nankör diyecekler için insanoğlu daha beter dedigimde kanıt olsun diye ekran görüntüsü aldim.
Ben zaten biliyordum insan daha beter ama kanıt iyi oldu teşekkürler bu davranışınız ve bunu da sanki güzel bir şeymiş gibi burada böbürlenerek paylaştığınız için...
İnsan mı dedin...pehhhhhh...
Cevap yazmıştım ama bur şekilde silmişim.
Pasifleri artiran her sey öz sermaye karliligini da artirir. O yuden dediğiniz doğru degil.
Önemli olan roic tir.
Fakat ikise hisse fiyatini oransal olarak artirmaz.
Bir hisseye deger bicmek için ina öğrenmeniz lazim.
Bunun babasi Damadoran dir.
Sn manif
Geçmiş olsun ustad.
Her seyin basi sağlık.
Dualarımız senin için olacak.
Allah yardimcin olsun.
Cok cok gecmis olsun. ameliyatlar guzel gecsin, tez zamanda iyilesin inş. Allah sifa versin
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yaz baskın bir erken seçim dedikoduları dolaşıyor. Ne derdiniz? Erken seçimde borsa nasıl etkilenir?
@manif…Allah şifa versin, sağlık söz konusuyken gerisi hikaye. Poz vs kapatıp bu sürece girmen daha doğru olur bence.
Geçmiş olsun manif acil şifalar dilerim
Manif.bey geçmiş olsun
Boga#larda kapandı yag un gelemicek sanırım,cumadan nası dusunedj. Yaw..
Allah şifa versin.Ben de pozisyonunuzu kapatmanizi öneririm.Burada fırsatlar bitmiyor.Sagliktan sonra yine uğraşılır.
Arkadaşlar önemli bir hatırlatma da bulunmak isterim. Bizim memleket gibi pazarlara yerli üretici den sebze meyve alanlar öyle imkanı olanlar ucuza almayın para kazanmalarına fırsat verin yoksa seneye ekecek adam bulamayız. İnşallah çiftçi para kazanır yoksa biteriz.
Devletin 3 harfli fiyat baskısı yerli üretici çiftçiye umarım yansımaz
Kardeşim kovid öncesi baya ardı ardına ameliyat oldum. Her ameliyat öncesi hisseleri satmıştım o zamanlar 1,4 den tire vardı. Bir sene boyunca 5-6 ameliyatım oldu ve hep hisse taşımadim hisse riskinden dolayı değil ameliyatım riskli idi. Halâ böyle durumlar için çocuklara yazılı bir listem var tüm şifreler vs. Ölür kalırsam çocuklar o prosedürler ile uğraşırken mağdur olmaması için. Size tekrardan Rabbinden şifalar diliyorum. Rabbim seni ailene çocuklarına bağışlasın
Hayal kuruyorum , hatta hayal ötesi bir şey düşünüyorum , hatta olasılık dışı olandan bile daha dışarda bir şey düşlüyorum.
Vergi arttı diye, google , apple ,facebook , nvidia , tesla , ibm , amazon genel merkezlerini Türkiye' ye taşıyorlarmış
Boğazdan birer yalı kapıyorlarmış
Dev yatlarını da boğaza demirliyorlarmış :)
Milyarderler için asgari vergi teklifi 2023 mali bütçesinde
https://parafesor.net/milyarderler-i...nde-27-03-2022
Manif abi, ben şahsen MSCI grafiğini yabana atmıyorum ve longlarımı nisan sonuna dek tutmayı düşünüyorum: https://invst.ly/xrn2f
Allah'dan, hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda, sıkıntıda olanlara ferahlık, ayrı olduklarına kavuşma, korktuklarından beri olmalarını, problemi olanlara çözüm dilerim.
Sitem edenlere ve sitemde bulunanlara da ??? dilerim.
Bu vergi şirketlere getirilen ilave bir kurumlar vergisi değil.Kişisel kazançlar için getirilen bir gelir vergisi.Diyelim ki 10 sene önce ABD'de 1 kişi 50 milyon dolarlık hisse senedi almış,şimdi değeri 150 milyon dolar olmuş ,ama hiç satış yapıp kar realizasyonu yapmadığı için şu ana kadar bir vergi ödememiş,şimdi satış yapmasa da bu tasarı yasalaşırsa vergi beyannemesi, döneminde böyle bir kazanç kağıt üzerinde de olsa 100 milyon dolar değer artışı kazancı üzerinden 20 milyon dolar vergi ödenecek.
Örneklere devam edelim ;örneğin Bill Gates yaklaşık 50 yıl önce 1 milyon dolara bir şirket kurmuş,şirketin şimdi değeri 2.2 trilyon dolar olmuş,elindeki %10 hisse 220 milyar dolar değerine ulaşmış hisse için 44 milyar dolar gelir vergisi ödemesi gerekecek.Benzer vergiler Teslanın sahibi Elon Musk,Amazonun sahibi Jeff Bezos gibi milyarderler için de geçerli.Ama ellerinde bu miktarda nakit olmadığı için nakit yaratmak için ellerindeki hisse senetlerinin bir miktarını satmaları gerekecek,nitekim nakit hazırlığı için Elon Musk elindeki bir miktar Tesla hissesini yakın tarihte satmıştı.
Halk içinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi
Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi.
Saltanat didükleri ancak cihân gavgasıdur
Olmaya baht u sa'âdet dünyede vahdet gibi.
kanuninin bu beyitini çok severim. en kudretli insanlar bile böyle düşünmüş zamanında diye düşünürüm. geçmiş olsun manif.
şort long hiç sallama. düzelince zaten bu durumdan çok daha iyisini yaparsın.
Sut grubuna zm gelecekmiş bilgi iz olsun peynir vs
Yasa tasarısının geçmesi zor olacak.Cumhuriyetçiler tasarıya karşı,tasarının yasalaşması için demokratların Senatoda hiç fire vermemesi gerekecek.Ama yasa tasarısı geçerse, ABD borsalarına satış dalgası gelebilir.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangi birine yetişeceksin ya? her şeye zam geliyor sürekli...ete kol gibi zam...bizim buradaki marketlerde 115-120 tl normal kıyma....tamam üretici kazansın eyvallahta bunu alacak adamında ona göre maaşı olmalı geliri olmalı...çiçek yağına kol gibi zam yapıldı yok yağ bulunmayacak bilmem ne sonra açıklama yapıldı yağımız var kıtlık yok falan...ama o yapılan zamlar duruyor üstüne hala zam...vatandaş buna nasıl yetişebilir ki? imkansız...
Valla geçen bende marketciye sardım normalde kar marjı marketlerde %20 ortalama
Kaca aliyon ayağına geliyo bu kadar kazanç vs vs
Neyse o sandık gelecek o zaman ortaya çıktıklarında iki kelam edicem surtlarina,
Isin en kötü tarafı mayın meselesi inşallah kısa zamanda çözülür...
Epkyi bile susturdulr brenti takip.ediyoz artık:)
Pazar yanıyordu bu hafta.
Her şey yarı fiyatınaydı..
Pardon yarım fiyatlıydı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.