Sayfa 444/1007 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop XL

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Hayal kuruyorum , hatta hayal ötesi bir şey düşünüyorum , hatta olasılık dışı olandan bile daha dışarda bir şey düşlüyorum.
    Vergi arttı diye, google , apple ,facebook , nvidia , tesla , ibm , amazon genel merkezlerini Türkiye' ye taşıyorlarmış
    Boğazdan birer yalı kapıyorlarmış
    Dev yatlarını da boğaza demirliyorlarmış

Milyarderler için asgari vergi teklifi 2023 mali bütçesinde
    https://parafesor.net/milyarderler-i...nde-27-03-2022
    hayal kurma, putinin diğer versiyonu başımızda.. buraya gelen yatırımcı olmaz.. şube,acenta,vs..dandik işler ..
    TR yatırımcı ülkeden çıkıyor yahu?

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Hayal kuruyorum , hatta hayal ötesi bir şey düşünüyorum , hatta olasılık dışı olandan bile daha dışarda bir şey düşlüyorum.
    Vergi arttı diye, google , apple ,facebook , nvidia , tesla , ibm , amazon genel merkezlerini Türkiye' ye taşıyorlarmış
    Boğazdan birer yalı kapıyorlarmış
    Dev yatlarını da boğaza demirliyorlarmış

Milyarderler için asgari vergi teklifi 2023 mali bütçesinde
    https://parafesor.net/milyarderler-i...nde-27-03-2022
    Bu vergi şirketlere getirilen ilave bir kurumlar vergisi değil.Kişisel kazançlar için getirilen bir gelir vergisi.Diyelim ki 10 sene önce ABD'de 1 kişi 50 milyon dolarlık hisse senedi almış,şimdi değeri 150 milyon dolar olmuş ,ama hiç satış yapıp kar realizasyonu yapmadığı için şu ana kadar bir vergi ödememiş,şimdi satış yapmasa da bu tasarı yasalaşırsa vergi beyannemesi, döneminde böyle bir kazanç kağıt üzerinde de olsa 100 milyon dolar değer artışı kazancı üzerinden 20 milyon dolar vergi ödenecek.
    Örneklere devam edelim ;örneğin Bill Gates yaklaşık 50 yıl önce 1 milyon dolara bir şirket kurmuş,şirketin şimdi değeri 2.2 trilyon dolar olmuş,elindeki %10 hisse 220 milyar dolar değerine ulaşmış hisse için 44 milyar dolar gelir vergisi ödemesi gerekecek.Benzer vergiler Teslanın sahibi Elon Musk,Amazonun sahibi Jeff Bezos gibi milyarderler için de geçerli.Ama ellerinde bu miktarda nakit olmadığı için nakit yaratmak için ellerindeki hisse senetlerinin bir miktarını satmaları gerekecek,nitekim nakit hazırlığı için Elon Musk elindeki bir miktar Tesla hissesini yakın tarihte satmıştı.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.cnbc.com/2022/03/26/pres...aire-tax-.html

President Joe Biden to propose new 20% minimum billionaire tax

Halk içinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi
    Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi.

Saltanat didükleri ancak cihân gavgasıdur
    Olmaya baht u sa'âdet dünyede vahdet gibi.

kanuninin bu beyitini çok severim. en kudretli insanlar bile böyle düşünmüş zamanında diye düşünürüm. geçmiş olsun manif.

şort long hiç sallama. düzelince zaten bu durumdan çok daha iyisini yaparsın.
    audentes Fortuna iuvat

4. Sut grubuna zm gelecekmiş bilgi iz olsun peynir vs
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bu vergi şirketlere getirilen ilave bir kurumlar vergisi değil.Kişisel kazançlar için getirilen bir gelir vergisi.Diyelim ki 10 sene önce ABD'de 1 kişi 50 milyon dolarlık hisse senedi almış,şimdi değeri 150 milyon dolar olmuş ,ama hiç satış yapıp kar realizasyonu yapmadığı için şu ana kadar bir vergi ödememiş,şimdi satış yapmasa da bu tasarı yasalaşırsa vergi beyannemesi, döneminde böyle bir kazanç kağıt üzerinde de olsa 100 milyon dolar değer artışı kazancı üzerinden 20 milyon dolar vergi ödenecek.
    Örneklere devam edelim ;örneğin Bill Gates yaklaşık 50 yıl önce 1 milyon dolara bir şirket kurmuş,şirketin şimdi değeri 2.2 trilyon dolar olmuş,elindeki %10 hisse 220 milyar dolar değerine ulaşmış hisse için 44 milyar dolar gelir vergisi ödemesi gerekecek.Benzer vergiler Teslanın sahibi Elon Musk,Amazonun sahibi Jeff Bezos gibi milyarderler için de geçerli.Ama ellerinde bu miktarda nakit olmadığı için nakit yaratmak için ellerindeki hisse senetlerinin bir miktarını satmaları gerekecek,nitekim nakit hazırlığı için Elon Musk elindeki bir miktar Tesla hissesini yakın tarihte satmıştı.
    Bu durumda ABD borsaları yasa geçer vergi öderiz diye satışa geçmez mi !

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sut grubuna zm gelecekmiş bilgi iz olsun peynir vs

Bahar da deldi bahçe yemyeşil. Ot bedava
    Ben en iyisi inek yatırımı yapayım

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    yalnız o videoyu viralken izliyordum. sonradan unuttum bile.
    hazır 2 satır yazıyorken, tüm dostlardan da bir dua isteyeyim.
    önümüzdeki hafta 1. olmak üzere 2 ay arayla en az 2 adet beyin ameliyatı geçireceğim.
    ama gel gör ki nasıl bir kumarbazsak, acaba ameliyat esnasında da shortlar açık kalsa mı diyorum?
    şimdi ameliyat sonrası 1 hafta yoğun bakımı falan olur, ekran izleme yok burası usuln usul 190a gelir, poz kapama girerim önden diye aklımdan geçiyor. ne dersin? (poz da 1-2 tane açmıştım o, yoksa öyle çok bir sermayem yok zaten)
    Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    yalnız o videoyu viralken izliyordum. sonradan unuttum bile.
    hazır 2 satır yazıyorken, tüm dostlardan da bir dua isteyeyim.
    önümüzdeki hafta 1. olmak üzere 2 ay arayla en az 2 adet beyin ameliyatı geçireceğim.
    ama gel gör ki nasıl bir kumarbazsak, acaba ameliyat esnasında da shortlar açık kalsa mı diyorum?
    şimdi ameliyat sonrası 1 hafta yoğun bakımı falan olur, ekran izleme yok burası usuln usul 190a gelir, poz kapama girerim önden diye aklımdan geçiyor. ne dersin? (poz da 1-2 tane açmıştım o, yoksa öyle çok bir sermayem yok zaten)
    Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Ameliyatların iyi geçmesi için dua edeceğim.
    Selamlar.

Sayfa 444/1007 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •