Enflasyonu geçtik..
Hýz sýnýrý aþýldý..
Hiper sonýc devrede..
Allahtan digital alt yapýmýz var.
O da olmasa Afrikalýlar gibi balya balya parayla gezecektik..
Dýtlayýp geçiyoz rakamlarý.
Feraseti olanlar bugünleri görmüþ
Üçer beþer maaþ mevkii baðlamýþlar..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Benim en çok korktuðum doðalgaz seçim sebebiyle bize 2,6 sanayi ve elektrik üretenlere 12 oldu yeni zamla. Bu birbirine yakýn olursa ben benim gibiler hatta kirada oturan memurlar da altýndan kalkamaz. Aylýk 3000-5000 arasý ýsýnma ücreti çýkar. Malum Isparta da bir haftadan fazla elektrik doðalgaz yoktu. Benim stratejim bu evi satýp bacasý olan asansörsüz yüksek giriþ ev almak. Ben seçimde maðlup olsa bile bir þekilde seçimin iptalinin olacaðýný hemen gitmeyeceðini düþünüyorum. Velev ki gittiler bu borç ve bütçe ile hemen düzelecek bir durum yok bana göre. Her türlü ihtimale karþý tedbir alacaðým mecburen. Ev bulmadan ev satmak mantýklý deðil.
Seçimden sonra hükümet deðiþimi olsa. Çok ciddi uzmanlýk gerektiren bir ekonomi yönetimi gerekir. Bol keseden atmak daðýtmak da mümkün deðil yol bitti. Önceki ihaleler eðer ekonomi yönetimi gibiyse hukukî açýk varsa belki , yoksa yýllar sürer bunlar. Acilen devletin küçülmesi gerekir. Hükümet deðiþsin yada deðiþmesin bizi yakýn zamanda ciddi sorunlar bekliyor.
yüzde yüz doðru insanlar bunu ya anlayamýyor ya da anlamak istemiyor önümüz tufan gibi elden birþey gelmiyor kurbanlýk koyun gibi bekliyoruz umarýz iyi birþeyler olur önümüzdeki mb toplantýsýnda sembolik bir artýþ ve parasal sýkýlaþma olsa düzelir ama sýkýlaþma olursa seçim kaybedileceðinden yapamýyorlar bence
Yer Ýmleri