Ama ben inanmıyorum 8 leri 9 ları göstersin 10 altına inmez diye düşünüyorum bu kadarda keriz değildir herhalde mal toplu halde kendinde zaten 8 den 9 dan veripte 2 ay sonra 11 den geri alsın
Printable View
Ama ben inanmıyorum 8 leri 9 ları göstersin 10 altına inmez diye düşünüyorum bu kadarda keriz değildir herhalde mal toplu halde kendinde zaten 8 den 9 dan veripte 2 ay sonra 11 den geri alsın
Hasılat %35 artmış
Toplam kaynaklar %45 artmış
esas faliyet karı %17 artmış (hammadde artışına rağmen)
Ticari alacaklar
2016/9 933.000.000
2017/9 1.577.000.000 (yuvarlanmış rakamlar) %70 artmış
Bence bu kdv indiriminden artan satışlar milletin 30 eylülden sonra uzatılmayacağına dair maliye bakanlığının açıklaması sonrası eylül ayına yığılma yaptı , biz millet olarak işimizi son günlere bırakmayı severiz ,eylül ayı iç satışlar 3. Çeyreğe tamamı yansımamış.ticari alacakların bu oranla artmasının sebebi, son çeyrekte etkisini göreceğiz
Finansal giderler göreceli karlılığı bozmuş
2016 /9 24.285.000
2017/9 201.035.000 (burada kullanılan 286.000.000. kredi var bu kredi muhtemelen yatırım için kullanıldı , ZORLU bunu barlarda yemiyecek ) 2017/9 un göreceli düşük kar görünmesi bu yüzden
Bu veriler bilançonun aslında kötü değil bana göre gayet iyi olduğunu söylüyor
Malınıza sahip çıkın ,bilanço detaylara bakıldığında gayet iyi
Mal zaten patronda toplu neden düşürsün ,1-2 ay sonra 12.00-13.00 den almak için mi
Ben sene sonunda bu kağıdın 15.00 tl civarı olacağını düşünüyorum ,olağanüstü bir şey olmadığı takdirde.Bu benim beklentim,şahsi kanaatim
ARÇELİK eVERİLEN HEDEF FİYATLAR 30.00 tl ye yakın
ARÇRLİK F/K 14.3
VESBE F/K 7.5
bugün arçelik 20.00 civarı
bugün vesbe 10.00 civarı
ASlında en az arçelik fiyatında olmayı hakediyor bu F/K oranlarıyla
Sn bahriyeli benzer görüşleri paylaşıyoruz. Ben de aynı yorumları yaptım bilançoyu gördüğümde. Bugün muhtemelen kötü algısı ile aşağı basacaklardır. Herkes sakin dursun panik yapmasın.
Finansal giderler kalemini detaylı inceleyemedim, artışın nedeni nedir? Borçların faizleri mi? Alacak oranı benim de dikkatimi çekti çok fazla artmış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spek nasıl oynuyor tahtayla ama :)
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi