Sayfa 82/885 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 649 - 656 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    dediğim gibi...kendini yırtsın...az az almaya devam..
    Aynen, istediği kadar düşsün biz alıcıyız, satıcı değil.

- Devreye girecek yeni yatırımlar
    - güçlü Euro ve yüksek ihracat oranı
    - güçlü arge (Son endüstri 4.0 fuarında standlarını çok beğendim)
    - hisse satışı hikayesi
    - düşük f/k (arçelikle nerdeyse yarı yarıya)

Gibi nedenler beni burda çakılı yapıyor. 2018 sonuna kadar burdayım inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by fanhoydong Yazıyı Oku
    Aynen, istediği kadar düşsün biz alıcıyız, satıcı değil.

- Devreye girecek yeni yatırımlar
    - güçlü Euro ve yüksek ihracat oranı
    - güçlü arge (Son endüstri 4.0 fuarında standlarını çok beğendim)
    - hisse satışı hikayesi
    - düşük f/k (arçelikle nerdeyse yarı yarıya)

Gibi nedenler beni burda çakılı yapıyor. 2018 sonuna kadar burdayım inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benim de tercih nedenim olan temel cazibelerine değinmişsiniz.Bilanço muhtemelen pazartesi gelir..asıl olan satış gelirleri ve esas faaliyet karındaki iyileşme olacak.Esas faaliyet karı beklentim 320 milyon Tl civarı hatta aşabilir.Finansman giderleri abartılı olmazsa,zayıf gelen ilk yarı sonuçlarından sonra net kar geçen yılın çok gerisinde kalmaz umarım.Yıl sonunda da 2016/12 yi yakalarsak büyük başarı olur,anki fiyatla F/K sı 6,1e düşer(arçelik F/K 16),sıra yeni yatırımın ilave katkısını beklemeye gelir.

3. Kim satıyorsa satsın. Satan varsa ala da vardır. Önümüzdeki hafta 11,20 üstüne dokunursa şaşırmam.

4. Dünya kadar senaryo yazmaya gerek yok bence. Hem SODA hem VESBE de dirençte satış yapmış bir kurum. Yerli de olabilir yabancı da çok fakı yok benim için. O bilanço güzel gelirse o direnç kırılır hızlı gider fikrindeyim. Kötü gelirse yine basarlar aşağı. Ama ben her zamanki gibi artan ihracat ve Euro-Dolar nedeni ile daha iyi bir bilanço bekliyorum. Yanılırsam zararım kendime
    Attached Images Attached Images

5. şiiişşşşşşştttt... bırakın tobo yapsın bi zahmet. sıkıntı yok şimdilik. 10.30 aşağısı stop ;)

6. ak mı karamı cumaya kadar belli olur

7.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Doçe satmış 740 bin lot. Bu bir devir teslim. Bilanço ile alakası yok
    Bende şuanda yok ama beğendiğim ve takip ettiğim bir şirket. 740.000 lot dolaşımdaki hisselerin %7,5 i sayılır. Az bir miktar değil ve karşılıklı anlaşma olmadan bu kadar miktarı satmak mümkün değil.satan kurumun takasında bu kadar miktar yok. Dolayısı ile virman yapılacak ve bu işte sanki patronun parmağı var gibi. (5.000.000 lot satılacaktı belki o satışlardan bir tanesidir.)

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bende şuanda yok ama beğendiğim ve takip ettiğim bir şirket. 740.000 lot dolaşımdaki hisselerin %7,5 i sayılır. Az bir miktar değil ve karşılıklı anlaşma olmadan bu kadar miktarı satmak mümkün değil.satan kurumun takasında bu kadar miktar yok. Dolayısı ile virman yapılacak ve bu işte sanki patronun parmağı var gibi. (5.000.000 lot satılacaktı belki o satışlardan bir tanesidir.)
    Onda şüphe yok. zaten son 1 senedir aşırı derecede manüple ediyor

Sayfa 82/885 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •