Kazanımlarını çok çabuk geri verince hep aynı yerdeyiz maalesef, dün de nerdeyse 6-7 lira oynama oldu ve en düşükten kapadı, tahtacı bu işin baş sorumlusu, kumarhaneye çevirdiler.
Printable View
Sebep bu olabilir dolar 38.10 avro 43.25
Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'e yönelik sözleri nedeniyle açılan davanın ilk duruşması, 11 Nisan 2025 Cuma günü saat 10.00da Silivri Açık Ceza Yerleşkesi 2 No'lu duruşma salonunda başlayacaktır.
Bir de Bagfs bedelli yapacak ya, acaba bunu satıp bedelliye para mı ayarlıyorlar, bu hareketleri anlamlandıracak başka bir şey aklıma gelmiyor, liman 100'er metre büyümüş, temettü veriyor falan.
Her şey olabilir.
Ben BAĞFAŞ tan çıktıktan sonra EGGUB e girebileceklerini düşünüyorum.
Sonuçta kar eden temettü veren bir şirket.
Altın yere düşmekle değerini kaybetmez.
Sabır göstermekten başka çaremiz yok malesef.
Keşke Bagfs yerine EGGUB kısada yüzde 50 yapmış olsaydı. Biraz satar başka hisselerden alabilirdik. Mesela 1/3 ünü 90-100 arası satabilseydik. (Tamamını satmayı aklımdan bile geçirmem, bu benim stratejim)
Kısmet
Liman büyütme çalışmaları bitince o rakamlarda olacağını hesaplıyordum ama biraz tahtacının pasif olması bir de konjonktürel sebeplerde o rakamlara gidemedi maalesef ama gerçek bir fiyatlama olmadıkça bekliyorum ben de, günlük marjlardan yararlansaydık belki 100 üstünde satmıştık, sabah satana akşam 3-4 lira aşağıdan yerine koyduruyor, böyle saçmalık olur mu.
Bagfs 5. tavana giderken biz 60'lı fiyatlardan kurtulamadık bir türlü, altın değerindeki şirketi mkla değiştiriyorlar, olacak şey değil, bedelliyi bizim sırtımızdan hal edecekler gibi.