Sayfa 890/904 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900 ... SonSon
Arama sonucu : 7232 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    83.55 zirve fiyatını bir yoklasa devamı gelir!
    Kazanımlarını çok çabuk geri verince hep aynı yerdeyiz maalesef, dün de nerdeyse 6-7 lira oynama oldu ve en düşükten kapadı, tahtacı bu işin baş sorumlusu, kumarhaneye çevirdiler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Kazanımlarını çok çabuk geri verince hep aynı yerdeyiz maalesef, dün de nerdeyse 6-7 lira oynama oldu ve en düşükten kapadı, tahtacı bu işin baş sorumlusu, kumarhaneye çevirdiler.
    Sebep bu olabilir dolar 38.10 avro 43.25
    Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'e yönelik sözleri nedeniyle açılan davanın ilk duruşması, 11 Nisan 2025 Cuma günü saat 10.00da Silivri Açık Ceza Yerleşkesi 2 No'lu duruşma salonunda başlayacaktır.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Sebep bu olabilir dolar 38.10 avro 43.25
    Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'e yönelik sözleri nedeniyle açılan davanın ilk duruşması, 11 Nisan 2025 Cuma günü saat 10.00da Silivri Açık Ceza Yerleşkesi 2 No'lu duruşma salonunda başlayacaktır.
    Yok hocam, o genel bir durum, bu düşüş Eggub özelinde bir durum, tahtacı tahtanın içine etti, Bagfs 4. tavanı yaptı bizimki 10 lira geri geldi dünden beri.

4. Bir de Bagfs bedelli yapacak ya, acaba bunu satıp bedelliye para mı ayarlıyorlar, bu hareketleri anlamlandıracak başka bir şey aklıma gelmiyor, liman 100'er metre büyümüş, temettü veriyor falan.

Bir de Bagfs bedelli yapacak ya, acaba bunu satıp bedelliye para mı ayarlıyorlar, bu hareketleri anlamlandıracak başka bir şey aklıma gelmiyor, liman 100'er metre büyümüş, temettü veriyor falan.
    Her şey olabilir.
    Ben BAĞFAŞ tan çıktıktan sonra EGGUB e girebileceklerini düşünüyorum.
    Sonuçta kar eden temettü veren bir şirket.
    Altın yere düşmekle değerini kaybetmez.
    Sabır göstermekten başka çaremiz yok malesef.
    Keşke Bagfs yerine EGGUB kısada yüzde 50 yapmış olsaydı. Biraz satar başka hisselerden alabilirdik. Mesela 1/3 ünü 90-100 arası satabilseydik. (Tamamını satmayı aklımdan bile geçirmem, bu benim stratejim)
    Kısmet

6.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Her şey olabilir.
    Ben BAĞFAŞ tan çıktıktan sonra EGGUB e girebileceklerini düşünüyorum.
    Sonuçta kar eden temettü veren bir şirket.
    Altın yere düşmekle değerini kaybetmez.
    Sabır göstermekten başka çaremiz yok malesef.
    Keşke Bagfs yerine EGGUB kısada yüzde 50 yapmış olsaydı. Biraz satar başka hisselerden alabilirdik. Mesela 1/3 ünü 90-100 arası satabilseydik. (Tamamını satmayı aklımdan bile geçirmem, bu benim stratejim)
    Kısmet

Liman büyütme çalışmaları bitince o rakamlarda olacağını hesaplıyordum ama biraz tahtacının pasif olması bir de konjonktürel sebeplerde o rakamlara gidemedi maalesef ama gerçek bir fiyatlama olmadıkça bekliyorum ben de, günlük marjlardan yararlansaydık belki 100 üstünde satmıştık, sabah satana akşam 3-4 lira aşağıdan yerine koyduruyor, böyle saçmalık olur mu.

7. Bagfs 5. tavana giderken biz 60'lı fiyatlardan kurtulamadık bir türlü, altın değerindeki şirketi mkla değiştiriyorlar, olacak şey değil, bedelliyi bizim sırtımızdan hal edecekler gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
    Bagfs 5. tavana giderken biz 60'lı fiyatlardan kurtulamadık bir türlü, altın değerindeki şirketi mkla değiştiriyorlar, olacak şey değil, bedelliyi bizim sırtımızdan hal edecekler gibi.
    Az kaldi sabir sevgili bawer
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 890/904 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •