tamam gelecek sene sonuna kadar ben burdayım görürüz televole sen de burda bekle. bak sana zaman da veriyorum sen verebiliyormusun?
Printable View
Ustadim fon yonetim ucretleriyle dukkan donmuyor
Pis isler cevrildigini dusunuyorum
Eib ozelinde degil
Tumunde
Hatirlarmisiniz bilmem
Tcd sahlandigi zamanlar portfoyune yuklu miktar gozde almisti
Ve gozde o ara surekli eksi
Ya arkadas neden inatla alirsiniz
Neden mi?
Yukarida bahsettim cok dusundurucu
Kurun anlik olarak yabanci fonlara yarinki etkisi suan 0.58 arti
Ben Nostradamus değilim zaman veremem ama senin her zaman dipten alıp tepeden satmak gibi insan üstü, über bir yeteneğin var. Şu anda bunu neden kullanmıyorsun da kedinin trene baktığı gibi bakıyorsun endekse onu anlayamadım. Endeks yıl sonu 1000 puan olabilir tabii ki. ABD, Boğaziçi köprüsünü bombalar, Rusya gelir kars, ardahan, ığdır'ı işgal eder. Bu şekilde gerçekleşir senin 1000 senaryon. Bu da bir ihtimal tabii ki.
tamam ben de zaten hiçbir zaman kesin düşecek demedimki bugüne kadar. belkide hiç o seviyelere düşmez ama senin bana verdiğin ilk yanıt asla düşemez anlamına geliyordu veya ben öyle anladım. ama böyle düşünüyorsan sorun yok hemfikiriz. işte ben de bu yüzden paramı ija ve rpd'de tutuyorum kenardan izlemiyorum. adam mevduattan çıkıp direk aft tcd alacam demiş sence mantıklımı? bu tecrübeyle stop olmayı becerebilirmi? zar atacak ya tutmazsa? bunlar bist veya dolar düşünce nasıl düşüyor biliyorsun. kendi bilir tabi kumarda kazanmak da var kaybetmek de ytd.
İş portföyün bu hesaplama saati olayı gerçekten can sıkıcı.
Pazartesinden bu yana: YAY 3.69, IJC 2.82, ITP 1.35. iş fonlarıyla YAY arasında bu kadar uçurum olmasının imkanı yok. Hadi diyelim iş fonları geriden geliyor bugün sağlam + getirmesi gerekirdi. Dünkü nasdag'ın +3'lük performansı nerde? Yarın da bu aradaki fark kapanmazsa saçmasapan işler oluyor demektir iş portföy açısından.