Sayfa 893/1002 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Bist niye aşağı çaksın? 3000'e ve üstüne gitmemesi için sebep var mı? Devlet eliyle bu seviyelere getirilen döviz niye aşağı çaksın?

1400'lerden beri bist aşağı çakacak diyip duruyosun %50 koydu üstüne. Kafanda bir ütopya kurmuşsun neymiş bist 1000'lere düşerse alırmışsın. Hâlâ aynı muhabbetleri yapıyorsun ve eminim 3000 puan olsa da yine aşağı çakacak demeye devam edeceksin anlaşılan.
    tamam gelecek sene sonuna kadar ben burdayım görürüz televole sen de burda bekle. bak sana zaman da veriyorum sen verebiliyormusun?

2.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Bist niye aşağı çaksın? 3000'e ve üstüne gitmemesi için sebep var mı? Devlet eliyle bu seviyelere getirilen döviz niye aşağı çaksın?

1400'lerden beri bist aşağı çakacak diyip duruyosun %50 koydu üstüne. Kafanda bir ütopya kurmuşsun neymiş bist 1000'lere düşerse alırmışsın. Hâlâ aynı muhabbetleri yapıyorsun ve eminim 3000 puan olsa da yine aşağı çakacak demeye devam edeceksin anlaşılan.
    Paranin gidecegi bi yer yok, tuvalet kagidi %100 zamlanmis, bistin 300ü bulması icin 1 sene beklemek gerekmez

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Doğru söze ne hacet, bist 1000 mevzusu tedavülden kalkalı çok oldu.
     Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    tamam gelecek sene sonuna kadar ben burdayım görürüz televole sen de burda bekle. bak sana zaman da veriyorum sen verebiliyormusun?

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Eıb ve Eic ic dört yıldır tutarım ama ilk defa hoşlanmadığım bir portföy yapmışlar. Ağırlıklı olarak portföye geçen günlerde halka arz edilen
    Aras Elektrik hisse senedini almışlar. Fonun böyle günlerde bile eksi getirmesini sebebi bu. Bu firmayı beğenmediğim için halka arzına bile katılmamıştım. Ne amaçla bunu portföye aldılar bilmiyorum. İki gün daha bekleyip durum düzelmezse pazartesi satış veririm.
    Ustadim fon yonetim ucretleriyle dukkan donmuyor
    Pis isler cevrildigini dusunuyorum
    Eib ozelinde degil
    Tumunde
    Hatirlarmisiniz bilmem
    Tcd sahlandigi zamanlar portfoyune yuklu miktar gozde almisti
    Ve gozde o ara surekli eksi
    Ya arkadas neden inatla alirsiniz
    Neden mi?
    Yukarida bahsettim cok dusundurucu

Kurun anlik olarak yabanci fonlara yarinki etkisi suan 0.58 arti

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    Ben Nostradamus değilim zaman veremem ama senin her zaman dipten alıp tepeden satmak gibi insan üstü, über bir yeteneğin var. Şu anda bunu neden kullanmıyorsun da kedinin trene baktığı gibi bakıyorsun endekse onu anlayamadım. Endeks yıl sonu 1000 puan olabilir tabii ki. ABD, Boğaziçi köprüsünü bombalar, Rusya gelir kars, ardahan, ığdır'ı işgal eder. Bu şekilde gerçekleşir senin 1000 senaryon. Bu da bir ihtimal tabii ki.

6.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Ben Nostradamus değilim zaman veremem ama senin her zaman dipten alıp tepeden satmak gibi insan üstü, über bir yeteneğin var. Şu anda bunu neden kullanmıyorsun da kedinin trene baktığı gibi bakıyorsun endekse onu anlayamadım. Endeks yıl sonu 1000 puan olabilir tabii ki. ABD, Boğaziçi köprüsünü bombalar, Rusya gelir kars, ardahan, ığdır'ı işgal eder. Bu şekilde gerçekleşir senin 1000 senaryon. Bu da bir ihtimal tabii ki.
    tamam ben de zaten hiçbir zaman kesin düşecek demedimki bugüne kadar. belkide hiç o seviyelere düşmez ama senin bana verdiğin ilk yanıt asla düşemez anlamına geliyordu veya ben öyle anladım. ama böyle düşünüyorsan sorun yok hemfikiriz. işte ben de bu yüzden paramı ija ve rpd'de tutuyorum kenardan izlemiyorum. adam mevduattan çıkıp direk aft tcd alacam demiş sence mantıklımı? bu tecrübeyle stop olmayı becerebilirmi? zar atacak ya tutmazsa? bunlar bist veya dolar düşünce nasıl düşüyor biliyorsun. kendi bilir tabi kumarda kazanmak da var kaybetmek de ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim fon yonetim ucretleriyle dukkan donmuyor
    Pis isler cevrildigini dusunuyorum
    Eib ozelinde degil
    Tumunde
    Hatirlarmisiniz bilmem
    Tcd sahlandigi zamanlar portfoyune yuklu miktar gozde almisti
    Ve gozde o ara surekli eksi
    Ya arkadas neden inatla alirsiniz
    Neden mi?
    Yukarida bahsettim cok dusundurucu
    Bu konuda kesinlkle ben de benzer düşünüyorum. Hatta daha ileri gidip, fon yöneticilerinin kişisel hisse trade'leri için fon gücünü kullandıklarından şüpheleniyorum.

8. İş portföyün bu hesaplama saati olayı gerçekten can sıkıcı.

Pazartesinden bu yana: YAY 3.69, IJC 2.82, ITP 1.35. iş fonlarıyla YAY arasında bu kadar uçurum olmasının imkanı yok. Hadi diyelim iş fonları geriden geliyor bugün sağlam + getirmesi gerekirdi. Dünkü nasdag'ın +3'lük performansı nerde? Yarın da bu aradaki fark kapanmazsa saçmasapan işler oluyor demektir iş portföy açısından.

Sayfa 893/1002 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •