Ustadim fon yonetim ucretleriyle dukkan donmuyor
Pis isler cevrildigini dusunuyorum
Eib ozelinde degil
Tumunde
Hatirlarmisiniz bilmem
Tcd sahlandigi zamanlar portfoyune yuklu miktar gozde almisti
Ve gozde o ara surekli eksi
Ya arkadas neden inatla alirsiniz
Neden mi?
Yukarida bahsettim cok dusundurucu
Kurun anlik olarak yabanci fonlara yarinki etkisi suan 0.58 arti
Ben Nostradamus deðilim zaman veremem ama senin her zaman dipten alýp tepeden satmak gibi insan üstü, über bir yeteneðin var. Þu anda bunu neden kullanmýyorsun da kedinin trene baktýðý gibi bakýyorsun endekse onu anlayamadým. Endeks yýl sonu 1000 puan olabilir tabii ki. ABD, Boðaziçi köprüsünü bombalar, Rusya gelir kars, ardahan, ýðdýr'ý iþgal eder. Bu þekilde gerçekleþir senin 1000 senaryon. Bu da bir ihtimal tabii ki.
tamam ben de zaten hiçbir zaman kesin düþecek demedimki bugüne kadar. belkide hiç o seviyelere düþmez ama senin bana verdiðin ilk yanýt asla düþemez anlamýna geliyordu veya ben öyle anladým. ama böyle düþünüyorsan sorun yok hemfikiriz. iþte ben de bu yüzden paramý ija ve rpd'de tutuyorum kenardan izlemiyorum. adam mevduattan çýkýp direk aft tcd alacam demiþ sence mantýklýmý? bu tecrübeyle stop olmayý becerebilirmi? zar atacak ya tutmazsa? bunlar bist veya dolar düþünce nasýl düþüyor biliyorsun. kendi bilir tabi kumarda kazanmak da var kaybetmek de ytd.
Ýþ portföyün bu hesaplama saati olayý gerçekten can sýkýcý.
Pazartesinden bu yana: YAY 3.69, IJC 2.82, ITP 1.35. iþ fonlarýyla YAY arasýnda bu kadar uçurum olmasýnýn imkaný yok. Hadi diyelim iþ fonlarý geriden geliyor bugün saðlam + getirmesi gerekirdi. Dünkü nasdag'ýn +3'lük performansý nerde? Yarýn da bu aradaki fark kapanmazsa saçmasapan iþler oluyor demektir iþ portföy açýsýndan.
Yer Ýmleri