Cehalet demeyelim bence, can havli diyelim..
11 eylül 2001'de kendini gökdelenden atanlar dünyanın en eğitimli insanları arasındaydı!
Printable View
Olabilir. Sn. Deniz43 çok başarılı analiz ve yorumları olan, bu tarz tahmin işlerinde tek geçtiğim bir isim. Cauti ağabey de bence çok başarılı. Onlara da sorarız.Sen var ya çok fenasın çok. İnanıyor adam pozuna :) bi senin gibi olamadık long oluyorum mal gibi hissediyorum cort oluyorum yükselecek gibi geliyor al ver poza inanmadan ömür geçti. Tam eski tüfeksin başkan.
Allah gecinden versin, malum kişiye bi şey olsa gelir buraya zaten sevmezdim yazarsın bak garanti veriyorum:) hahahaha kralllSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arsan bilanço çok iyiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimdeki bütün kağıtlar pozitif ayrıştı hem hareket hem bilanço olarak gururluyum mutluyum. Bir iki kağıt da yeni giriş yaptım. Viop a karıştırmıyorum amabesas çalışma ve esas yatırım o tarafta.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İktidar değişimi sorunsuz gerçekleşirse, güçlü bir koalisyon hükümeti(ip+CHP+deva), ekonomi yönetimi de Babacana teslim edilip, parlementer sisteme geri dönülürse, ilk 1 yıl test edilir bu yönetim..geçiş sorunsuz tamamlanırsa, ilk hedef 5 usd olur.
Çok temel iki büyük sorun öyle ya da böyle akp döneminde ortadan kalktı. Bu önemli bir avantaj.
Hangi iki sorun?