Sayfa 897/1004 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    cehalet korkunç bişey gerçekten ya....insanlar o uçağa tutunarak kaçıp gidebileceklerini düşünüyor...hani filmlerde olur bazı sahneler kahramanlar hareket halindeki trenin üstünde gider kavga eder falan veya uçağın kanadından tutunur...bunun gerçekten normal hayatta olabileceğini düşünmek cehalet ya...ya da nedir adı bunun bilemedim...beyinsizlik mi desem...
    Cehalet demeyelim bence, can havli diyelim..

11 eylül 2001'de kendini gökdelenden atanlar dünyanın en eğitimli insanları arasındaydı!

2. Olabilir. Sn. Deniz43 çok başarılı analiz ve yorumları olan, bu tarz tahmin işlerinde tek geçtiğim bir isim. Cauti ağabey de bence çok başarılı. Onlara da sorarız.
     Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Son senaryo üzerinden gidelim. Dolar 8,5 , repo %10 , borsa 3,5-4 dolar olur. Ancak nasıl bir gelişme olması lazım, şu an bilemiyorum. Akape nin gitmeside yeterli olmayabilir, hortumladıkları paranın hazineye iadesi gibi bir durum gerek
    Sen var ya çok fenasın çok. İnanıyor adam pozuna bi senin gibi olamadık long oluyorum mal gibi hissediyorum cort oluyorum yükselecek gibi geliyor al ver poza inanmadan ömür geçti. Tam eski tüfeksin başkan.

Allah gecinden versin, malum kişiye bi şey olsa gelir buraya zaten sevmezdim yazarsın bak garanti veriyorum hahahaha kralll
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bu iki gündür piyasanın realize olması gerekiyordu, oldu da.. çok kuvvetli bi piyasa tecelli etmesine istinaden fiyat gerilemedi bile, bir nevi "tepede dip formasyonu oluştu

binaenaleyh, yarın uzun bi yeşil çubuk gelmesi çok muhtemel.. koyu yeşil
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Arsan bilanço çok iyi
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Olabilir. Sn. Deniz43 çok başarılı analiz ve yorumları olan, bu tarz tahmin işlerinde tek geçtiğim bir isim. Cauti ağabey de bence çok başarılı. Onlara da sorarız.Sen var ya çok fenasın çok. İnanıyor adam pozuna bi senin gibi olamadık long oluyorum mal gibi hissediyorum cort oluyorum yükselecek gibi geliyor al ver poza inanmadan ömür geçti. Tam eski tüfeksin başkan.

Allah gecinden versin, malum kişiye bi şey olsa gelir buraya zaten sevmezdim yazarsın bak garanti veriyorum hahahaha kralll

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Elimdeki bütün kağıtlar pozitif ayrıştı hem hareket hem bilanço olarak gururluyum mutluyum. Bir iki kağıt da yeni giriş yaptım. Viop a karıştırmıyorum amabesas çalışma ve esas yatırım o tarafta.
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Arsan bilanço çok iyi

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Cehalet demeyelim bence, can havli diyelim..

11 eylül 2001'de kendini gökdelenden atanlar dünyanın en eğitimli insanları arasındaydı!
    çaresizlik abi çaresizlik.
    inşallah bu kadar dibe batmayız ülke olarak. trend aşağı (borsa değil) da bir yerden dönebiliriz inşallah

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Olabilir. Sn. Deniz43 çok başarılı analiz ve yorumları olan, bu tarz tahmin işlerinde tek geçtiğim bir isim. Cauti ağabey de bence çok başarılı. Onlara da sorarız.Sen var ya çok fenasın çok. İnanıyor adam pozuna .
    İktidar değişimi sorunsuz gerçekleşirse, güçlü bir koalisyon hükümeti(ip+CHP+deva), ekonomi yönetimi de Babacana teslim edilip, parlementer sisteme geri dönülürse, ilk 1 yıl test edilir bu yönetim..geçiş sorunsuz tamamlanırsa, ilk hedef 5 usd olur.

Çok temel iki büyük sorun öyle ya da böyle akp döneminde ortadan kalktı. Bu önemli bir avantaj.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    İktidar değişimi sorunsuz gerçekleşirse, güçlü bir koalisyon hükümeti(ip+CHP+deva), ekonomi yönetimi de Babacana teslim edilip, parlementer sisteme geri dönülürse, ilk 1 yıl test edilir bu yönetim..geçiş sorunsuz tamamlanırsa, ilk hedef 5 usd olur.

Çok temel iki büyük sorun öyle ya da böyle akp döneminde ortadan kalktı. Bu önemli bir avantaj.
    Akp döneminde ortadan kalkan iki büyük sorun nedir ?

8. Hangi iki sorun?

Sayfa 897/1004 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •