değerli arkadaşlar mevduattan kadar ya da bir tık üstü getirebilecek çok fazla riski olmayan fonlar önerebilir misiniz, yatırım tavsiyesi olmadan?
herkese şimdiden teşekkürler.
Printable View
değerli arkadaşlar mevduattan kadar ya da bir tık üstü getirebilecek çok fazla riski olmayan fonlar önerebilir misiniz, yatırım tavsiyesi olmadan?
herkese şimdiden teşekkürler.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası olarak temel amacımız fiyat istikrarını sağlamak ve sürdürmektir. Fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda tüm politika araçları kararlılıkla kullanılacaktır. Para politikasında, şeffaflık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik ilkeleri çerçevesinde iletişim güçlendirilecektir.
19 Kasım 2020 tarihli Para Politikası Kurulu toplantısına kadar mevcut durum ve beklentiler gözden geçirilip, gelişmeler de yakından takip edilerek oluşacak veri ve değerlendirmeler ışığında gerekli politika kararları alınacaktır."
Kesinlikle haklisiniz.
Bugunlere yavas yavas, bilincli ve isteyerek getirildik.
Ben de degisenin sadece isimler olacagini dusunuyorum.
Saygilar.SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz indirimi usd icin balli kaymak olur sayin trust.
Pandemi etkisini önemsiyorum.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vadeliler bankalarda cok iyimser.
Bankacılık sektörü ile en az yüzde 2 diyorum ben xtum belirsiz
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmin +12,25 ortalama tahmin ise +13,04 puan oldu.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +30,66 puan olurken, en düşük beklenti ise -2,10 puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 29 analistin 28'i pozitif, 1'i ise negatif açılış tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, Cuma gününü 11,94 puan artışla 1191,96 puandan tamamlamıştı.