Hocam Devanın son durumuyla ilgili yorumunuzu öğrenebilir miyim? teşekkürler
Printable View
Hocam Devanın son durumuyla ilgili yorumunuzu öğrenebilir miyim? teşekkürler
hiçmi aç kalmadınız:)
DGKLB.. bu kağıtta dikkatimi çekti. 4.30 destek üzeri tutunduğu sürece her zaman yükselme ihtimali vardır..
101.000 den başlayıp hep yukarı Gelinen noktada Korku ile başlayıp Coşkuya dönüşen yükseliş Şu anda aç gözlülük seviyesinde !
113.000 gördükten sonra Dinlenmek Pozisyonları gözden geçirmek Beklentili tahtalara geçiş yapmak Mantıklı olur mu? diye sesli düşüncem 119 bin hedefim hala geçerli Ve fakat Bu saatten sonra Endeks için daha seçici olmak gerektiğini düşünme seviyelerdeyiz
Hormonlu endeks te olsa nereden döneceğini kestirmek zor.
aslında böyle ayan açık kağıt yazılırsa bi lot un hesabını yapan adam kolayına ekmek yedirmiyor.ne zaman bıktırıp sattırıyor o zaman yalnız başına alıp götürüyor. heleki küçük kağıtlarda milim kıpırdatmıyor..
Sevgili karar anı TUKAS için yorumun nedir
Turgutludaki arazi işi hisseye ne kazandırır 1.96 maliyetim var beklentim yüksekti ama dediğin gibi hareket yok hissede
Tekniğe baktığımızda önereceğiniz 3 hisse nedir
DEVA hissesinde dönen dolapların bende farkındayım. bıktırırlar sonra yalnız başına alır götürürler derken farklı bir yöntem denediler.
velhasıl bu işte öyle kolayına ekmek yedirmezler. hele hele bizim gibi günlük oynayıp yüzde 2..3..4.. beğenmeyip bide tavan bekleyenler için azı beğenmeyen çoğu bulamaz der gibi bir nasihat oldu..
Kords..
Arclk..
GEREL.. günlük 2.01 desteği dikkate alarak..
Hoşuma giden bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum ......
Mişli muşlu salı seli grafik yorumlayan kişilere fazla itibar etmeyin.. bilanço iyi gelse temettü verse, patron alsa ky satsa, koy grafiği çiz trendi altı stop üstü kop kop, adamın eline vermişler o daha, sa se da de derdinde... çok pardonda ninemin benjami olsa önce dedeme....
eğer hisse işinizse bütün hisseleri tarayıp gap aramak gerekiyor. ben bunu bi defa tesadüfen hdfgs de yakalamıştm. 2.26 geçerse ekmek yedirir demiştim kağıt o büyük boşluğu doldurdu ve şuan 3.72 oldu. yani biraz işi bilmek lazım.insanın işi olmayınca 500 tane hisseyi taramak zor geliyor..
DOHOL.. kağıt 92 kırılırsa bozulur..
OTKAR..kağıt 112.30 kırılırsa bozulur.
direkt sert bi şekilde artı açan kağıtlara giremek için, kağıda direk atlamak yerine geriye salmasını bekleyerek destek üzerinde kalırsa girilmesini uygun görüyorum..
Üstad çok haklısınız bu şekilde acı tecrübeler im var .
Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TSKB. günlük..
öyle bir günde hisse yazdıkki sanki borsa çakılırken bizim hisseler uçacak. iki yorum birden kampanyalı oldu:)
bu borsanın çakılacağı sabah saat 10.45 te yazılmıştır. öyle resim atmakla çizgi çekmekle olmuyor bu işler..
👏👏👏👏👏 basarilarin daim olur insallah ustad senden ricam maktk bakabilirmisin simdiden tesekkurler
hisse işim olmadığını yazmıştım. bol şanslar..
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=14291