Sayfa 44/45 İlkİlk ... 3442434445 SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

1. Hoşuma giden bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum ......

Mişli muşlu salı seli grafik yorumlayan kişilere fazla itibar etmeyin.. bilanço iyi gelse temettü verse, patron alsa ky satsa, koy grafiği çiz trendi altı stop üstü kop kop, adamın eline vermişler o daha, sa se da de derdinde... çok pardonda ninemin benjami olsa önce dedeme....

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Hoşuma giden bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum ......

Mişli muşlu salı seli grafik yorumlayan kişilere fazla itibar etmeyin.. bilanço iyi gelse temettü verse, patron alsa ky satsa, koy grafiği çiz trendi altı stop üstü kop kop, adamın eline vermişler o daha, sa se da de derdinde... çok pardonda ninemin benjami olsa önce dedeme....
    eğer hisse işinizse bütün hisseleri tarayıp gap aramak gerekiyor. ben bunu bi defa tesadüfen hdfgs de yakalamıştm. 2.26 geçerse ekmek yedirir demiştim kağıt o büyük boşluğu doldurdu ve şuan 3.72 oldu. yani biraz işi bilmek lazım.insanın işi olmayınca 500 tane hisseyi taramak zor geliyor..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

DOHOL.. kağıt 92 kırılırsa bozulur..

OTKAR..kağıt 112.30 kırılırsa bozulur.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

direkt sert bi şekilde artı açan kağıtlara giremek için, kağıda direk atlamak yerine geriye salmasını bekleyerek destek üzerinde kalırsa girilmesini uygun görüyorum..

5. Üstad çok haklısınız bu şekilde acı tecrübeler im var .

Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by fizikci Yazıyı Oku
    Üstad çok haklısınız bu şekilde acı tecrübeler im var .

Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    biz burada yazıp çiziyoruz ama oyununda direnç geçilince aşağı salar alım fırsatı verir destek kırılınca yukarı yapar kaçış fırsatı verir gibi bir sürü kuralları var. sadece destek şurası direnç burası demeklede olmuyor. birazda bunları bilmek lazım..

TSKB. günlük..

Sayfa 44/45 İlkİlk ... 3442434445 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •