http://fs5.directupload.net/images/171128/fcb2ntdg.png
Printable View
Lanet olsun sana. Allah seni bildiği gibi yapsın
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllardır mahfetti bizi bi güldürmedi yüzümüzü Allahin belaları hep bana hep bana tuuuuuuuu yazıklar olsun
dolar 3.97 paralar nerede görelim
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar az bi şey yazdıklarımı hafife almayıp dikkat etseniz bunlar olmazdı ama bulaştımız bir kere benim gibi yakanızı kurtaramıyosunız burda şu olur bu olur inanmayıda almayında derim ne zaman çıkar hiç fikri olanda yoktur çıkmaz amaç insanların cebindekini alıp sömürmek he bunu biz istedik kendimiz bulaştık burda diyecek bir şey yok yeni gircek olanları bari uyarın almasın ben zaten battım diye biliyorum açık vede net benim rakam vermem hoş değil ama bi araba parası zararım kesin ve zararım da çıkmaz işte böyle almayın derim karar sizin
battım lafı kesinlikle yanlış bak borsada bana olanı yazayım son bir yılda tukaş aldım 1.55 sattım 1.45 zarar kurtarayım dedim 0.34 ihlas aldım 0.28 sattım zarar 2.00 kozaa aldım 2.20 sattım kar ettim ilk kez aselsan aldım 22.20 aldım 26.40 sattım kar bu karlar zararın yanında yok gibi aslında ne zaman 6.70 gs aldım tüm paramla 7.88 sattım tüm zarar çıktı.26bin kar vesbe girdim 11.10 maliyet şükür tüm para borsada değildi 9.85e kar düştü maliyeti indirdim 10.40a 10.80e sattım bu düştü dedim 5lerden 4.45e aldım şu an 22 bin zarar. bunları neden anlattım bilirmisin o yukarda yazdığım hisseleri satmasam zarar zarar deyip şu an sade kozalardan 700 bin param vardı.borsa bana sebatı öğretti.6.70 aldığım gs bile 6.45e düştü ama sabırı öğrenmiştim.şimdi bu hisse hepimiz biliyoruzki illa 5leri görecekkk.isterse 3.50 olsun yeterki acil para ile borsada olmaa.İNŞAALLAH sana lazım olan para ile borsaya girmemişsindir kardeş.artık sabah öğle ve borsa kapanışında ekrana bakıyorum.bugün felaket düşmüşüz ama naapak kader bu demekki sadece sabır.
tühh senin gibi takıma 3 liralara düşmüş bu kadar aciz misin bjk
Bakin Gs Fener bjk, ky düsürene kadar silkeleyecekler ve anlasilan birtek fb de kalmadi gariban ve ilk firsatta fiyatlama ilk olumlu haberde yada sonucta iyi fiyatlayacak gibi.....Gs bedelli hikayesi derken silkeleyemedigi ky ciyi da Boyle silkelediler ve bjk=9 attmissin bugun dokuz dogurttun yine..... derim herzaman yedek akçe olsun diye....bırakın Oğuz'u olumlu olumsuz pompalamayı....ağır hisse zor gider...dökmeden de gitmez ki anlaşılan dökememiş daha....tetikte kalmakta yarar var....ytd
Piyasalar tepetaklak silkelemeden bahsetmeyi bırakın artık.. İsterse CL kupasını alsın, piyasalar durulmadan kimse götürmez merak etmeyin, çektiğiniz stresle kalırsınız. Baktın işler kötüye gidiyo stop olacaksın.. olamadın mı ekranı kapatacaksın bakmayacaksın.. elinde yok mu bekle bi, paranın kıymeti yok mu, izle biraz kaçmıyo ya..
Sonumuz hayrola, bunlar da geçer Allahın izniyle..
paraşütsüz düşüyor ******** hisse
249bin lotu 3.80den merrill topladı. Akşama kadar bu ortalamaya çakmaz inşallah.
sabır..............
atakan kardeşim burada hissede olanlar napsın bakıyorum sevke gelmişsin hissenin düşmesinden
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noluyo kardesim....
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
böylede insanlar var yaa çöplük haline geldi hisse adam gelmis desenli şekilli yazı yazıyor gel duada oku kardeşim olsu bitsin
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin de etkisiyle geldi 3'ler... Geçen sene lig sonunda yaz aylarında yapar diye bekliyordum; ama endeks rallisi engelledi. Şimdi burada birçok içeride kalmış canı yanmış arkadaşlarım vardır, kimsenin canını sıkma gibi bir derdim yok, eski arkadaşlar bilirler zaten bjk'den 30k alıp 57k bırakmış birisiyim, yani bilmişlik taslayacak durumda değilim, sadece bilmişlik yapıp ky'yi bu hisseye yönlendirenlere çok kızgınım. Yükseliş yapacaktır elbet, ama ne zaman bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun.
Geçen sene brexit hadisesinde tek yeşil kapatan bjkaş idi. Dün de fb... Yine geçen sene bu zamanlar 3,7x leri gördü ve sonra gs maçına kadar yükseliş trendine girmişti. Bu sene şampiyonluk potasında olduğu müddetçe elbet bir yerden dönecektir diye düşünüyorum. Hafta sonu Allah muhafaza kötü bir sonuçta ise... İşte onu kestiremiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. ytd
44000 kötü bir kalemde satan kim böyle.....
$$$$$$$$$$$$
Bastım çıktım diyende yok.
http://fs5.directupload.net/images/171129/cy3ycywg.png
Ziyniyet meselesi kardesim;hangi galibiyetimizde yukseldi ki..bir defa belirlemisler rotayi...canimizi yakacaklar..gs galibiyeti olsa yerinde sayar ya da düşer..yenilse basarlar asagiya..yani bugünlerde katir ve satir olayi..ama kendi adima bekliyorum bir umut..selamlar..
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn dumancı34
ben dediğimi yaptım , yani hisselerle vedalaştım vede ikaz olarak yazımı da yazdım .....
uyguladı isen sat / al dan kazanç elde ettin ....
ben daha almadım .....
aşırı borçlu pozisyonu , zarraf davası , iç politika cıkışları , fed faiz süreci , borsacıların yorumları ...... dip daha görülmedi yönünde ...
bjkas da 2,00/2,50 lerdeki toplu hisse devri ; bu alan grubun veya kişinin satışları bitmez .... o yüzden şimdilik rahatsız edici olabilir ....
okuyunuz , ancak herhangi bir işlem konusunda benden daha değerli bilgileri olanlara da sorunuz ....
herhangi bir yt içermez ....
bjk/gs macı tahminim = beraberlik tir...
Endeks toparlama niyetinde tabi yine bir 16:30 sonrasını görmek lazım + bile kapatabilirz tabiki YTD.
Bla,bla,bla... ben daha siz kendi kendinize beklentiler oluşturup milleti gazladığınız da, ( arap ortak, abramoviç gibi, vs.. ) rahatsız olup çıktım.. neymiş hisseler le vedalaşmış,ikaz etmiş eğer ikazına uymuşsam kardaymışım. Peki 4.50 nin üzerinde ki ikazların ? onlara da uyanlar karda mı? Sanki yukarıda saydığınız durumlar şuan da oluştu da o yüzden satıyormuş, aylardır o durumlar var.. Neyse madem siz bir anda olumsuza döndünüz bende yavaş yavaş alıma başlıyorum..Hiç güven vermiyorsunuz hiç..ytd.
Diğer sağa sola saldıran çok bilmiş müptezel de ortada yok.. Şimdi çıkar ona buna laf atar. Adam her düşüş öncesi sayfaya gelip gaz vermiştir dikkat edin . ytd.
Oğuz u bekliyorum hala, kaybolmaz inşallah, etkilenen bayağı oluyormuş o kadarki Oğuz konuşunca (negatif olmasına rağmen) pozitif etki yaratılmış tı..,.,aha Oğuz geldi öyleyse girilir yada beklenir....neyse işede yarıyor bu tür insanlar
Paramızda gözü olanın gözü çıksın. Spek yalakalari iflah olmasın
ben kimseden etkilenmiyorum burada ama alırken yani twiterda açıkcası biri yazmıştı ş.ligi maçı öncesi. ben de düşünüp başarılı olur hisse fiyatına yansır diye girdim bir miktar. üstelik alışım 5 altından diye hani düşse de çok düşmez. endekste çıktı belki sportifler hareketlenir diye aldım. ama maalesef işte tersi oldu. şimdi bekleyip zararsız ayrılmaya bakıyoruz. oğuzun ya da birileri yazıyor diye ben hiç ümitlenip ya da tam tersi negatif olmadım. her hissede birileri gelip birşeyler diyor gazlıyor. geçen adelde oldu. kağıt çıktı birkaç günde yüzde 8-10 kardaydım şimdi içerdeyim satmadım da işte yeterli deyip.
bu yapılanları asla unutmayacağız bjk spekleri bunuda böyle bilin
bu şekilde kasaya şu kadar para girdi deyip hergün reklam yapıp nerdeyse sonra insafsızca aşağı basmalarının cezası yokmudur bu piyasada ?
spek ve yönetim el ele bu olayda hiç kimse yönetimden habersiz top koşturamaz burda hepsine yazıklar olsun. televizyonlarda atıp tutmaya benzemiyor
para girişi
http://imageturko.com/?di=08I1
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=EIOP
Herkese geçmiş olsun tabii üzülen her zaman bizler oluyoruz kendimiz istedik aldık sonuç hüsran. Bazıları bana sataşıp duruyo ama inanın onlarda zararda olumlu konuşacak ki hisse satılsın iyi rakamlara gelsin boş iş arkadaşlar maksat hepimizin cebindeki 3 veya 5 kuruş neyse ney herkes kesesine göre zararda kimse size açımaz paranıza siz sahip çıkın bunlar bizler gibilerini bir lokmada harcarlar bizlerde baka kalırız üzülürüz psikolojimizle oynarlar gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum uzak durun karar sizin iyi geceler kandiliniz mübarek olsun.....