Sayfa 44/731 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 5848 madde; 345 - 352 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by dumancı34 Yazıyı Oku
    Daha önce söyledim yine söylüyorum, geos ve cxsby özellikle bu ikisine dikkat edin...
    Sn dumancı34

ben dediğimi yaptım , yani hisselerle vedalaştım vede ikaz olarak yazımı da yazdım .....

uyguladı isen sat / al dan kazanç elde ettin ....

ben daha almadım .....

aşırı borçlu pozisyonu , zarraf davası , iç politika cıkışları , fed faiz süreci , borsacıların yorumları ...... dip daha görülmedi yönünde ...

bjkas da 2,00/2,50 lerdeki toplu hisse devri ; bu alan grubun veya kişinin satışları bitmez .... o yüzden şimdilik rahatsız edici olabilir ....

okuyunuz , ancak herhangi bir işlem konusunda benden daha değerli bilgileri olanlara da sorunuz ....

herhangi bir yt içermez ....

bjk/gs macı tahminim = beraberlik tir...
    Son düzenleme : geos; 29-11-2017 saat: 12:40.

2. Endeks toparlama niyetinde tabi yine bir 16:30 sonrasını görmek lazım + bile kapatabilirz tabiki YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by geos Yazıyı Oku
    Sn dumancı34

ben dediğimi yaptım , yani hisselerle vedalaştım vede ikaz olarak yazımı da yazdım .....

uyguladı isen sat / al dan kazanç elde ettin ....

ben daha almadım .....

aşırı borçlu pozisyonu , zarraf davası , iç politika cıkışları , fed faiz süreci , borsacıların yorumları ...... dip daha görülmedi yönünde ...

bjkas da 2,00/2,50 lerdeki toplu hisse devri ; bu alan grubun veya kişinin satışları bitmez .... o yüzden şimdilik rahatsız edici olabilir ....

okuyunuz , ancak herhangi bir işlem konusunda benden daha değerli bilgileri olanlara da sorunuz ....

herhangi bir yt içermez ....

bjk/gs macı tahminim = beraberlik tir...
    Bla,bla,bla... ben daha siz kendi kendinize beklentiler oluşturup milleti gazladığınız da, ( arap ortak, abramoviç gibi, vs.. ) rahatsız olup çıktım.. neymiş hisseler le vedalaşmış,ikaz etmiş eğer ikazına uymuşsam kardaymışım. Peki 4.50 nin üzerinde ki ikazların ? onlara da uyanlar karda mı? Sanki yukarıda saydığınız durumlar şuan da oluştu da o yüzden satıyormuş, aylardır o durumlar var.. Neyse madem siz bir anda olumsuza döndünüz bende yavaş yavaş alıma başlıyorum..Hiç güven vermiyorsunuz hiç..ytd.

4. Diğer sağa sola saldıran çok bilmiş müptezel de ortada yok.. Şimdi çıkar ona buna laf atar. Adam her düşüş öncesi sayfaya gelip gaz vermiştir dikkat edin . ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by dumancı34 Yazıyı Oku
    Diğer sağa sola saldıran çok bilmiş müptezel de ortada yok.. Şimdi çıkar ona buna laf atar. Adam her düşüş öncesi sayfaya gelip gaz vermiştir dikkat edin . ytd.
    Bugün sevinçten dört köşedir o, düştükçe işime geliyo topluyorum diye mutlu (!) oluyodu..

Allahım sen akıl fikir ver..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir..

6. Oğuz u bekliyorum hala, kaybolmaz inşallah, etkilenen bayağı oluyormuş o kadarki Oğuz konuşunca (negatif olmasına rağmen) pozitif etki yaratılmış tı..,.,aha Oğuz geldi öyleyse girilir yada beklenir....neyse işede yarıyor bu tür insanlar

7. Paramızda gözü olanın gözü çıksın. Spek yalakalari iflah olmasın

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by sed_dülbahir Yazıyı Oku
    Endeks toparlama niyetinde tabi yine bir 16:30 sonrasını görmek lazım + bile kapatabilirz tabiki YTD.
    16:30 Sonrası yine çok iç açıcı olmadı.Allah sonumuzu hayr etsin

Sayfa 44/731 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •