Noluyo kardesim....
SM-A500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noluyo kardesim....
böylede insanlar var yaa çöplük haline geldi hisse adam gelmis desenli þekilli yazý yazýyor gel duada oku kardeþim olsu bitsin
SM-C5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin de etkisiyle geldi 3'ler... Geçen sene lig sonunda yaz aylarýnda yapar diye bekliyordum; ama endeks rallisi engelledi. Þimdi burada birçok içeride kalmýþ caný yanmýþ arkadaþlarým vardýr, kimsenin canýný sýkma gibi bir derdim yok, eski arkadaþlar bilirler zaten bjk'den 30k alýp 57k býrakmýþ birisiyim, yani bilmiþlik taslayacak durumda deðilim, sadece bilmiþlik yapýp ky'yi bu hisseye yönlendirenlere çok kýzgýným. Yükseliþ yapacaktýr elbet, ama ne zaman bilemiyorum. Allah yardýmcýnýz olsun.
Geçen sene brexit hadisesinde tek yeþil kapatan bjkaþ idi. Dün de fb... Yine geçen sene bu zamanlar 3,7x leri gördü ve sonra gs maçýna kadar yükseliþ trendine girmiþti. Bu sene þampiyonluk potasýnda olduðu müddetçe elbet bir yerden dönecektir diye düþünüyorum. Hafta sonu Allah muhafaza kötü bir sonuçta ise... Ýþte onu kestiremiyorum. Allah sonumuzu hayýr etsin inþallah. ytd
44000 kötü bir kalemde satan kim böyle.....
$$$$$$$$$$$$
Ziyniyet meselesi kardesim;hangi galibiyetimizde yukseldi ki..bir defa belirlemisler rotayi...canimizi yakacaklar..gs galibiyeti olsa yerinde sayar ya da düþer..yenilse basarlar asagiya..yani bugünlerde katir ve satir olayi..ama kendi adima bekliyorum bir umut..selamlar..
Yer Ýmleri