günaydın prfilciler..bizimki yine hareketli 8,95 gördü demin işallah bugün hedefim 9,80 i görür...ytd değildir.
Printable View
günaydın prfilciler..bizimki yine hareketli 8,95 gördü demin işallah bugün hedefim 9,80 i görür...ytd değildir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...600b1b6fe2.jpg
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne güzel gidiyorduk yine mal değneğine bağlandık...
Tahta yapıcı hisseye para değil mendil bağlamış... Dilek ağacı hesabı;)
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170330/xbcjg26h.jpg
son bir ayda alanlar
Sadece 13.264 lot ilk seans... yaprak kımıldamıyor.
Son bir ayda her aracı kurumda neredeyse %10 luk azalış var gibi
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ama satilanlarin buyuk kismini yani 85 bin lot civarini şeker yatırım toplamış. Ve asıl oyuncu teb de 37 bin kadar almış. .
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel tezkere gel..
Sent from my iPhone using hisse.net
Belki hu hafta. .. ama sanki şafak karanlık. ..
Hayırlı ve kazançlı bir hafta diliyorum.Pimaş hisselerinde 3.75 li fiyatlarda alıcı birikmeye başladı.Brüt takasa girmeden önce eşgüdümlü olarak hareket ettiği zamanlar Pimaş 3.70 lerdeyken egpro 10 lu fiyatları deniyordu.Muhtemelen Egproda da hareket yakın diye düşünüyorum.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
tunaydın profilciler uyanın yauf bu ne rahatlık ....ayın 9da cumbaba izmide açılış yapacakmış deolar ....hai bunun serefine bi derinlik atında kademeleri bi görek....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...25c28df24f.jpg
Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
Takip için 250 lot birakmistim onuda bu hafta satarim..
EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. nin 25-04-2017 11:00 da yapılması planlanan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin toplantı çağrısı Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiştir.
EGPRO özsermayeyi yükseltmeyi sevmez belki bir bedelsiz haberi gelebilir,ne biliyim birleşme taşınmayla ilgili elle tutulur gözle görülür bir gelişmeye olağan genel kurulda şahit olabiliriz. Yok bedelsiz gibi bir karar çıkmazsa ilk ceyrek bilançoyu görür beklemeye devam ederim gibi geliyor.
SANIRIM TEMETTÜ DE YALAN OLDU...:vk:
Ne temettüsü ne almanı? Puskevit bile alırken insan çevirir bakar ne yazıyor arkasinda diye. Ne iştir arkadaş? YTD
Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
Düne kadar firmanın dürüstlüğünden bahsedenleri bile canından bezdirdiyse hareket yakındır....
Ytd
Yanlış anlasildik. Ben temettü bekleyen ve almanlardan bahseden kardeşlerim icin bu yorumu yapmıştım. Egpro ne zaman temettü vermiş? Boyle bir beklenti icinde olmak zaten hata. Ve firma alman değil belçika ortaklığı. Bu yanlışlara idi sözüm. Firmadan yana sıkıntı yok üstadım. YTD
Şu anda egpro için tüm ortam hazır bence.Pimaş 4 lü fiyatlara gelmek üzere.3.90 lara alıcı gelmeye başladı.Egproda sıkışıklık son haddinde.8.60lardan destek geliyor sürekli..Bugün başbakan cumartesi hem başbakan hem cumhurbaşkanı izmirde.Toplu açılışlarda bir ihtimal egproda yer alabilir.2. seans Pimaşın 4 üzerine kendisini atmasıyla egproya ciddi alışlar gelebilir.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Şu ana kadar sadece 8.900 lot işlem olmuş
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b92f0d25a5.jpg
ülen profil ecdadını seveyim senin....
İtalyan dostum kademe paylaşabilirmisn acaba??
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3ef8937340.jpg
Onu bunu birakin da bu hisse ne zaman degerlenecek [emoji16]
Sent from my iPhone using hisse.net
Esteban hadee deyince:)
Ytd
Sn ekinoks bizim esteban neyin kafasını yaşıyor çözebildinmi? :)
Ytd
ula profilciler nerdesiniz bi benmi kaldım burda destek atan..eccuk aşağı alış girin Müslümanlar ..yoğsam 8,50nin altı çok kötü olur....
İtalyan arkadastanda kademe beklıoz bu arada
Ek 2135
tık yok :vk:
Ezik spek ve saz arkadasları maliyet 3.50 sıkıntı yok siz satın ben almaya dewam ediyurum!! En az 1 yıl daha burdayım....
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zamanında aslan çimento hareketlenmeden önce 70-80 bandında iyi süründürmüştü beni!! Ha zirveden satmadım ancak hatırı sayılır kar etmistim!! Oyağa satış sürecinde!!
Sağlıktan önemlisi yok, su akar yatağını bulur!!
Ytd
Temmuzda B grubuna geçecek nasılsa ve bununla birlikte kurumsal yatırımcı çöreklenecek hisseye... Dikkat et anahtarını almasınlar spek.... kaldı 3 ay....
Ytd
Top çeviriyorlar şimdilik! Bu tur hisselere girdiysen kenarda paran mutlak olacak!! Kısa vadede lazım olabilecek nakti bağlamadıysan problem yok!! Yaslan arkana izle kendileri çalsın kendileri oynasın!! Bu asansör hareketleri ben şahsen çok gördüm zamanları daralıyor, o nedenle ky'ları hisseden bıktırmak sattırmak bütün dertleri!! Ben önümüzdeki günlerde daha sert pikler yapacağını düşünüyorum.. Sakin olmak lazım naçizane düşüncem, aksi durumda panikletip sattırabilirler....
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir iç sesimin dışa vurumudur...,