Düne kadar firmanýn dürüstlüðünden bahsedenleri bile canýndan bezdirdiyse hareket yakýndýr....
Ytd
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düne kadar firmanýn dürüstlüðünden bahsedenleri bile canýndan bezdirdiyse hareket yakýndýr....
Ytd
Yanlýþ anlasildik. Ben temettü bekleyen ve almanlardan bahseden kardeþlerim icin bu yorumu yapmýþtým. Egpro ne zaman temettü vermiþ? Boyle bir beklenti icinde olmak zaten hata. Ve firma alman deðil belçika ortaklýðý. Bu yanlýþlara idi sözüm. Firmadan yana sýkýntý yok üstadým. YTD
Yazdýklarým kesinlikle sadece kendi düþüncelerimdir. Asla yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmaz.
Þu anda egpro için tüm ortam hazýr bence.Pimaþ 4 lü fiyatlara gelmek üzere.3.90 lara alýcý gelmeye baþladý.Egproda sýkýþýklýk son haddinde.8.60lardan destek geliyor sürekli..Bugün baþbakan cumartesi hem baþbakan hem cumhurbaþkaný izmirde.Toplu açýlýþlarda bir ihtimal egproda yer alabilir.2. seans Pimaþýn 4 üzerine kendisini atmasýyla egproya ciddi alýþlar gelebilir.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sn ekinoks bizim esteban neyin kafasýný yaþýyor çözebildinmi?
Ytd
Ýtalyan arkadastanda kademe beklýoz bu arada
Kaðýt yaklaþýk 1.5 aydýr sürekli satýþ baskýsý altýnda tutuluyor..Buna raðmen hisse fiyatýný düþürebildikleri seviyeler halen 8.50 üzeri..Piyasadaki lot sayýsý az olduðu için speðin elinde de fazla miktarda hisse senedi yok..Buna raðmen spek saðlam hareket etmeye çalýþýyor.Kaðýda þu aþamada dýþarýdan bir ilgi gelmesini istemiyor.2016 yýlýnýn en karlý þirketlerinden biri olan bu Þirketi unutturmaya çalýþýyor.Hatýrlarsanýz aralýðýn son haftasý burada þu fiyatlarda olursa B grubu olur bu fiyatlarda olursa C grubunda kalýr muhabbetleri yapýyorduk..Ve hisse 5.70 6.30 arasý sürekli gidip geliyordu..Ta ki ocak ayýnýn ilk iþlem gününe kadar..ocak ayýnýn 16 sýna kadar hisse 5.80 lerden 10.11 gibi fiyatlara gitmiþti.Neden aralýðýn son günleri gitmedi de ocak ayýnýn baþýnda gitti..Gayet basit cevabý var.Spek kaðýdýn B grubuna geçmesini engelleyerek kaðýdýn ilgi çekmesini önleyip rahatça at koþturacaktý onun için.Bunda da baþarýlý oldu..Þu anda temmuz ayýnda þirketin B grubuna geçiþi garanti...31 martta biten 3 aylýk bilançolar nisan ayýnýn son günleri veya mayýs ayýnýn baþý gibi açýklanacak.Kardaki artýþýn devam etmesi hisseyi baþka bir sýnýfa sokacaktýr..Ýþte o zaman spek þu anda uyguladýðý baskýya ve kaptýrdýðý lotlara vah vah edecektir.Çevremde görüþtüðüm ege profil bayileri iþlerin çok iyi gittiðini belirtiyorlar.Yine çevremde baktýðým bir çok inþaatýn pencerelerinde de deceunink imzasý var..Bu yüzden ben umutluyum ve rahatým...Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir..Hayýrlý kazançlar...
Evet sn ekinoks bende ayný fikirdeyim!! Bilanço açýklanana kadar ben daha sert pikler bekliyorum malum spek dökmek isteyecektir.. daha da hýrçýn hareketler bekliyorum þahsen.... 2. Çeyrek'ten itibaren daha iyi bilançolar gelecektir!! Malum fabrika bugün yarýn açýlacak maliyetler düþecek ve üretimi iki katýna çýkacak.. Bundan iyisi þamda kayýsý.. Bize düþen sabýrla beklemek sonuçta az yada çok para baðladýk spek gibi mendil baðlamadýk..
Ytd
Tarih: 8-4-2017 hayýrlý iþler sn spek
Ytd
Yer Ýmleri