Tahtada güzel dans ediliyor. Aga'nın biri tahtayı güzel çizek te sinir ediyor ortalığı...
Printable View
Tahtada güzel dans ediliyor. Aga'nın biri tahtayı güzel çizek te sinir ediyor ortalığı...
Mal toplamak için çok güzel havalar bunlar...
KUTPO endekse ters hareket yapabilen bir hisse. 4-5 binlerden çıkışa endeks ile başlayıp , 9570 çıkışını endeksin aşağıya döndüğü bantta yapmıştı. 9570 li fiyatlardan 6060 a gerilediğin de ise endeks yukarı dönmüştü. Şu an çok sert hareketler yapıyor. Bilanço bahane edilerek. Bu satışların küçük yatırımcı satışı olduğuna inanmıyorum. Arada korkup satanlar veya ümidi kesenlerden bahsetmiyorum. Yabancı takasından çıkış oldukça fazla idi. O satışların nereye gittiğine bakmak lazım.. İsteseler bu gün piyasadaki satışı bahane edip dibe yapıştırabilirler.
Sata sata bitiremediler ne lot varmış arkadaş görende zarar etti sanacak nerde batık kagıt var onlar gider
Venedik yorumların enteresan, tahtaya bakmadan burayı okudum. Kademeler uçuşuyor, satış , tabana yapıştırma vs.
Hiçbiri doğrudeğil, işlem hacmi dünkünün yarısı, oynadığı kademeler % 2 civarı.
Neden böyle provokatif ve yangına körükle gider yazılar yazdığını merak ettim.
Burayı anlamsız yazılarla doldurmanın ve habire yazmanın ne manası var?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sn khan07, işlem hacmi ile ilgili herhangi bir yorum yaptığımı zannetmiyorum, 1-2 dakika için de 6650 lerden 6740 lara hisse fiyat hareketi yapıyorsa bana göre enteresan. Yüzde 2 civarı dediğiniz benim için büyük marj. Sanırım bir çok için de büyük marj olabilir.Ayrıca yazılarımın provokatif ve yangına körükle gider yazılar olduğunu düşünmüyorum. Bunun böyle olduğunu , yazılarımın anlamsız olduğunu, ve devamlı yazdığım konuları ile ilgili düşüncelerinize saygı duyuyorum. Bu yazdıklarımdan çıkardığınız yorumları kendi açınızdan değerlendirmek en doğal hakkınız aynı benim bur da yazı yazma , yorum yapma hakkım olduğu gibi. Yazdıklarımın sizin için önemi olmadığı için etkilenme durumunuzun da olmaması gerekiyor.
Abartmayı seviyorsun anlaşıldı, şöyle yazılarına göz attım. Endeks satış yedi dediğinde birkaç yüz puanlık oynama olmuş.
Son zamanlarda sıklıkla 20-30 kademe yapan bir kağıt için kademeler uçuşuyor demek bundan da fazla yada en azından bu kadar bir değişimi işaret eder.Hacim olarak da, kademe olarak da.
İnsanların morali zaten bozuk, anlamsız ve gereksiz yazılarla burayı dolduranlar için iyi şeyler düşünmüyorlardır herhalde.
Şahsen ben düşünmüyorum çünkü kağıdın geçmişini bilmiyorsunuz, bir oltaya gelip kimbilir nerelerden kağıda girmişsiniz. % 30dan fazla düşmesine rağmen geçen sene bugünlere göre pahalı kağıdı ucuz görmeye göstermeye çalışıyorsunuz. Toplama yeri, yani alma zamanı diyorsunuz. Neye göre?
Bu kağıdın ne beklentisi kaldı?
Buraya hayali yazılar yazıp kağıdı habire övenler çoktan uçtu, gitti. Yenileri geldi, hayırlısı...
Yatırım tavsiyesi falan değildir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Güzel kardeşim, Bu hisseyi ben 5 ler den aldım. Çok güzel para kazanarak çok güzel yerlerden sattım. Şimdi dönüp tekrar aldım. Sen neden bu hisseye pahalı damgasını vuruyorsun anlamış değilim. Senin ile polemiğe girecek durumda değilim. Ben bu hisseye inanıyorum. Zaman her şeyi halleder. Sen hiç takılma. Şuan benim moralim de bozuk, ben de zarardayım. Fakat hiç üzülmüyorum. Senin pahalı dediğin hisseye ben ucuz diyorum. Kısaca hisse 4 de gelse kardan zarar ederim o yüzden için rahat olsun. Fakat bu hisseye pahalı demen bence provokasyon. Sermayesi kadar kar eden şirkete haksızlık. Kar 45 gelseydi hisse 9-10 gitseydi ucuz mu diyecektin merak ediyorum. Neyse biz uzun bir zaman burada kalıcıyız. Zaman kimin haklı olduğunu gösterecektir.
bence venedk ke haksızlık ediyosun burda milletin moralini bozacak şeyler söylemiyorki ikincisi bencede neye göre pahallı tekniğe göremi temele göremi koy teknik grafiği bu bu de yada bilançoyu koy burda burda şu var ondan de bu şekil yazmak sadece burda yorum yapmak isteyenleride üzer yinede siz bilirsiniz iyi akşamlar
Kutpo gercekten sabrimi tuketti.. ilk tepkide cikarim artik. Senden gelecek hayır Allah'tan gelsin. Adios..
sanırım buralar orta destek altta bir kademe daha destek var oda 6.40 civarında belki birazda oraya gider gelir piyasya göre hareket edecektir piyasa düzelirse burda da 6.80 üzerinde kaldığı her saaat işler düzelir bence ...
Arkadaşlar, şu anki agresif hareketler nedeni ile hisse olumsuz görünebilir. KUTPO çok kısa vadeli düşünülecek bir hisse değil kanımca. Bilanço üzerinden satış yedi, ayrıca küresel piyasalardaki risk iştahı da terse döndü. Tüm gelişmekte olan ülke piyasaları da satışta. şayet hisse de uzun vadeli yatırımcı iseniz bu hareketlere katlanacağız.YTD.
KUTPO açıkladığı bilanço ile sanki zarar varmış gibi hareket ediyor..Kar devlete ödenen matrah artırımına gitti. Şirket bana göre iyi bilanço açıkladı. Bu tür olumsuz haberler çok yanıltıcı gibi geliyor bana. YTD.
iyi Faaliyet karları gelmeye başladığında (satışlar cok olumlu) hedef fiyat 15 tl olur.Nakitimiz olursa burda olacaz.
Şart belirtmişim yazımda arkadaşim(kar artişi).şu anda her şekilde sat.tepe noktasi ile dip noktasi derinlesirse durumlar dahada kotuleşir.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
**********************http://i.hizliresim.com/Br4Wbp.png
yaklaşık 10 senelik kutpo yatırımcısıyım. Şirket bilançosunu, patronun yapısını artık neredeyse ezbere biliyorum. Burada vergi dairesi bilançosundan bu yana bir fırtına estiriliyor! inanın bunu okuyan spek (bence en büyüğü Patron) nasıl gülerek keyif alıyordur anlatamam. Bilançoya gelince; KUTPO neredeyse her yıl 4.Çeyreklerde öncekilere oranla az kar açıklar. Ancak bu 4. çeyrekte 8.517.855.-TL Matrah arttırım vergisi dışında 2.757.769.-TL'de Şüpheli alacak karşılığı ayrılmış. Yani bu iki arizi(bir Defalık) gider olmasa bu dönem 11.275.624.-TL daha kar açıklayacaktı. Yani 2016 yılı karı 46.828.843.-TL olacaktı.
Kutpo Kısa vadeli Küçük yatırımcılar için çok zor bir kağıt! Ancak; bence BİST'te temel analizi en iyi ilk üç şirketten biri! Banka borcu yok (Hemde yatırıma rağmen) kasasında sermayesi kadar nakdi var, gümrük vergisi ve kur artışı sebebiyle rekabet gücü artmış, satışlarının 1/4 ü ihracat, Bone China yatırımı ile karlılığı daha da artacak bir şirket! Ha azda olsa Temettü vermeyi de öğreniyor. Bir uzun vadeli yatırımcı daha ne ister ki? KY mayıs ayında üzülmek istemiyorsa ani hareketler yapmamalı diye düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi verebilecek bilgi maalesef bende yok. Benim ki sadece kamuya açık olan bilgilerin tekrarı!
ne varmış bu 6.70 te kim koymuş 11bin lot toplam 9 kişi o lotları çekse gider mi alıcı bıkmış o yüzden istese saniyede alır fırlar
ölme eşşeğim ölme modunda devam
Ne hayaller vardı ama haftaya kaldi sinema izler gibi izliyoruz
cuma kapanış itibari ile CİTİ, emeklilik fonları, yatırım fonları ne durumda bilen var mı???
haydi bakım buralar atık dip olmaya başladı sanırım az bişi ortalık sakinleşsin alışlar artacaktır kimse kalmamış satmışlar kaçmışlar iki kişi izliyor burayı oda daha iyi
5 15 ve saatlik te tüm göstergeler güçlü ala döndü aylık ta zaten güçlü alış hala pozitif bir tek günlük te al vermedi oda bugun test edilecek bakalım gün sonu ne yapacaklar
düşerken 6.79 ve 6.80 den 100.000 lotların üzerinde işlem gördü, ordan pıyasaya mal verildi. bence 6.80 seviyesi çok önemli
buranın geçilmesi hisseyi rahatlatır
way arkadaş 2 dakika duramadı 6,80 üstünde aha 6,72 ye dönmüş. yuh ya