Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
Sn khan07, işlem hacmi ile ilgili herhangi bir yorum yaptığımı zannetmiyorum, 1-2 dakika için de 6650 lerden 6740 lara hisse fiyat hareketi yapıyorsa bana göre enteresan. Yüzde 2 civarı dediğiniz benim için büyük marj. Sanırım bir çok için de büyük marj olabilir.Ayrıca yazılarımın provokatif ve yangına körükle gider yazılar olduğunu düşünmüyorum. Bunun böyle olduğunu , yazılarımın anlamsız olduğunu, ve devamlı yazdığım konuları ile ilgili düşüncelerinize saygı duyuyorum. Bu yazdıklarımdan çıkardığınız yorumları kendi açınızdan değerlendirmek en doğal hakkınız aynı benim bur da yazı yazma , yorum yapma hakkım olduğu gibi. Yazdıklarımın sizin için önemi olmadığı için etkilenme durumunuzun da olmaması gerekiyor.
Abartmayı seviyorsun anlaşıldı, şöyle yazılarına göz attım. Endeks satış yedi dediğinde birkaç yüz puanlık oynama olmuş.
Son zamanlarda sıklıkla 20-30 kademe yapan bir kağıt için kademeler uçuşuyor demek bundan da fazla yada en azından bu kadar bir değişimi işaret eder.Hacim olarak da, kademe olarak da.
İnsanların morali zaten bozuk, anlamsız ve gereksiz yazılarla burayı dolduranlar için iyi şeyler düşünmüyorlardır herhalde.
Şahsen ben düşünmüyorum çünkü kağıdın geçmişini bilmiyorsunuz, bir oltaya gelip kimbilir nerelerden kağıda girmişsiniz. % 30dan fazla düşmesine rağmen geçen sene bugünlere göre pahalı kağıdı ucuz görmeye göstermeye çalışıyorsunuz. Toplama yeri, yani alma zamanı diyorsunuz. Neye göre?
Bu kağıdın ne beklentisi kaldı?
Buraya hayali yazılar yazıp kağıdı habire övenler çoktan uçtu, gitti. Yenileri geldi, hayırlısı...

Yatırım tavsiyesi falan değildir.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app