benim güzel arkadaþým,caným arkadaþým, sevgili arkadaþým : ) bilanço perþembe akþamý sanýrým gelmiþ, ben Cuma günü seans izlerken tahtanýn en çok kaybettiren olduðunu gördüm, ufak bir bakýndým bir miktar risk alarak cuma günü tahtaya girdim, haftasonu hava cok güzeldi biliyon mu, gezdim dolaþtým kýrlarda piknik yaptým benim ikiz bebelerle, sonra iþte evde digitürkte maçlar falan derken, bugün foruma da yazdým bir bakayým bilançosuna diye..bu kadar basit yani. sorun aslýnda ne biliyor musun, ben koyu ile boyadým ya, kagýdýn sana göre yüzde bilmemkaç payý olabilir, bana göre olmayabilir, forum bunun için var. sen de görüþlerini yazarsýn,ama içini doldurursun akrep..ben de yazarým, üfürmem, bilgimi paylaþýrým. okuyanlar da isterse istifade eder, isterse çöpe atar kendi bilir. kimseyi çok sevdigim için paylaþmadým bunu. tanýmam etmem yani sevmekle sevmemekle alakalý bir durum yok. forum iþte, bunun için var bak BÝLGÝ PAYLAÞMAK..bir arkadaþ aktif toplamýný özsermaye diye yazýyor, bak düzelttik, belki ben bir þeyi yanlýþ bilirim yarýn da o beni düzeltir. forumun esprisi bu. sen istediðin zaman tasýný taragýný topla kaç, ben kimsenin aldýgýna sattýgýna biþey demiyorum, ilgilendirmez de..sadece BÝLGÝ PAYLAÞMAK tamam mý akrep.bu kadar yani..bol kazançlar tekrardan..
Kutpo'nun þuan tek gerçeði 3 aylýk satýþlarýnýn gerilemesi nedeni ile karýn düþüklüðü. Þirketin mali yapýsý ve iþi ile ilgili bir sýkýntýsý yok. 3 aylýk dönemleri zaten zayýf geçen bir þirket. Yýl sonu bilançosu kötü olmamasýna raðmen beðenmeyen tahta yapýcý hisseyi bugün olduðu gibi ayný noktaya getirdi. Yabancý takasý % 12,31 lere kadar gerilemiþti. 14-15 Nisan dan itibaren yabancý takasý % 18,50 lere kadar yükselip hisse Mayýsýn ilk haftasý 7,98 lere kadar geldi. 3 aylýk bilanço beklenenden kötü gelince doðal olarak yine satýþ yedi. Grafiðe dolar bazlý baktýðýnýz da 1,61 cent teknik olarak boþluðu dolduracaðý nokta. Burayý görüp yukarý yapabilir. Diðer bir þýk ise 1,725 cent geçen düþüþte döndüðü nokta. Þimdi buralara yakýnýz. Ýnat ederse 1. senaryo etmezse 2. senaryo olabilir. Gerçek olan þu ki, bilanço iyi olursa önümüzdeki dönemlerde hissenin talipleri çok olur ve hisseyi yukarý taþýrlar. Kutpo'nun 2. çeyrek ve 3. çeyrek satýþlarýnýn pozitif olduðunu biliyoruz. Bu beklentiyi satýn alacaklar pozisyon taþýrlar þayet güçleri varsa. Hisseye inanmayanlarýn ise burada olmalarý yanlýþ zaten.
Arkadaþlar bi polemik oluþmuþ. Herkesin kendine göre fikri vardýr. Teft34 genelde kendi fikrini ve tecrübesini paylaþýyor. Bence fayda saðlýyor forumdakilere. En çok katýldýðým noktada tahta sahiplerinin forumlarý kontrol ettiðidir. Bunu farklý alanda tecrübe ettiðimden söylüyorum. Mesela THY. Orayý bile kontrol altýnda tutan kutpo yu hayatta býrakmaz [emoji1]. Benim tavsiyem kendim ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama sabýrdýr. Ýyi bir firma acemi arkadaþýn da dediði gibi þu 3-4 aylýk dönem tam kutponun kar edeceði dönem.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Adamý savunuyor felan demeyin çok yüklenmiþsiniz yoksa forumdan kimseyi tanýmýyorum [emoji1] sadece onunla ayný fikirdeyim.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hisse þuan sabýr testi yapýyor. Çok caný yanan var. Adamlarda acýmasýzca basýyor. Bahanede var. Korku imparatorluðu devrede. KUTPO, 22.07.2016 da 4,040 iken 20.09.2016 tarihin de 9,570 idi. BÝST 20.09.2016 Tarihin de 77714 tü. BÝST 96000 lerde biz ise 6,4 lerde. Kýsaca saðlam zarardayýz..
Daha durun ya yeni düþmeye baþladý bence tabi bu benim görüþüm. Ýki hafta sonra durulur buralar
F1453 plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri