Tahtada güzel dans ediliyor. Aga'nýn biri tahtayý güzel çizek te sinir ediyor ortalýðý...
Tahtada güzel dans ediliyor. Aga'nýn biri tahtayý güzel çizek te sinir ediyor ortalýðý...
Mal toplamak için çok güzel havalar bunlar...
KUTPO endekse ters hareket yapabilen bir hisse. 4-5 binlerden çýkýþa endeks ile baþlayýp , 9570 çýkýþýný endeksin aþaðýya döndüðü bantta yapmýþtý. 9570 li fiyatlardan 6060 a gerilediðin de ise endeks yukarý dönmüþtü. Þu an çok sert hareketler yapýyor. Bilanço bahane edilerek. Bu satýþlarýn küçük yatýrýmcý satýþý olduðuna inanmýyorum. Arada korkup satanlar veya ümidi kesenlerden bahsetmiyorum. Yabancý takasýndan çýkýþ oldukça fazla idi. O satýþlarýn nereye gittiðine bakmak lazým.. Ýsteseler bu gün piyasadaki satýþý bahane edip dibe yapýþtýrabilirler.
Sata sata bitiremediler ne lot varmýþ arkadaþ görende zarar etti sanacak nerde batýk kagýt var onlar gider
Venedik yorumlarýn enteresan, tahtaya bakmadan burayý okudum. Kademeler uçuþuyor, satýþ , tabana yapýþtýrma vs.
Hiçbiri doðrudeðil, iþlem hacmi dünkünün yarýsý, oynadýðý kademeler % 2 civarý.
Neden böyle provokatif ve yangýna körükle gider yazýlar yazdýðýný merak ettim.
Burayý anlamsýz yazýlarla doldurmanýn ve habire yazmanýn ne manasý var?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sn khan07, iþlem hacmi ile ilgili herhangi bir yorum yaptýðýmý zannetmiyorum, 1-2 dakika için de 6650 lerden 6740 lara hisse fiyat hareketi yapýyorsa bana göre enteresan. Yüzde 2 civarý dediðiniz benim için büyük marj. Sanýrým bir çok için de büyük marj olabilir.Ayrýca yazýlarýmýn provokatif ve yangýna körükle gider yazýlar olduðunu düþünmüyorum. Bunun böyle olduðunu , yazýlarýmýn anlamsýz olduðunu, ve devamlý yazdýðým konularý ile ilgili düþüncelerinize saygý duyuyorum. Bu yazdýklarýmdan çýkardýðýnýz yorumlarý kendi açýnýzdan deðerlendirmek en doðal hakkýnýz ayný benim bur da yazý yazma , yorum yapma hakkým olduðu gibi. Yazdýklarýmýn sizin için önemi olmadýðý için etkilenme durumunuzun da olmamasý gerekiyor.
Yer Ýmleri