Yönetim daha yeni değişmedimi
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yönetim daha yeni değişmedimi
Kanaatimce birileri senedin yükselmesini istemiyor bu seviyede tutmak ve/veya biraz indirmek için uğraşıyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
@bizimzede vardı o devamlı yazardı mulker e oda sonunda pes etti.
BİZİM neredeyse her gün sürekli 15.000 lot alıyor. İnsanın aklına gelmiyor değil neden 21.000,35.500,53.000, 111.000 lot değil de 15.000 lot alıyor. ilginç değil mi
yatırım tavsiyesi değildir.
Yalnız bir hususa dikkatinizi çekmek isterim ki , şirketin geri alış fiyat seviyeleri her zaman günün yükseklerinden olmaktadır.
Yok mu babayiğit bir yatırımcı, aşağı çekenlerin elinden alsın malı;))
arkadaşlar 11.67 maliyetle aranızdayım inşallah hayırlı olur.borsanın tavan yaptığı bu dönemde neden bu hisse yerlerde sürünür anlamış değilim.dolar bazında oldukça ucuz duruyor.umarım en kısa zamanda hakettiği yerlere gelir.ytd.
Thy mi 9 Dan satip param burda dinlensin zaten ucuz dediydim. 18.80 aldım . Neyseki THY uçup gitmedi yoksa dert olurdu içime. :)
inşallah kardeş inşallah
İyi akşamlar)
İmkanı olan arkadaşlar mümkünse istek yapmaya gerek olmadan günlük, aylık Alıcı, satıcıları ve takas değişimlerini buradan paylaşabilirlerse tüm KY ler sevinecektir:))
Keşke söylendiği gibi ucuz bir kağıt olsa, şu seviyeler bile pahalı,Ülker'in desteği ile ayakta duruyor.İş modelinin güncellenmesinde
sıkıntı var, gelecek vadetmiyor.
Size katılıyorum. Hiçbir beklentisi olmayan bespara etmez bir kağıt. Alanın elinde kalıyor. Ülker sene başından bu yana yüzde 25 primlendi neredeyse ama bu rezil kağıtta tık yok. İnanın uzak durun bu soygunculardan. Bizimzede olmayın benim gibi.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıldız holding e ait 4 farklı hisse.
15 Temmuz sonrası durumları.
Buyrun en basiretsiz rezil olanını siz seçin ve ona göre yatırım kararı verin.
http://image.prntscr.com/image/49be6...ede3e27a01.png
Bu da sene başından bu yana performansları
http://image.prntscr.com/image/08630...2902b6bede.png
bu da eksik kalmasın, borsadan pek güzel negatif ayrışmışız..
http://image.prntscr.com/image/f846f...6bc548ffa3.png
Çok güzel göstermiş arkadaşımız.teşekkür ederiz.şimdi MÜ de g.. varsa Şoku halka arz etsinde görsün ........ bilmem nesini.Ahlaktan yoksun paranın oyuncağı olmuş sahtekar.
Borsa'da Bütün kağıtlar prim yaptı. Ülker siyası sorunlara rağmen artıda .Gözde yerini koruyor. Bizim ise aşağı kırdı.Şirket normalde bakıldığında. Yatırımlarıyla büyümüş. Kötüde değil. Kağıdın ucuz kalmasının sebebi kesinlikle kendileri .Alımı hep aşağıya kırarak yapıyorlar. Bütün kağıtları topladılar .Takaslara baktığınızda açıkça gözüküyor.
Ben 12.50 'den aldım 30 TL den kağıdı buraya nasıl çektiler. Ayrıca Borsaya kote olduunda 25 TL civarındaydı . Birde dolar bazında düşünürsen Tabiki buradan alanların vay haline Borsada değerinin yarısı gözüküyor.
Sert çıkış bekliyorum. Ama ne zaman bilemiyorum.
AL SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.SADECE BİLGİLERİMİ PAYLAŞTIM.
AL SAT
Hocam temennimiz elbet yükselmesi. Bir yıl kadar oldu ben alalı. Maliyeti siz düşünün. Daha önceleri alan arkadaşlarımizda vardır ki onların maliyetleri belki daha da yüksektir.
Bu grubun diğer hisseleri toparladı hatta kar ettirdi yatırımcısına...
Bizim in yerinde saymayı bırakması gerek artık.
Ayrıca ben sanırım bu rezil kağıda daha fazla katlanamayacağım.
Farklı alternatifleri değerlendirmiş olsam buradaki zararı kurtarıp üstüne kar ederdim.
Sanırım kol kesip yola devam etmek doğrusu..
Arkadaşım haklısın zaten bende aynı şeyleri yazdım.Ancak bunlar bezdirip elimizdekileri toplamaya çalışıyor.Bak şu anda işlem hacmi ben yazarken işlem adeti 19221 adet olmuş. Bunlar günde 15000 adet zaten alış işlemi gerçekleştiriyor. bununda gerçekleşmesi için 30000 adet kağıt olması lazım o bile olmuyor. Artık satan yok Sadece kendileri oynuyor. kağıt sıkıştı. Paraya ihtiyacın varsa satabilirsin yoksa satma ben öyle düşünüyorum. Hislerim yanılmaz % 100 bedelsiz geleceğini seziyorum.
Ülker ile Gözde kanatlandı Bizim halimiz ne olacak((((
Ben artık bela okumaktan yoruldum. Böyle rezil kağıt işte dostum. Bu grubun tüm hisseleri toparladı kar ettirdi. Bu embesil kağıt çöp oldu gitti. Kalanlara Allah sabır versin. Benden bu kadar. Gonullerdeki fiyata geldiğinde tekrar yazmak umuduyla.
Beyler, Bizim ne iş yapıyor para mı kazanıyor ki hissesi artacak. Şirket her gün alıyor sağır sultan biliyor günde 15 k mal alıyorlar. Tahta kıpırdamıyor. Şirket almasa ne olacaktı acaba .
Ucuz etin yahnisi yenmez işte. Ellerindeki malı şirkete satıyorsa işte o zaman mahfolduk.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Son çeyrek bilançoyu kötü gösterip işi terse çevirdiler. istedikleri gibi İyide mal topluyorlarlar.Şimdi ilk çeyrek bilançoya kadar beklemek lazım. İyi çıkacağını tahmin ediyorum.
AL SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
İlk Çeyrek Bilanço beklenti tahmini olan arkadaş var mı?
Son çeyrek 10 milyon zarar yazdı, aynı ivme üzerine 4 mağaza açılışı eklerseniz yaklaşık 15 milyon zarar yazar işte
Utanmaz firma bu mu ilan ettiğiniz hisse geri alım uygulaması:(((
Bilanço ne zaman açıklanıyor? Bilen var mı?
Bu hafta sonuna kadar gelmesi lazımdır.
Gözde kardeş Gedik tarafından tavan yapıldı, darısı başımıza...
Rekor zarar yazmış..-19.33 trilyon..hic is mi yapmadi nedir bu zarar..yuh size..
BIZIM Solo 2017/3 Aylık DÖNEM ZARARI : -19.399.224
sonuçlar şaşırtıcı değil, rüzgar gibi geçti BTT.Bundan sonra artık toparlayamaz, satış detayına bakıldığında tekel ve Ülker ürünleri artmış (genel satışlar %6 düşerken).Sigara ve kendi ürünleri ile iyi bile geldiler.
Kanser vücuda girdi bir kere, artık iyileşse bile eski gücü olmaz.Murat Ülker müdahale etmezse 5 liraya kadar yolu var, kimse küfür edip kaba konuşmasın lütfen ,25 Tl iken de bu kağıdın ederi 15 tl diyordum, beni aforoz ettiniz de ne oldu bir sürü gariban para kaybetti.
MÜ nüm işi bitti artık.sittim sene halka arz yapamaz.Türkiyenin en zengin en hırsız en rezil adamı olmayı başardı.Yazık öyle babadan böyle rezil bir evlat.BİM in sahiplerinin tırnağı olamaz.bence gidip marketçilik öğrensin ticaret öğrensin onlardan.BİM birgün ülkerden aldığı malları geri gönderiyor hepsini.MÜ tutuşmuş hemen geliyor topbaşlara hayırdır diye.ürünlerin içinde olanlar ile dışında yazanlar aynı olmazsa bir daha mal almayız demişler.MÜ hemen iade edilen malları migrosa kampanya gibi verip sattırmış.o gündür bugündür BİM e dikkat eder.tabi yahudi mantığı öteki ürünleride bize çakmış halka.yatacak yer ara MÜ.
Hırsızlar😱
http://imageturko.com/?di=5NAL
Bekledi, alışlar dolunca verdi 11,50 ye kadar
Hırsızlık filan yok, adamların yaptığı her iş iyi gidecek diye bir garanti yok, biz beklentiyi yükseltip sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz, adamlar denedi çok uğraştı olmadı artık iflah olmaz.
Bu tahtayı kim yönetiyorsa fetoşun 17 aralık sonrası ettiği bedduaya mazhar olsun inşaallah inşaaallah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir hisseyi normal ederinin çok üstünde satmakta hırsızlıktır, bu bakımdan yani:(