Sayfa 40/790 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 313 - 320 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yuceln Yazıyı Oku
    Bizim menkul kıymetler bile hisseyi izlemeye alıp portföylerinden çıkarttıklarını söylüyor. Kendi şirketi ile ilgili olumsuz kararlar veriyor. çok saçma. Ayrıca % 100 lük bir sermaye arttırımı gibi bir durum söz konusu bu şirketin bilançolarını incelediğimde bir zarar filan pek göremedim sırf yatırım yapılmış.bu da yanılmıyorsam bedelsiz anlamına gelir. Kendileri ucuzdan ufak ufak topluyor. Bazı söylentiler kağıdı olumsu etkiliyor. Onlarda fırsata dönüştürüyorlar. Sabreden ekmeği yer. ( tabi nereye kadar)

al sat tavsiyesi değildir.
    bizim menkul ülker grubunda değil diye biliyorum. ülker bizim menkul'u Boydak Holdinge çok önce sattı.
    http://www.bmd.com.tr/page/kategori_...et-profili.htm
    yatırım tavsiyesi değildir.

2. Çok çıktı ya biraz silkeleyip yola devam etmesi lazım. Bunlar kar satışları...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by metinmetin Yazıyı Oku
    bizim menkul ülker grubunda değil diye biliyorum. ülker bizim menkul'u Boydak Holdinge çok önce sattı.
    http://www.bmd.com.tr/page/kategori_...et-profili.htm
    yatırım tavsiyesi değildir.
    Haklısın arkadaşım . Ben bunu nasıl kaçırmışım hayret ettim. Ama Ondan sonra yazdıklarımda bir gerçektir. İyi mal topluyorlar.İstedikleri yerden hepsi cambaz. hislerim % 100 bedelsiz yönündedir.

4. Satıcılar bir dursada, toplayıcılar yüksekten mal toplamak zorunda kalsalar;)

5.  Alıntı Originally Posted by kristaldeniz Yazıyı Oku
    Allah kolaylıklar versin hocam hepimize.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tabi bide gözde var elimde oda 15 temmuz değerinin altinda

XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Murat ülker e twitter den rezil kağıdının durumunu yazıyım dedim, adam twitter hesabını kapatmış..nasıl korktuysa artık.

7. Pasta rica etsek)

8.  Alıntı Originally Posted by istus Yazıyı Oku
    pasta rica etsek)
    ünlü 15,000 almış.yani kendileri.satıcılar finans ve gedik. Büyük alıcı yok.bu gidişlede zor çekerler yatırımcıyı. şu bizimin yöneticilerini hala görevde olmalırınıda anlamış değilim. Yönetim berbat, bilanço berbat.halka arzdan beri durumu ortada..mahalledeki bakkal sahibi daha iyi idare ederdi..

Sayfa 40/790 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •