184.000 lot kademesindeki ve elindekilerin evde turşusunumu kuracaksın SPEK doymadınmı daha 0.70 itibaren toplamaya..
https://i.hizliresim.com/JavLRW.png
Printable View
184.000 lot kademesindeki ve elindekilerin evde turşusunumu kuracaksın SPEK doymadınmı daha 0.70 itibaren toplamaya..
https://i.hizliresim.com/JavLRW.png
Alan olsa kademelerde lot çokta alan yok kendi kendine oynuyor alıcı gelirse veriyor yemezler spek efendi 93-97 bandında satamassın
Erciyas boru tanapdan ihale almıştı borusanla beraber helebi isim deyissin bakalım neler olacak hayırlısı olsun ozbalin piyasada 10 milyon Lot hissesi varsa bu hisseler 3 milyon lot civarı Erciyas çelik boru hissesi olucak dolayısıyla hisse az olucak piyasada ozaman daha agresif hareket yapabilir inşallah herkez kazanır
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al sat için iyi marj yaptı ama tutturamadık 1,90 altını boş görünce aşağı kesin salar dedim ama salmadı tutturana helal olsun
Sizin yuzunuzden satan varsa vebali ne olucak
LG-D690 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burva nın topiginede 2,30 üzerindeyken bir yorum yaptım yok insanları etkileme yok şunu yapma yok bunu yapma,lan keşke etkilenselerde satsalardı ama kimse kimseden etkilenmez etkilendim diyen yalan söyler o sadece işin bahanesidir sataşmak için yer arayanların bahanesi,madem birilerinden etkileneceksende siteye gitmeyeceksin
Ozbal ister 1,5 lira olur ister 2,5 bunu ben dahil kimse bilemez ben 700 tl zarar ettim çıktım hisseyi övüp duranlara bişey dedimmi?diyemem çünkü ben adamım kendi hesabım kendi kontrolümde
Adam olmayanlar birbirini suçlar çünkü bunu çocuklar yapar artık büyüyün öğrenin kimseyi germeyin
Hisse 1.60-1.80arası iniş-çıkışlarını ,şimdi de 1,90-2,1 arası yapmaya başladı.
Alıp -Satanlar mı doğru yapıyor,benim gibi bekleyenler mi yakında belli olur .
Sabırla bekleyenlerdenim.
Bence bekliyen doğru yapıyor eskiden bu gibi durumlarda yani borsada Erciyas çelik boru olarak başladığı ilk günde serbest fiyat işlem olurdu bakalım ne olacak Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
Dilekçe verildi 1 ay engec kısmetse bir hafta geçti kaldı 3 hafta daha etkende olabilir ytdr
Kap haberlerini okuyun daha bilgi sahibi olursunuz ytdt
Kap haberinde yazmiyordu ama gözden kacirmis olabilirim
Tekrar okudum ama yazmıyor sadece basvuru yapildigi yaziyor hocam
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baş vuru yapıldı onaylandı dediğinde isim değişir yttdr
Mutlaka oyledir ama ne zaman :)
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
spk onayladığında işlem tamam dır
genel olarak başvurular spk tarafından 1 ayda sonuçlandırılıyor
sanırım özbal içinde aynı süreç işleyecektir
Haziranı.bekleyeceğiz.o zaman.yapacak
Bir.şey.yok
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basvuru nisanda yapıldı dolayısıyla inşallah önümüzdeki bültende çıkabilir karar.artık çıksında özbal uğursuzluğu sona ersin
Zarardayım diye serzenişde bulunanlar vardı 2 kademe yukarıdan yada başa baş kurtulmuşlardır zararlarından inşallah.
Birleşme fiyatının 5.10 TL altında olmaması gerekir,şirketden ve SPK ne karar çıkacak bakalım.
Maaşallah. Çok güzel hareketler bunlar :))
Millet uyanmadan yukarılara tırmansak ,tepelerde hareketler daha da sertleşir diye düşünüyorum.
Yeni ve geçici bandımız 2-2,2 arası olur inşallah.
bide aşağı gelmese iyi olucak ta...
İnişli-cıkışlı da olsa yukarı doğru devamlılık arzederse, doğru yoldayız.
Doğru Al-sat yapanlar para kazanıyorudr,ama panikle sattıklarını daha yukardan almak zorunda olanlar da az değildir aramızda.
Erciyese geçtikten sonra 2, çeyrek kariyla hedeflerin çok yüksek olacağına inanıyorum 2017 ye damga vurur inşallah