Sayfa 41/948 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 321 - 328 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. 184.000 lot kademesindeki ve elindekilerin evde turşusunumu kuracaksın SPEK doymadınmı daha 0.70 itibaren toplamaya..

2.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    184.000 lot kademesindeki ve elindekilerin evde turşusunumu kuracaksın SPEK doymadınmı daha 0.70 itibaren toplamaya..

Bırak biraz da başkaları ekmek yesin,hep bana hep bana..Artık SPEK misin eski patronmusun yeni patronmusun,
    Yoksa her üçü birdenmisin,iyi sıktın..

3.  Alıntı Originally Posted by tomarzali Yazıyı Oku
    1.84 - 1.85 bandında yeni firmaya bizi de ortak edermi ? keşke,,,, 2 gündür emir giriyoruz vermiyorlar,,,, Sert bi Düzeltme yapması lazım sindirmesini 4 dört gözle bekliyorum....
    Demekki sert düzeltme hareketini bekleyen tek kişi ben değilim bakalım spek napacak inanırmısın tam düşündüğüm rakamları yazmışın

4. Alan olsa kademelerde lot çokta alan yok kendi kendine oynuyor alıcı gelirse veriyor yemezler spek efendi 93-97 bandında satamassın

5.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    alan olsa kademelerde lot çokta alan yok kendi kendine oynuyor alıcı gelirse veriyor yemezler spek efendi 93-97 bandında satamassın
    bugün bir haber gelirmiki acaba. şu gün erciyas oluyoz diye. Ben ozaman görürüm spek bozuntusunun halini.

6.  Alıntı Originally Posted by amcagüzel Yazıyı Oku
    bugün bir haber gelirmiki acaba. şu gün erciyas oluyoz diye. Ben ozaman görürüm spek bozuntusunun halini.
    Erciyas olunca hissenin gideceğinin garantisi varmı
    Beklenti satın alınır gerçekler satılır bunu unutmayın

7. Erciyas boru tanapdan ihale almıştı borusanla beraber helebi isim deyissin bakalım neler olacak hayırlısı olsun ozbalin piyasada 10 milyon Lot hissesi varsa bu hisseler 3 milyon lot civarı Erciyas çelik boru hissesi olucak dolayısıyla hisse az olucak piyasada ozaman daha agresif hareket yapabilir inşallah herkez kazanır

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by sancak37 Yazıyı Oku
    Erciyas boru tanapdan ihale almıştı borusanla beraber helebi isim deyissin bakalım neler olacak hayırlısı olsun ozbalin piyasada 10 milyon Lot hissesi varsa bu hisseler 3 milyon lot civarı Erciyas çelik boru hissesi olucak dolayısıyla hisse az olucak piyasada ozaman daha agresif hareket yapabilir inşallah herkez kazanır

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    doğru söylüyorsun , katılıyorum.

Sayfa 41/948 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •